çok şükür yanımda hayatımda az önce bir arkadaşımla konuştum arkadaşı vefaat etmiş 16 ve 6 yaşında ve 8 aylık 3 çocuğu olduğunu söyledi bizde konuştuk şükür edecek ne çok şeyimiz var diye
evet bende çok üzüldüm rabbim yardımcıları olsunayyy çok üzücüü Allah rahmet eylesin.. yazıkk o çocuklar ne yapacak şimdi canım.. bir evden bir kadın gidince yaşamda gidiyor.. Allah hepsine yardımcı olsun..
gözün aydın inşallah bebişin bebişlerin olur Rabbim gönlüne göre versin. benimde son tedavimde 1 tane yumurtam döllendi. oda 2. kalite oldu ve tutmadı. kızıma hamile kaldığımda 4 yumurtam vardı. 2 tanesi 1. kalite idi. biri tutmuştu. şimdi 4. tedavime hazırlanıyorum. 4 ay süre ile dhea kullanacağım inşallah bir faydası olur. haziranda da tekrar tedavi. amh değerimi hiç bilmiyorum ama fsh değerim 11 ile 16 arasındagünaydin kizlar. bikaciniz belki ilk tüp denememdeki hüsranimi okumustur. Hic yumurtam gelismemisti. 1 tane bile yoktu.
doktorum umutsuz konustu. birdahaki seferi mini tüp bebek yapariz ilaca tepki vermiyorsun dedi.
ben sürekli internette arastirdim ve menogonun rezervi az olan kadinlarda (amh benim 0,1) bazen iyi etki ettigini okudum.
adetimin ilk günü gittik gecen hafta. doktoruma söyledim bunu. Fazla ümitlenmeyin tepki vermeyebilirsiniz yine ama madem israr ediyosunuz deneyelim dedi.
dün randevum vardi. Ve rabbime binlerce kez sükürler olsun ki 7 taneyumosum olmus. Doktorumda inanamadi. Tabii ben ve esimde :)) agladim kendimi tutamadim. Bu bizim icin hayal edemiyecegimiz bir sayi. Allah isterse hersey olur. Gecen denememede 1 tane bile yokken simdi böyle bisey..
Sonucu nasil olur bilmem. Ama en azindan yine umutluyum artik..
simdi diger asama devam büyümelerini beklemek. dualarinizi eksik etmeyin olur mu.
buarada benim ilk kullandigim igne elonva idi. Rezervi az olan bazi kadinlarda cok iyi etki ediyormus fakat ben de hicbisey büyümemisti.
yumurtaları baskılayıp büyümelerini engelleyip bir sonraki aya atak yapmaları için uygulanıyor. ama bebek istersen doğum kontrol hapı kullanmak gibi kötü bir durum yok bence daha önce bi doktor bana da 1 ay kullandırtmıştı.evet çocuk sahibi olmak için doğum kontrol hapı kullanıyor olmak biraz enteresan :))))))
amin canim insallah hepimizin insallah.gözün aydın inşallah bebişin bebişlerin olur Rabbim gönlüne göre versin. benimde son tedavimde 1 tane yumurtam döllendi. oda 2. kalite oldu ve tutmadı. kızıma hamile kaldığımda 4 yumurtam vardı. 2 tanesi 1. kalite idi. biri tutmuştu. şimdi 4. tedavime hazırlanıyorum. 4 ay süre ile dhea kullanacağım inşallah bir faydası olur. haziranda da tekrar tedavi. amh değerimi hiç bilmiyorum ama fsh değerim 11 ile 16 arasında
gözün aydın devamıda böyle güzel gelsin tedaviningünaydin kizlar. bikaciniz belki ilk tüp denememdeki hüsranimi okumustur. Hic yumurtam gelismemisti. 1 tane bile yoktu.
doktorum umutsuz konustu. birdahaki seferi mini tüp bebek yapariz ilaca tepki vermiyorsun dedi.
ben sürekli internette arastirdim ve menogonun rezervi az olan kadinlarda (amh benim 0,1) bazen iyi etki ettigini okudum.
adetimin ilk günü gittik gecen hafta. doktoruma söyledim bunu. Fazla ümitlenmeyin tepki vermeyebilirsiniz yine ama madem israr ediyosunuz deneyelim dedi.
