Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

ayyy çok üzücüü Allah rahmet eylesin.. yazıkk o çocuklar ne yapacak şimdi canım.. bir evden bir kadın gidince yaşamda gidiyor.. Allah hepsine yardımcı olsun..

ayyy çok üzücüü Allah rahmet eylesin.. yazıkk o çocuklar ne yapacak şimdi canım.. bir evden bir kadın gidince yaşamda gidiyor.. Allah hepsine yardımcı olsun..
evet bende çok üzüldüm rabbim yardımcıları olsun

Arkadaslar ben yumurtalik rezerv arzligiyla yeni tanistim, amh 0,83 fsh 13.85, 36 yasindayim 6 cm cikolata kistim var, tup bebek baslamayi dusunuyoruz ama neyle karsilasacagimi bilmiyorum. Nelere dikkat etmeliyim bu surecte tedavide veya merkez secerken ?

günaydin kizlar. bikaciniz belki ilk tüp denememdeki hüsranimi okumustur. Hic yumurtam gelismemisti. 1 tane bile yoktu.
doktorum umutsuz konustu. birdahaki seferi mini tüp bebek yapariz ilaca tepki vermiyorsun dedi.
ben sürekli internette arastirdim ve menogonun rezervi az olan kadinlarda (amh benim 0,1) bazen iyi etki ettigini okudum.
adetimin ilk günü gittik gecen hafta. doktoruma söyledim bunu. Fazla ümitlenmeyin tepki vermeyebilirsiniz yine ama madem israr ediyosunuz deneyelim dedi.
dün randevum vardi. Ve rabbime binlerce kez sükürler olsun ki 7 tane yumosum olmus. Doktorumda inanamadi. Tabii ben ve esimde :)) agladim kendimi tutamadim. Bu bizim icin hayal edemiyecegimiz bir sayi. Allah isterse hersey olur. Gecen denememede 1 tane bile yokken simdi böyle bisey..

Sonucu nasil olur bilmem. Ama en azindan yine umutluyum artik..
simdi diger asama devam büyümelerini beklemek. dualarinizi eksik etmeyin olur mu.

buarada benim ilk kullandigim igne elonva idi. Rezervi az olan bazi kadinlarda cok iyi etki ediyormus fakat ben de hicbisey büyümemisti.

gözün aydın inşallah bebişin bebişlerin olur Rabbim gönlüne göre versin. benimde son tedavimde 1 tane yumurtam döllendi. oda 2. kalite oldu ve tutmadı. kızıma hamile kaldığımda 4 yumurtam vardı. 2 tanesi 1. kalite idi. biri tutmuştu. şimdi 4. tedavime hazırlanıyorum. 4 ay süre ile dhea kullanacağım inşallah bir faydası olur. haziranda da tekrar tedavi. amh değerimi hiç bilmiyorum ama fsh değerim 11 ile 16 arasında

evet çocuk sahibi olmak için doğum kontrol hapı kullanıyor olmak biraz enteresan :))))))
yumurtaları baskılayıp büyümelerini engelleyip bir sonraki aya atak yapmaları için uygulanıyor. ama bebek istersen doğum kontrol hapı kullanmak gibi kötü bir durum yok bence daha önce bi doktor bana da 1 ay kullandırtmıştı.

amin canim insallah hepimizin insallah.
evet seninle konusmustuk antalya dimi? allahim insallah bu tedavini de saglikli bir bebisle sonuclandirsin.
Kizinida allah bagislasin. Ugur getirsin hepimize :))

gözün aydın devamıda böyle güzel gelsin tedavinin

maşallahhhh sonuna kadar iyi haberler alırsın inşallahhhhh

Maşallah inşallah sınuç iyi olur inşallah neler kullandınız yumurta gelişmesi için
amin insallah. hepimizin insallah.Esim bu ay bana yasak koydu :) kür fln yok kendini kasma hayatina normal devam et dedi..
ilac olarakda menogon kullaniyorum

öncesinde clımara bantla baskılama yaptırdığı halde zamanında adet olamayanlarda genellikle kist çıkıyor canım.. mutlaka baktır kistin olabilir..
tesekkur ederim cevabin icin. Bugun 4.gun hala birsey yok. Cok az kasik agrisi haric hicbirsey yok. Zaten 7 gundur bazen siddetli agrim oluyor bazen hic birsey olmuyor. Dr ile gorustum cuma günü randevu verdi. Yarin sbh erkenden orada olacagim. Menepozda gorulen adet gecikmesi olsa az da olsa kasik agrim olmazdi diye dusunuyorum. Ya da artik iyice cildiriyorum. Bi sag kasigim agrio bi sol :))) sonraki yorumumu akil hastanesinden yazacagim sanirim :)

Canım senin fshen kac? Ve kisaca gecmisini yazablrmisin ne sikintilar yasadin ne uyguladin kac yasindasin

Merhabalar...kısaca yazmak istedim umut olsu diye. Yüksek fsh gelişmeyen yumurtalar vs. Aralık tüp bebek yaptırdım negatif üstüne 2 kez hastalandim.dr takip et 2 ay hamile kalabilirsin dedi.10 ocakta adet oldum. 8 Şubat olmayi bekledim herzamanki gibi karin agrisi her an olacakmış im gibi ama bekle bekle olmadim test yapmaya korktum açıkçası bugün artık dayanamayıp yaptim ve inanamadim sonuç pozitif yarin kanda bakilacak hayırlısı inşallah. Allahım herkeze nasip etsin.bu mucize yi yaşayanları okuyunca gulerdim bu benim i bulacak diye ah ah mevlam ol deyince oluyor arkadaşlar sabır tevekkül mukafatsiz kalmıyor.

Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Peki fsh ve amh kaçtı acaba bu süreçte yumurta rezervi için bişeyler yaptınız mı bitkisel mesala

arkadasim cok sevindim hayirli ugurlu olsun Rabbim kucagina almayi da nasip etsin.
Ben bugun 2 folikul ile basladim tedaviye. Regl olduguma bu kadar sevindigimi hatırlamıyorum. Kist yok sadece onceki aydan kucuk bir cl var. Dualarinizi esirgemeyin lutfen. Tanimasam da cok sohbetimiz olmasa da hepinizi cok seviyorum. Burada olan herkese Allah once ruh ve yurek sagligi sonra da bebisini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…