ben karıştırmadım. arı sütünü nohuttan küçük olacak şekilde dil altıma şırınga ile sıktım. 10-15 sn ağzımda tutup yuttum. tahta kaşık yemek kaşığı bal üzerine çay kaşığı çörek otu sonra da tatlı kaşığı ile polen yuttum ayrı ayrı yaniMerhaba kızlar. Bugün aktardan arı sütü ve polen aldım. Arı sütü aliminyum folyoya sarılı buzdolabından çıkarılmış halde küçük bir kavanozda verildi. Polende ortaboy bir şişede verildi. Bir de 2-3 tane tahta çubuk verdiler, bunlarla alıp için dediler de hangi ölçüde olacak nasıl saklanacak sçylemediler. bunları bala karıştıracağımı bilen var mı acaba? Yardımcı olursanız çok
bunların bir zamanı varmı, adetliyken felan, şu kadar gün gibi....tedavideykende yaptınızmı?ben karıştırmadım. arı sütünü nohuttan küçük olacak şekilde dil altıma şırınga ile sıktım. 10-15 sn ağzımda tutup yuttum. tahta kaşık yemek kaşığı bal üzerine çay kaşığı çörek otu sonra da tatlı kaşığı ile polen yuttum ayrı ayrı yani
amin canim allah hepimize saglikli hayirli evlatlar versin. histereskopi ve genetik test bizdede yapildi.yasi düsünme canim. arkadasim 36 yasinda yüksek fsh düsük amh ile hamile (tüp bebek tedavisi ile).İnan içimi rahatlattı yazdıkların. Yaşım 35 oldugu için endişeliydim. Tek yumurta ile aylarca uğraşmaktansa tüpbebekle olur diye umut etmiştim. Sanki bir yıl daha geçerse hiç yumurtam kalmayacak gibi geliyor:) önümüzdeki aylarda önce histereskopi, sonra genetik testler sonra da naturel siklus olayı beni bekliyor gibi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Allah senin de yüzünü het daim güldürsün inşallah. Hayırlı evlatlar nasip etsin.
başlama zamanı olarak birşey seçmedim ben. ama sabah aç karna aldım hepsini. tedavi aşamasındayken de yaptım taaki yumurta toplamaya kadar.bunların bir zamanı varmı, adetliyken felan, şu kadar gün gibi....tedavideykende yaptınızmı?
Anladım canım,bende başlaycam.. çok teşekkür ederim, hayırlı olsun hamileliğin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..başlama zamanı olarak birşey seçmedim ben. ama sabah aç karna aldım hepsini. tedavi aşamasındayken de yaptım taaki yumurta toplamaya kadar.
amin inşallah. hepimize nasip etsin rabbim. ben hala şoktayım inanamıyorum sanırım kalp atışını duyuncaya kadar da ibanamayacağım. :)ama bu süreçte ne olur kendinizi üzmeyin cudumuz bizden ayrı bir birey sanki üzüldüğümüz anda kendini kapatıyor. yediklerinizin içtiklerinizin size faydalı olduğuna inanarak tüketin. kendinizi sevin ve bol bol dua edin. dilerim ben de sizler de evlatlarımızı hayırlısı ile kucağımıza alırız.Anladım canım,bende başlaycam.. çok teşekkür ederim, hayırlı olsun hamileliğin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Aminnn inşallah canım...bu arada kaçıncı denemendi, önceden pozitiflerin oldumu hiç..ben henüz pozitifi göremedim..amin inşallah. hepimize nasip etsin rabbim. ben hala şoktayım inanamıyorum sanırım kalp atışını duyuncaya kadar da ibanamayacağım. :)ama bu süreçte ne olur kendinizi üzmeyin cudumuz bizden ayrı bir birey sanki üzüldüğümüz anda kendini kapatıyor. yediklerinizin içtiklerinizin size faydalı olduğuna inanarak tüketin. kendinizi sevin ve bol bol dua edin. dilerim ben de sizler de evlatlarımızı hayırlısı ile kucağımıza alırız.
