Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Çok teşellür ederim cevapların için. Benim doktorum da bundan sonra böyle ilaçlarla denemenin anlamı yok boşuna hormon alma ilaçlara cevap vermiyorsun, doğal olarsk oluşan tek yumurtanı alır laboratuar ortamında döller transfer ederiz dedi. Yıkıldım bunu duyunca. Çünkü bu metodla şans çok düşükmüş. Yüzde 5 gibi. Halbu ki bu da olmazsa 3. de 5. de veya 10. denemede hamile kalanların hikayelerinden umutlanarak denemeye devam etmeyi düşünüyordum

Son düzenleme:
canim benim doktorum da dogal olusan tek yumurtayla devam etmek istemisti. Ama bence güzel bir yöntem. burdada yapan arkadaslar var. Havuz yöntemi ile. birde o yumoslar cok kaliteli oluyor.ilac yok ve her ay denenebilir. bana doktorum biraz uzun bir sürec ama maddi olarak daha kolay demisti.
arkadasim icinden nasil geciosa doktorunla konus. Her ay vücut farklilik gösterebilio. Imkanin varsa birkac kez dene derim farkli ilaclarla cünki yumos var sonucta. Kafanida karistirmak istemiyorum canim ama sakin diger yöntem icin kötü düsünme. Cok hamis kalan var öylede. Allahim hakkinda nasil hayirlisi olucaksa öyle olsun seni öyle yönlendirsin insallah

canım fsh ın çok iyiymiş.. daha önceden arada sende fsh sorunu vardı sanırım, düzene girmesi için bu ay özel bir şey yaptınmı..
canım yaaa eylül 2014 te öğrendim, 10 çıktı sonraki ölçümde 15 çıktı.
zaten kasım sonu aralık başı bir tüp bebek denemem oldu. negatif sonuçlandı.
sonra işte 2-2,5 ay dinlendim.bu süreçte arı sütü bulamadığımdan kestane balı, polen yedim. (aslında arı sütü en faydalısı ama ben güvenip alamadım) birde annemin zoruyla ACE plus diye bir vitamin var. (içinde selenyum falan var, kompleks birşey) anne o bana yaramaz dediğim halde hergün içirdi. işte şubat reglimde 3. gün ölçümü 5,46 çıktı.
pazartesi günü uzun protokol tedaviye başladım.cetrotide vuruyorum,işte bandım var.
reglimi bekliyorum.
arı sütü, bal, polen 3'lüsünün işe yaradığına inanıyorum.

günaydın, aynı yöntemi kullandılar bende de... dün opum vardı 3 olgun yumurtam var. 4 toplandı, 3 ü iyi durumdaymış... çok daha iyi haberler senden alalım inşallah

kızlar mikrodoz dediğiniz mini tüp bebek mi

canım merhaba, arkadaşım klomen ile evet evet bildiğin klomen ile 3 adet kaliteli embriyoya sahip oldu. (toplam 2 opuda) havuz yöntemi.şartları transfere uygun olmadığından şu an biriktiriyor.
arkadaşın dediği gibi doğal yöntem ile büyüyen yumurtadan oluşan embriyonun kalitesi yüksek oluyor.
dr.unun o söylemine katılıyorum.mikro dozlar az hormonlar bizde işe yarıyor.
çok hormon yumurtanın kalitesini düşürüyor denebilir.çünkü vücut baskıyla daha çok yumurta üretmeye zorlanıyor ama kalite düşüyor bu seferde bence...

çok güzel canım, bende o üçlüyü ve arı sütünü kullanıyorum.. selenyumu geçen yaz bende kullanmıştım faydasını gördümmü onuda bilmiyorum gerçi ama değerlerim iyi çıkmıştı..
senin yazılarını arada takip ediyorum güzel haberlerin gelir inşallah, tedavin hayırlı olsun cnm..

canımmm çok teşekkürler.
Allah ım cümlemizin yüzünü güldürsün.
ana arı, o süt sayesinde milyonlarca yumurta yapabiliyor. Rabbim bizede kaliteli yumurtalar embriyolar nasip etsin inşşallah.
ben şimdi iğneye başladığım için sadece bal polen yapıyorum.bakalım nasibimde ne var.ACE yi bıraktım anlayacağın 2 gün önce.

ya sanırım düşük dozla doğala yakın tek kaliteli embriyo elde etmeye yönelik bir uygulama...