dün randevum vardi. Ve rabbime binlerce kez sükürler olsun ki 7 taneyumosum olmus. Doktorumda inanamadi. Tabii ben ve esimde :)) agladim kendimi tutamadim. Bu bizim icin hayal edemiyecegimiz bir sayi. Allah isterse hersey olur. Gecen denememede 1 tane bile yokken simdi böyle bisey..
simdi diger asama devam büyümelerini beklemek. dualarinizi eksik etmeyin olur mu.
buarada benim ilk kullandigim igne elonva idi. Rezervi az olan bazi kadinlarda cok iyi etki ediyormus fakat ben de hicbisey büyümemisti.
amin canim insallahgözün aydın devamıda böyle güzel gelsin tedavinin
maşallahhhhgünaydin kizlar. bikaciniz belki ilk tüp denememdeki hüsranimi okumustur. Hic yumurtam gelismemisti. 1 tane bile yoktu.
maşallahhhhsonuna kadar iyi haberler alırsın inşallahhhhh
Maşallah inşallah sınuç iyi olur inşallah neler kullandınız yumurta gelişmesi içinamin canim allah razi olsun.hepimiz hep güzel haberler alalim insallahhh
amin insallah. hepimizin insallah.Esim bu ay bana yasak koydu :) kür fln yok kendini kasma hayatina normal devam et dedi..Maşallah inşallah sınuç iyi olur inşallah neler kullandınız yumurta gelişmesi için
tesekkur ederim cevabin icin. Bugun 4.gun hala birsey yok. Cok az kasik agrisi haric hicbirsey yok. Zaten 7 gundur bazen siddetli agrim oluyor bazen hic birsey olmuyor. Dr ile gorustum cuma günü randevu verdi. Yarin sbh erkenden orada olacagim. Menepozda gorulen adet gecikmesi olsa az da olsa kasik agrim olmazdi diye dusunuyorum. Ya da artik iyice cildiriyorum. Bi sag kasigim agrio bi sol :))) sonraki yorumumu akil hastanesinden yazacagim sanirim :)öncesinde clımara bantla baskılama yaptırdığı halde zamanında adet olamayanlarda genellikle kist çıkıyor canım.. mutlaka baktır kistin olabilir..
Canım senin fshen kac? Ve kisaca gecmisini yazablrmisin ne sikintilar yasadin ne uyguladin kac yasindasingünaydin kizlar. bikaciniz belki ilk tüp denememdeki hüsranimi okumustur. Hic yumurtam gelismemisti. 1 tane bile yoktu.
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhabalar...kısaca yazmak istedim umut olsu diye. Yüksek fsh gelişmeyen yumurtalar vs. Aralık tüp bebek yaptırdım negatif üstüne 2 kez hastalandim.dr takip et 2 ay hamile kalabilirsin dedi.10 ocakta adet oldum. 8 Şubat olmayi bekledim herzamanki gibi karin agrisi her an olacakmış im gibi ama bekle bekle olmadim test yapmaya korktum açıkçası bugün artık dayanamayıp yaptim ve inanamadim sonuç pozitif yarin kanda bakilacak hayırlısı inşallah. Allahım herkeze nasip etsin.bu mucize yi yaşayanları okuyunca gulerdim bu benim i bulacak diye ah ah mevlam ol deyince oluyor arkadaşlar sabır tevekkül mukafatsiz kalmıyor.
arkadasim cok sevindim hayirli ugurlu olsun Rabbim kucagina almayi da nasip etsin.Merhabalar...kısaca yazmak istedim umut olsu diye. Yüksek fsh gelişmeyen yumurtalar vs. Aralık tüp bebek yaptırdım negatif üstüne 2 kez hastalandim.dr takip et 2 ay hamile kalabilirsin dedi.10 ocakta adet oldum. 8 Şubat olmayi bekledim herzamanki gibi karin agrisi her an olacakmış im gibi ama bekle bekle olmadim test yapmaya korktum açıkçası bugün artık dayanamayıp yaptim ve inanamadim sonuç pozitif yarin kanda bakilacak hayırlısı inşallah. Allahım herkeze nasip etsin.bu mucize yi yaşayanları okuyunca gulerdim bu benim i bulacak diye ah ah mevlam ol deyince oluyor arkadaşlar sabır tevekkül mukafatsiz kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?