Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım 27 yaşında düşük amh 28 yaşında nasıl yükselmiş amh şaşırdım kaldım şimdi yükselmesi için tedavimi uygulandı yada sen bitkisel bişeylermi kulandın canım..

canım hayırlı uğurlu olsun sonu çoooook güzel olsun inşallah

Hos bulduk. Yasim 29, 27 yasimda AMH 0.26 idi, 28 yasimda 0.65 idi. simdi de 0.01. natural cycle deseler ona da tamam derim. Ama benim istedigim ilacli, cok arastirdim, protokol bile hazirladim, ama doktorun tamam demesi gerekiyor. Sag yumurtamda 3-4 follikul gozukuyor. Denemelerin sonucuna bakarak 1-2 yumurta cikacagini dusunuyorum.

canım hoşgeldin. Hepimizin yolu açık olsun.istanbul halit fırat erdeni semra hanımı burdan okudum iyi olduklarını öğrendim araştırfarklı iyi bir merkeze gidersin olmazsa
bu arada AMH yi nasıl yükseltin ben de merak ettim doğrusu

Kızlar maalesef opum gerçekleşemedi..Yaramaz yumim gece çok ağrı yapmıştı zaten ve çatır çatır çatlamış..Ameliyathanede yattım tamm ve son ultrason yapalım dedilerki doktorr çatlamış dedi..

Bakalım bir dahaki sefere farklı bir yol izeleyecekler muhtemelen..

Hepinizi öpüyorum..

Hos bulduk canim. Ben bir sey yapmadim. AMH aydan aya degisiyor, ne kadar degismeyecegini soyleseler de. 100 de 100 eminim artik. Zor cok zor bu topigi arastirmak. Keske bir istatistik anket falan yapsalar ya, hangi hastalikla hangi doktorda tedavi gorduklerini yazsalar, bize de bulmamiz icin kolay olurdu)) Armut pis agzima dus))) baska merkeze beni pek cekmiyor nedense. doc.Bahceciye ne dersiniz?

Surpriz yapmis dogrusu)) Kim bilir surprizlerle dolu bir yumostur, 10 gun sonra belki yine seni sasirtir haa?

belki böylesi senin icin daha hayirli olur bilemezsin insallh kendiliginden bu ay hamiss kalirsin calismalara tam gaz devammmmmm:))))

canım ben mecburiyeten istanbul tüp bebekte tedavi görücem transfer ve yumoş toplama orda olucak.. burdaki doktorumla anlaşmalı orası yumoş takibi ineleri kendi doktorum yapıyo sonra istanbul tüp bebek merkezine yönlendiriyo ben daha önce çok araştırdım bahçecinin reklamları çok iyi her yerde bahçeci çıkıyo ama burdaki bilgilere her ne kadar güvenebiliz ben bu dokturmu bulmasaydım bahçeci düşünüyodum net araştırmalarımdan sonra..hani başarısız olduğu için başka biyer düşünebilirsin ama dokrotundan memnunsan değiştirme derim ben canım..

neden erken çatladılarki canım çatlatma inesinden sonra beli bir saat sonra çatlamıyomu yumoşlar.. ineleri başlayalı kaç gün olmuştu canım ya htırlayamadım yazmıştın ama..canım ya çatladığını gördüler aşılama yapsalardı bari boşa gitmesin ineler..

tatlım maalesef bu olası bir durum oluyor..Aşılama konusunda da solda olduğundan ve sol tüpüm yerinde olmadığından :)) yani alındığından onuda yapamadılar..

tatlım maalesef bu olası bir durum oluyor..Aşılama konusunda da solda olduğundan ve sol tüpüm yerinde olmadığından :)) yani alındığından onuda yapamadılar..

üzüldüm canım ya çünkü biliyorum o kadar ine yedikten sonra kalçalar işlemez hale geliyo boşa gitmesin diye üzülüyo insan olsun canım herşeyde vardır bir hayır bidaki aya daha tedbirli davranırlar ve erken toplanır yumoşlar inş...

canım neden çatlamış sen orgalutran kullanmadınmı..herşey kısmet..allah bi dahakine başarılı kılsın işallah

selam hepinize..doktordan geldim..iki yumoştan biri yeterli olgunluğa gelmiş..çarşamba opu var..hayırlı ne ise o olsun..allah hepimizin yardımcısı olsun..ben 7 gün iğne vurulmuş oldum az gibi geldi bana..ama doktor az değil devam edersem bu yumoşu kaşırabilirim..kaçırmak istemiyorum dedi..hakkımızda hayırlısı..

Siz bilmezmisiniz, sol yumurtadan cikan yumosu sag tupte cekebilir kendine. internette 1 tupu olmayip, karsi taraftaki follikul catlayinca hamile kalan bayanlar var.

cnm millstonem hayırlısı olsun gülüm inş. günün birinde tamamlanacak ailen tez vakitte bebeişlerine kavuşman dileğiyle öpüldün

ummuselemem kuzum inş. bebişin göbüşünü sonrada kucağını doldursun..hayırlı olsun

çok sağol polyana..allah seninde hepimizin yüzünü güldürsün..bakalım yumoş nasıl çıkıcak..herşeyin hayırlısı tabii...allah hepimizin yardımcısı olsun canım..

çok güzel bir haber canım Allah tamamını erdirsin inş..bu sene sırayla hepimimz hamişş olcaz galiba seneyede hepimiz burdan bebişlerimizi konuşuruz inş Allahın izniyle canım böyle haberler duyunca çok heycanlanıyorum ve seviniyorum nedense kendim yaşıyorum gibi ne güzel burdan biribirimizin sevinçlerine ortak oluyoruz..

Siz bilmezmisiniz, sol yumurtadan cikan yumosu sag tupte cekebilir kendine. internette 1 tupu olmayip, karsi taraftaki follikul catlayinca hamile kalan bayanlar var.

Haklısın canım Allah ol dedikten sonra imkansız diye bişey yok canım.. Allahtan ümit kesilmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…