Çok teşellür ederim cevapların için. Benim doktorum da bundan sonra böyle ilaçlarla denemenin anlamı yok boşuna hormon alma ilaçlara cevap vermiyorsun, doğal olarsk oluşan tek yumurtanı alır laboratuar ortamında döller transfer ederiz dedi. Yıkıldım bunu duyunca. Çünkü bu metodla şans çok düşükmüş. Yüzde 5 gibi. Halbu ki bu da olmazsa 3. de 5. de veya 10. denemede hamile kalanların hikayelerinden umutlanarak denemeye devam etmeyi düşünüyordumcanim allah razi olsun.allah en tez zamanda seninde muradini versin.DHEA yi türkiyede 2 doktor bana önerdi fakat orda tedavi olmadigim icin kullanmadim. ilk tedavimde elonva isimli igneyi kullandim. kac mg hatirlamiyorum canim ama 1 ignenin etkisi 5 gün gidiyor.Doktorum bana bu igne yeni cikti rezerv azligina cok yariyor bununla yumos elde edersek ederiz edemezsek edemeyiz dedi. cok sacma cünki her bünye farkli tepki gösteriyor. bu yarida kalmis tedavimle 2. oluyor. Merional ve Puregon hic kullanmadim canim. doktorunla konus. farkli ilaclari denemekde fayda var diye düsünüyorum. doktorum bana ilac verme taraftari degildi yazdigim gibi. bitkisel olarakda pek bisey kullanmadim sird ilk tedavimde incpr suyu ictim 10 gün. onlarin etkisi olmusmudur 2 ay sonra bilmiyorum.
canim sükürki 5 yumosun oluyor hep maasallah. allahim emeklerini bos cikarmasin. allah yar ve yardimcsin olsun.
baska sorun varsa sor canim bizi birbirimizden baska kim anlar
canim benim doktorum da dogal olusan tek yumurtayla devam etmek istemisti. Ama bence güzel bir yöntem. burdada yapan arkadaslar var. Havuz yöntemi ile. birde o yumoslar cok kaliteli oluyor.ilac yok ve her ay denenebilir. bana doktorum biraz uzun bir sürec ama maddi olarak daha kolay demisti.Çok teşellür ederim cevapların için. Benim doktorum da bundan sonra böyle ilaçlarla denemenin anlamı yok boşuna hormon alma ilaçlara cevap vermiyorsun, doğal olarsk oluşan tek yumurtanı alır laboratuar ortamında döller transfer ederiz dedi. Yıkıldım bunu duyunca. Çünkü bu metodla şans çok düşükmüş. Yüzde 5 gibi. Halbu ki bu da olmazsa 3. de 5. de veya 10. denemede hamile kalanların hikayelerinden umutlanarak denemeye devam etmeyi düşünüyordum
canım yaaa eylül 2014 te öğrendim, 10 çıktı sonraki ölçümde 15 çıktı.canım fsh ın çok iyiymiş.. daha önceden arada sende fsh sorunu vardı sanırım, düzene girmesi için bu ay özel bir şey yaptınmı..
merhaba kızlar;
bugün Bismillah diyip sabah bantı yapıştırdım.yarında iğne
regli olunca kontrol...
Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun.
amh tek başına bir sonuç vermez,ama fsh gibi değişkende değilldir. amh nın yanında fsh ölçümü ve usg görüntüsü olmak üzere 3 ü beraber değerlendirilir...
