Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

kızlar benim yumurtlar aceleci çıktı. klomenle büyümüşlerdi ancak erkenden çatlamışlar,bugün sadece sıvısını görebildik.dr. aşılama yapalım dedi ama klomen zaten rahmi inceltmişti ve tutma ihtimalide yoktu,hem olsa bile eşim uzakta.
mart ayının başında bana gene iğne yolu göründü sanırım.patch protokol varmış,onu uygulayacağız sanırım.kısmet hayırlısı neyse o olsun.
bende o zamana kadar destek takviyeye devam ederim.

arkadaşlar bugün test günüm die burdaki dr.dan randevu almıştım. cumartesi kanamam başladı ve kan test sonucum negatif çıktı.. bende randevuyu iptal etmedim hiç olmazsa dr.la bir konuşayım bundan sonra ne yapabilirim die gitmeke istedim. ancak dr. kafamı öle bir karıştırdı ki....
2 tüp bebek denemesi yapmışsınız ve tüplerinizin tıkalı olduğunu söylüyorsunuz laporoskopik yöntemle tüplerinizi alalım ve histereskopi yapalım diyor...
yani 2 tüp tedavisi sonrasında hemen tüplerinizi alalım demek ne kadar mantıklı acaba.. tüplerinizde sıvı birikmesi olabilir ve buda tedavi şansını azaltabiliyor dedi. efet belki doğru söylüyor ancak hemen tüpleri alalım demesi bana biraz ters geldi...
sizce?????
bende kendi dr.umu aradım adet bitimi bana muayene ye gel dedi. tabi telefonda bahsetmedim böle birşeyi. cumartesi gidicem kendi doktoruma, acaba oda aynı şeylerimi söyler?
yaşım 29. daha iki kere tüp bebek denemesi yapmışız ve tüplerimi almak ne kadar doğru. benim mantığıma ters düştü.....
amh ım düşük... benim hayırlısıyla biran önce hamile kalmam gerek....

Öncelikle çok gecmiş olsun tüpler tıkalı ve sıvı birikmesi varda Dr laf kesinlikle alınması gerektiğini Söylüyorlar ki bende aynı şeyi Yaşadım ve alındı . Çünkü o sıvılar embriyo nin Gelişimini etkiliyormuş

merhaba cnm sanada çok geçmiş olsun..
peki bu sıvı birikmesini nasıl anlıyorlar yani ameliyat yapılmadan dışarıdan ultrasonla felan görülme ihtimali varmı..
senin alındıktan sonra denedinmi tüp bebek tedavisini.. hangi doktora yaptırdın acaba?

tesekkur ederim
Canim benim rahim filmimde belli oldu eger ileri dre is dr da tecrubeli ie ultrsonda dagirulebimirms ama kesin yanit veriyor, ben henuz denemedim kismete bu ay sonu

tesekkur ederim
Canim benim rahim filmimde belli oldu eger ileri dre is dr da tecrubeli ie ultrsonda dagirulebimirms ama kesin yanit veriyor, ben henuz denemedim kismete bu ay sonu
hadi bakalım hayırlısı umarım tutunur sana biran önce.. dileklerin ve hayallerin gerçekleşir.
o zaman bana tekrar hsg mi çekilecek...

tebrik ederim hep hayalimdi kendiliğinden hamile kalmak ama hiç nasip olmadı saglıkla kucağınıza alın inşallah

hadi bakalım hayırlısı umarım tutunur sana biran önce.. dileklerin ve hayallerin gerçekleşir.
o zaman bana tekrar hsg mi çekilecek...
Aminn canım cümlemizin inşallah
Hsg en son ne zaman Çekildi ki daha önce açıksa ne zaman tıkandı

Aminn canım cümlemizin inşallah
Hsg en son ne zaman Çekildi ki daha önce açıksa ne zaman tıkandı
cnm bana hsg 2013 mayısta çekildi. raporda tüklerim normal açık yazıyor.
2014 martta doktora gittim daha 1 sene olmamıştı. çikolata kistlerim büyümüş o sebepten ameliyat dedi ve amliyatta açmaya çalışmış ama açılamıyacak kadar tıkanmış.
bende annamadım..
bis o raporu yazan doktora güvenerek 1 sene daha bekledik doğal yolla olabileceğini düşündüğümüzden. ancak beni amlyt yapan dr. filmde ara ara tıkanıklıklar var dedi.. o raporu nasıl herşey normal diye yazabildiler anlamış değilim...
aynı zamanda 1 sene olmadan açılamayacak kadar nasıl tıkandı oda çok ilginç....

İyide bari amaliyatta halletseydi sıvıları ya tüpü alsaydı ya da bağlasaydıfa bari iki ke amaliyat olmamış olurdun

İyide bari amaliyatta halletseydi sıvıları ya tüpü alsaydı ya da bağlasaydıfa bari iki ke amaliyat olmamış olurdun

ozaman tüp bebek tedavisi felan yoktu ortada.. herşey normal gözüküyor die bis doğal yolla olacak die bir seneyi aşkın çalıştık bekledik.. ameliyatta dr. tüpler tıkanmış açılmadı. tüp bebek yapılacak dedi. hiç sıvı birikmesinden felan bahsetmedi.
tabi tüp bebek tedavisini duyunca biz bi şok olduk. ve hiç bir deneyimimiz yada tecrübemiz yok..
yaşadıkça ve okudukça görüyoruz..bilgileniyoruz işte cnm..
aynen dediğin gibi keşke iki kere olmasaydı.
hatta endometriozis çikolata kisti ameliyatı öncesi yumurtaların toplanıp dondurulmasınıda ameliyat olduktan sonra öğrendim.
yumurta rezervini azalttığından önce yumurtalar toplanıp donduruluyormuş... benim amh hormonumda ameliyattan sonra bakıldı. düşük çıktı...
hayatta bazen geri dönüşü olmayan hatalar yapılıyor!!!!
fakat hepsi bilinçsiz doktorlar sayesinde yaşadığımız talihsizlikler işte.....

UOTE="fsh13, post: 39471165, member: 441157"]tebrik ederim hep hayalimdi kendiliğinden hamile kalmak ama hiç nasip olmadı saglıkla kucağınıza alın inşallah[/QUOTE]
Inşallah Rabbim nasip eder.bende bana hiç nasip olmaz derdim. Hala inanamadigim zamanlar oluyor.dualarim sizinle :)

Haklisin canimm yaa insallah bundan si ra iyi olur hangi dr a gitmistin ilk simdi hangi dr a gidiyorsun

Canım senin fshen kac? Ve kisaca gecmisini yazablrmisin ne sikintilar yasadin ne uyguladin kac yasindasin
canim kusura bakma yeni yazyorum. fsh degisiyo. tedaviye basladigim ay normal dedi doktorum. amh 0,1.
yasim 29. ayrica iki tüpüm de kapali.
bitkisel bu ay hic bisey uygulamadim..bikac ay önce incir kürü ictim 1 hafta fakat migdeme cok fazla dokundugu icin birakmak zorunda kaldim

Herkes fsh yüksekliğinden bahsetmiş. Benimkisi son 4 yıldır hep 3,90-5,20 arasında. E2'de normal değerler de. Ama yumurta rezervim az, kalite de. Doktorum ne amh ne fsh kesin yumurtalık rezervini gösterir denilemez, diyor. Hatta amh için son zamanlarda yumurtalık rezervinin azlığını anlatmak için kriter olamayacağına dair çalışmalar varmış.

bununla ilgili çok güzel bi yazı okumuştum. amh menopoza girme yaşını belirlemede bi ölçüt olarak kullanılabilir diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…