o iyimiş. rezerv az olunca yüksek dozda iğne verip bütün yumurtaları büyütüp harcamaktansa kadının rutin düzenini bozmadan ayda 1 yumurta elde etmek daha mantıklı. ama devlette yapmazlar bunu

o iyimiş. rezerv az olunca yüksek dozda iğne verip bütün yumurtaları büyütüp harcamaktansa kadının rutin düzenini bozmadan ayda 1 yumurta elde etmek daha mantıklı. ama devlette yapmazlar bunu
Yapmıyorlar canım evet, bildiğin iğneyi dayıyorlar,çünkü zaten dondurma falan uğraşmak istemiyorlar.tamam devlet 3 hak veriyor ama doğru düzgün yapan hastane çok çok az.
doğal siklustan yararlanıp büyüyen yumurta, iğne ile büyüyenden daha kaliteli olgun oluyor,bunu deneyen çok arkadaşımda gördüm.

aynen canım. iğneleri basınca yumurta kalitesiz olabiliyo veya büyüyo ama boş oluyo. geçen ay fsh ım yüksek çıktı. 2 tane de yumurtam oldu. başlangıçta iptal edelim 2 yumurta olmasın dediysem de kabul etmediler. sonuç kimyasal gebelik oldu. 1 hakkım da yandı

çok geçmiş olsun canım benim,Rabbim tez vakitte senide güldürsün,ama müjden yakın sanırım,bebik tutunacak Allah ın izniyle.
fsh yüksek derken kaçtı mesela?çünkü fsh 22 ile arkadaşım klomen kullanarak 1 kaliteli embriyo elde edip dondurdu.normalde dr.lar bu fsh ile kesinlikle tedavi yapmazlar...

İnan içimi rahatlattı yazdıkların. Yaşım 35 oldugu için endişeliydim. Tek yumurta ile aylarca uğraşmaktansa tüpbebekle olur diye umut etmiştim. Sanki bir yıl daha geçerse hiç yumurtam kalmayacak gibi geliyor:) önümüzdeki aylarda önce histereskopi, sonra genetik testler sonra da naturel siklus olayı beni bekliyor gibi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Allah senin de yüzünü het daim güldürsün inşallah. Hayırlı evlatlar nasip etsin.

amin canım. inşallah ikinci denemede olur.
Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah. en son 27 küsürdü. bu ayki adetimle bi bakıcam kaç çıkıcak bir sürü ot içiyorum çünkü. yanında da bir sürü vitamin

mide çöplük oluyor azıcık birazcık yarasın şifa olsun hepsi
inşallah düşer canımcım
bu arada ben regli oldum
yarın dr.dayım
Allah izin verirse başlıyorussss

sayf
mide çöplük oluyor azıcık birazcık yarasın şifa olsun hepsi
inşallah düşer canımcım
bu arada ben regli oldum
yarın dr.dayım
Allah izin verirse başlıyorussss
canım tedavin hayırlı olsun hakında syfamıza hoş geldin bu arada buraya çok yazardım ne günler geçirdik bu sayfada..bu sayfaya gelen eskiler genelde hep hamile kaldı ve doğurdu inş sıra bize gelmiştir..inş birsürü kaliteli yumoşun çıksın canımmm...

teşekkürler hoşbulduk canımın içiii
inşallah sıra bize de gelmiştir inşallah..
gene yaz arada sırada siz benim buradaki ilk arkadaşlarımsınız
sizden haber aldıkça umutlanıyorum güçlü hissediyorum kendimi

ace plus izmir irenbe de kağan hocanın özellikle yazdığı bi vitamin... bence annen iyi yapmış

ace plus izmir irenbe de kağan hocanın özellikle yazdığı bi vitamin... bence annen iyi yapmış
Gerçekten mi, anneme yazık onunla bir ilgisi yok anne içmicem dedikçe getirip tıktı ağzıma...
annelik işte kimbilir kim dedi nerden duydu okudu

kızlar mikrodoz dediğiniz mini tüp bebek mi
mikrodoz da ben ilk önce doğum kontrol hapı ile imom diye bi vitamin ve coaspin kullandım. regl olduktan sonra ikinci gün lucrin kullanmaya başladım ama lucrinin içine 3 tane su ilave edildi. daha da seyreltildi yani. menogon 200 ile başladım, bide puregon 200 kullandım. 11 gün bu şekilde ilaç kullandım. sonra 12. gün çatlatma iğnemi olup opum gerçekleşti.

mini tüp bebek çok çok çok daha az dozlarda.... hatta bazen ilaçsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…