günaydın, aynı yöntemi kullandılar bende de... dün opum vardı 3 olgun yumurtam var. 4 toplandı, 3 ü iyi durumdaymış... çok daha iyi haberler senden alalım inşallah
canım merhaba, arkadaşım klomen ile evet evet bildiğin klomen ile 3 adet kaliteli embriyoya sahip oldu. (toplam 2 opuda) havuz yöntemi.şartları transfere uygun olmadığından şu an biriktiriyor.Çok teşellür ederim cevapların için. Benim doktorum da bundan sonra böyle ilaçlarla denemenin anlamı yok boşuna hormon alma ilaçlara cevap vermiyorsun, doğal olarsk oluşan tek yumurtanı alır laboratuar ortamında döller transfer ederiz dedi. Yıkıldım bunu duyunca. Çünkü bu metodla şans çok düşükmüş. Yüzde 5 gibi. Halbu ki bu da olmazsa 3. de 5. de veya 10. denemede hamile kalanların hikayelerinden umutlanarak denemeye devam etmeyi düşünüyordum
ya sanırım düşük dozla doğala yakın tek kaliteli embriyo elde etmeye yönelik bir uygulama...kızlar mikrodoz dediğiniz mini tüp bebek mi
canım yaaa eylül 2014 te öğrendim, 10 çıktı sonraki ölçümde 15 çıktı.
zaten kasım sonu aralık başı bir tüp bebek denemem oldu. negatif sonuçlandı.
sonra işte 2-2,5 ay dinlendim.bu süreçte arı sütü bulamadığımdan kestane balı, polen yedim. (aslında arı sütü en faydalısı ama ben güvenip alamadım) birde annemin zoruyla ACE plus diye bir vitamin var. (içinde selenyum falan var, kompleks birşey) anne o bana yaramaz dediğim halde hergün içirdi. işte şubat reglimde 3. gün ölçümü 5,46 çıktı.
pazartesi günü uzun protokol tedaviye başladım.cetrotide vuruyorum,işte bandım var.
reglimi bekliyorum.
arı sütü, bal, polen 3'lüsünün işe yaradığına inanıyorum.
canımmm çok teşekkürler.çok güzel canım, bende o üçlüyü ve arı sütünü kullanıyorum.. selenyumu geçen yaz bende kullanmıştım faydasını gördümmü onuda bilmiyorum gerçi ama değerlerim iyi çıkmıştı..
senin yazılarını arada takip ediyorum güzel haberlerin gelir inşallah, tedavin hayırlı olsun cnm..
ya sanırım düşük dozla doğala yakın tek kaliteli embriyo elde etmeye yönelik bir uygulama...
Yapmıyorlar canım evet, bildiğin iğneyi dayıyorlar,çünkü zaten dondurma falan uğraşmak istemiyorlar.tamam devlet 3 hak veriyor ama doğru düzgün yapan hastane çok çok az.o iyimiş. rezerv az olunca yüksek dozda iğne verip bütün yumurtaları büyütüp harcamaktansa kadının rutin düzenini bozmadan ayda 1 yumurta elde etmek daha mantıklı. ama devlette yapmazlar bunu
Yapmıyorlar canım evet, bildiğin iğneyi dayıyorlar,çünkü zaten dondurma falan uğraşmak istemiyorlar.tamam devlet 3 hak veriyor ama doğru düzgün yapan hastane çok çok az.
doğal siklustan yararlanıp büyüyen yumurta, iğne ile büyüyenden daha kaliteli olgun oluyor,bunu deneyen çok arkadaşımda gördüm.
çok geçmiş olsun canım benim,Rabbim tez vakitte senide güldürsün,ama müjden yakın sanırım,bebik tutunacak Allah ın izniyle.aynen canım. iğneleri basınca yumurta kalitesiz olabiliyo veya büyüyo ama boş oluyo. geçen ay fsh ım yüksek çıktı. 2 tane de yumurtam oldu. başlangıçta iptal edelim 2 yumurta olmasın dediysem de kabul etmediler. sonuç kimyasal gebelik oldu. 1 hakkım da yandı
İnan içimi rahatlattı yazdıkların. Yaşım 35 oldugu için endişeliydim. Tek yumurta ile aylarca uğraşmaktansa tüpbebekle olur diye umut etmiştim. Sanki bir yıl daha geçerse hiç yumurtam kalmayacak gibi geliyor:) önümüzdeki aylarda önce histereskopi, sonra genetik testler sonra da naturel siklus olayı beni bekliyor gibi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Allah senin de yüzünü het daim güldürsün inşallah. Hayırlı evlatlar nasip etsin.canim benim doktorum da dogal olusan tek yumurtayla devam etmek istemisti. Ama bence güzel bir yöntem. burdada yapan arkadaslar var. Havuz yöntemi ile. birde o yumoslar cok kaliteli oluyor.ilac yok ve her ay denenebilir. bana doktorum biraz uzun bir sürec ama maddi olarak daha kolay demisti.
