Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

aynen beimde canım sıkılıyo canım hayrola bir derdin yoktur inş..

tahlillerimi yapan dr aradı geçen gün eşininde sperm tahlili yaptırması gerek en yakın zamanda dedi... eşim erteliyo hep yani benim kadar çabalamıo gibi olursa olur olduğu zaman olsun gibilerinden davranıyor... acele etmiyor zaten rezervlerim yerlerde sürünüo bide eşimde problem çıkarsa iyice umudum tükenecek..ayrıca bu test hakkında hiçbi fikrimde yok nasıl yapılıo nerde yapılıo çok bunaldım.... senin neyin var canım

erkeklerin hepsi aynı canım aynen benimkide çok istekli değil gibi görünüyo ama inan canım onlar duygularını belli etmek istemiyolar bizi üzmemek için çok zor bişey değil bizde çok kavgasını yaptık hep ertlemeye çalışıyodu benim eşimde ama aşılama olunca mecbur kaldı birazda benim kociş ..perhiz yapıcaksınız biraz uslu durmanız lazım en az 3 yada 4 gün sen elinden tutup götürcen hepsi çocuk gibi inan üzülmeye deymez canım..

nolcak böle halimiz alah hayırlara çıkarsın

kızlar bende çok üzülüyorum ama elden bişey gelmiyo bide adet düzensizliği çıktı bende nerdeyse ikinci ayıma giricem hala adet yok napıcağımı bilemiyorum doktora gittim rahim kalın birazda bekle ama adet olcak birindede kalın olurmuş ama adet olamıyorum..bugün randevu almaya çalıştım kendi doktoruma oda çok yoğun cumaya verdi randevu.. köşeye sıkışmış gibi hisediyorum kendimi acayip sinir stres hali var her gün aşkımla kavga eder oldum alt üst oldum resmen bünyem..ah ah ah nolcaz biz böyle..

aynen arkadaşlar ..kendimi yorgun hissediyorum..hep mücadele içindeyiz ..allah yardımcımız olsun güç versin sabır versin..gönlümüzün muradını hayırla versin..polyana bu kocişler hep aynı canım sen onu kafana takma..kadınlar daha duygusal daha hassas oluyor..

cnm çok yanıyor artık etrafımdaki herkes bebek istemiyomusunuz zamanınız çoktan gelmiş bi sorununzmu var doktora gidin bence sonra çok geç olur falan filan gibi lafları daha yeni kredi çektik tüp bebek parasınıda harcadık burda mini tüp yapan yerlerde yok.. ahhh ahhh şuan izmirde olmak için neler vermezdim..cnm zaten hep benim dememle gidioz inanki doktora gidelim diom gidioz şunu yapalım diom yapıoz bunu yapalım diom yapıoz sanki onun hiç fikri yok gibi hep ben yönetiom bu konuda beni üzmemek için saolsun gidioz bi kaç ay tüp bebek de yaptıramıcam of of imkansız gibi bişi artık bebek benim için sanırım cnm tmm 3 4 gün çalışma yapmıcaz sonra ordamı vercek sıvıyı yani afedersin ha deyince olmazki hastane ortamındada stresten geri kaçar ayrıntılı bilgi verimisin cnm eşim biraz bu testide stres yaptı onunda bi fikri yok nelerle karşılaşacam dio yani ilaç falanmı içecek

amin cnm amin.....sen ne heycanlısındır şimdi tatlı heycanlar ahh bende o aşamalara gelebilseydim...

ilaç bişey vermiyolar tuvalete gidip idrar teti yapar gibi veriliyo erkekler işini bilir takma kafanı sen biz o konu hakında hiç konuşmuyoz onu rendice edicem diye hiç bişey soramadım ama inan onlar için zor bişey değil..

amin cnm amin.....sen ne heycanlısındır şimdi tatlı heycanlar ahh bende o aşamalara gelebilseydim...

söyleyenlere takmıycan canım benim tek cevabım Allah ne zaman verirse inş kısmet diyorum herkeze..aileler destek olmuyolarmı canım ya üzüldüm durumuna inş Allahım bir yol göstersin sana.. sen çalışıyomusun canım benim planım şimdi ilk denememde tüp olup tutmasa çalışmayı düşünüyorum çok şükür iknciyide tüp bebek olursam annem ben kredi çekip yaptırcam diyo ailenden detek alabilirsin canım ya..

Polyanacim benim esimde oyle ben bulurum doktorumu hastanemi gidersem tamam gitmezsem onada tamamm yani bak surada bi konusalim b veya ben konustum doktor bizi bekliyo ..sunu yapalim bunu yapalim yok ayni bu erkeklerrr yaaa neyi kafana takican bu sefer onu taksan yuksek fsh stresten tavan yapcak oyle bisiki uzulmeye bile hakkin yokk koseye sikismak bu olsa gerekk..ayricaa esinle gidin oyle bisi icmiycek ilac yok yani basit onlarin isi desemde zaman sinirsiniz istedigi zaman bosalck hastaneden kap veriyolar ona spermleri koyucak ver lab.ciksin

ne şanslısın ozaman cnm malesef benim kayınvalidemler bilmio tüp istediğimizi sadece annem bilio başkada kimse bilmio herkesin kendine göre borcu derdi masrafı var cnm annemlerdende isteyememki... burda mini tüp yapan yer olsa sorun deil o uyar bize ama yapan yer yok cansununda dedği gibi köşeye sıkışmak bu olsa gerek rabbim yardımcımız olsun...

haklısın cansucum üzülmeye bile hakkımız yok üzüldüğün an fsh tavan inş. onlarda bizim kadar çabalarlar artık bazen kendimi çok yalnız hissediyorum çünkü... tşk ederim bilgi için cnm

aynen canım nedendir bu erkeklerin hepsi aynı bende gidelim gidelim gitmeyelim gitmeyelim bizmi dominantız biraz anlamadım gitti olsun kızlar en azından arkamızdalar onlar olmasa hiçbişey olmaz bazen inan o gözle bakmıyorum değil çocuk yapma aracı gibi tövbe tövbe..Allahım sen afet aklımızdan etme bizleri..

ay gulneva bu halimle güldürdün beni .27:

evet bizimle yaşıyo annesi vefat etmiş 2 yaşında aşkım o benim ya çok dua ediyo oda kardeşi olsun diye.. çocukların duası kabul olur bol bol dua et kardeş iste diyorum..

allahımm kuzumya melektir o melek cnm benim ya sende ne büyük sevaba giriyon farkındamısın allah o miniğinin yüzüsuyu hürmetine bak gör size 2. bi evlat verecek oda abla olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…