arkadasim icinden nasil geciosa doktorunla konus. Her ay vücut farklilik gösterebilio. Imkanin varsa birkac kez dene derim farkli ilaclarla cünki yumos var sonucta. Kafanida karistirmak istemiyorum canim ama sakin diger yöntem icin kötü düsünme. Cok hamis kalan var öylede. Allahim hakkinda nasil hayirlisi olucaksa öyle olsun seni öyle yönlendirsin insallah
çok geçmiş olsun canım benim,Rabbim tez vakitte senide güldürsün,ama müjden yakın sanırım,bebik tutunacak Allah ın izniyle.
fsh yüksek derken kaçtı mesela?çünkü fsh 22 ile arkadaşım klomen kullanarak 1 kaliteli embriyo elde edip dondurdu.normalde dr.lar bu fsh ile kesinlikle tedavi yapmazlar...
mide çöplük oluyor azıcık birazcıkamin canım. inşallah ikinci denemede olur.
Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah. en son 27 küsürdü. bu ayki adetimle bi bakıcam kaç çıkıcak bir sürü ot içiyorum çünkü. yanında da bir sürü vitamin
canım tedavin hayırlı olsun hakında syfamıza hoş geldin bu arada buraya çok yazardım ne günler geçirdik bu sayfada..bu sayfaya gelen eskiler genelde hep hamile kaldı ve doğurdu inş sıra bize gelmiştir..inş birsürü kaliteli yumoşun çıksın canımmm...mide çöplük oluyor azıcık birazcıkyarasın şifa olsun hepsi
inşallah düşer canımcım
bu arada ben regli oldum
yarın dr.dayım
Allah izin verirse başlıyorussss
teşekkürler hoşbulduk canımın içiiisayf
canım tedavin hayırlı olsun hakında syfamıza hoş geldin bu arada buraya çok yazardım ne günler geçirdik bu sayfada..bu sayfaya gelen eskiler genelde hep hamile kaldı ve doğurdu inş sıra bize gelmiştir..inş birsürü kaliteli yumoşun çıksın canımmm...
ace plus izmir irenbe de kağan hocanın özellikle yazdığı bi vitamin... bence annen iyi yapmışcanım yaaa eylül 2014 te öğrendim, 10 çıktı sonraki ölçümde 15 çıktı.
zaten kasım sonu aralık başı bir tüp bebek denemem oldu. negatif sonuçlandı.
sonra işte 2-2,5 ay dinlendim.bu süreçte arı sütü bulamadığımdan kestane balı, polen yedim. (aslında arı sütü en faydalısı ama ben güvenip alamadım) birde annemin zoruyla ACE plus diye bir vitamin var. (içinde selenyum falan var, kompleks birşey) anne o bana yaramaz dediğim halde hergün içirdi. işte şubat reglimde 3. gün ölçümü 5,46 çıktı.
pazartesi günü uzun protokol tedaviye başladım.cetrotide vuruyorum,işte bandım var.
reglimi bekliyorum.
arı sütü, bal, polen 3'lüsünün işe yaradığına inanıyorum.
Gerçekten mi, anneme yazık onunla bir ilgisi yok anne içmicem dedikçe getirip tıktı ağzıma...ace plus izmir irenbe de kağan hocanın özellikle yazdığı bi vitamin... bence annen iyi yapmış
mikrodoz da ben ilk önce doğum kontrol hapı ile imom diye bi vitamin ve coaspin kullandım. regl olduktan sonra ikinci gün lucrin kullanmaya başladım ama lucrinin içine 3 tane su ilave edildi. daha da seyreltildi yani. menogon 200 ile başladım, bide puregon 200 kullandım. 11 gün bu şekilde ilaç kullandım. sonra 12. gün çatlatma iğnemi olup opum gerçekleşti.kızlar mikrodoz dediğiniz mini tüp bebek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?