Merhaba bana yardımcı olabilir midiniz. Benim Fsh bu ay 13 tü. AMH 0,68 Drlar tüp bebek diyor. Fsh m bi kere 21 olmuştu. Yaşım 28 bu Diyarbakır'daki aktar, sonra siz ne gibi bi yol izlediniz, tip bebeği nerede yaptırdınız, anlatabilir misiniz?canım keseyi görmene çook sevindim ilk dört ay bol bol dinlen canım ya gerekirse rapor al işe gitme...canım kürler çaylar herşey bahane Allahım ol deyince zamnı gelince oluyo bence...canım dğerleri dediğin çaymı bunlar çaysa ben içemiyorum kapsül halindeyse kullanabiliyorum..aslında bende çook aramak istemiştim diyarbkırdaki aktarı maddiyat yönünden arayamamıştım mallesef..canım inş haftaya pıt pıtları duyarsn...sizler hamile kaldıkça bizde umutlanıyoruz sizler sayesinde canım...
canım bu bitkisel kürtleri ne içşn kullandın Fsh mı? Bu Diyarbakır'daki aktarın numarasını alabilir miyim. Bnm fsh ım biraz yüksek, AMH m düşük. Yaşım 28. Bana da anlatır mısın neler yaptın, tüp bebekse nereyi tercih ettin?biestone yi 1 2 kullanmıştım yeni almıştım, diğerlerini de öyle işe yarasın bari diyarbakırdaki aktarın yolladıklarının içinde şunlar var: 1. Kutu kantoron bitkisel; aslanpençesi, kantoron, defne yaprağı 2. Kutu;adaçayı, nane, aslanpençesi 3. Kutu;aslanpençesi, ısırganotu, hayıt. Hiç açılmamış 1 er kutu var. Bana özelden msj atarsanız cumaya yollarım inşallah bir arayıp aktarla konuşun ve elimizde bunlar var deyin tamam derse yollayayım en azından boşa para vermezsiniz diğer ilaçları da yollarım
yaaaa canım benim çok ama çok sevindim,Allah tamamına erdirsin...Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah,değerlerin katlanarak artsın...amin inşallah. hepimize nasip etsin rabbim. ben hala şoktayım inanamıyorum sanırım kalp atışını duyuncaya kadar da ibanamayacağım. :)ama bu süreçte ne olur kendinizi üzmeyin cudumuz bizden ayrı bir birey sanki üzüldüğümüz anda kendini kapatıyor. yediklerinizin içtiklerinizin size faydalı olduğuna inanarak tüketin. kendinizi sevin ve bol bol dua edin. dilerim ben de sizler de evlatlarımızı hayırlısı ile kucağımıza alırız.
amin güzel arkadaşım amin.yaaaa canım benim çok ama çok sevindim,Allah tamamına erdirsin...Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah,değerlerin katlanarak artsın...
Darısı bize inşallahhh...
merhaba canım,bende 32 yaşındayım. amh 0,72 fsh ım 13 iken bir tüp bebek denemesi yaptım negatif sonuç aldım.Kızlar lütfen bana da yardımcı olun. 28 yaşındayım. Fsh 13, AMH 0,68 . Tüp bebek dediler. 3,5 aydır deniyoruz
Canim tabi ki anlatirim ozelden numaraya paylasayim seninle benim amh 0,6 fsh10-13 falandi. Tüp bebek değil fakat Rabbim neyi vesile kildi bilemiyorum o kadar çok şey yaptim kiC
canım bu bitkisel kürtleri ne içşn kullandın Fsh mı? Bu Diyarbakır'daki aktarın numarasını alabilir miyim. Bnm fsh ım biraz yüksek, AMH m düşük. Yaşım 28. Bana da anlatır mısın neler yaptın, tüp bebekse nereyi tercih ettin?
Neler yaptınız peki öğrendiğiniz andan sonraki süreçi nasıl atlattonız, nasıl geçirdiniz?Canim tabi ki anlatirim ozelden numaraya paylasayim seninle benim amh 0,6 fsh10-13 falandi. Tüp bebek değil fakat Rabbim neyi vesile kildi bilemiyorum o kadar çok şey yaptim ki
Merhaba canım, aktardan hangilerini isteyebilirim? Biz Şırnak'tayız görev icabı. Diyarbakır'daki Bahçeli'yi duydum ama nasıl bilemiyorum. Sen neler yaptın canım?Canim tabi ki anlatirim ozelden numaraya paylasayim seninle benim amh 0,6 fsh10-13 falandi. Tüp bebek değil fakat Rabbim neyi vesile kildi bilemiyorum o kadar çok şey yaptim ki
Canim kusura bakma yeni gordum ikunci deneme ilk deneme de yumurtam olgunlasmadi bileAminnn inşallah canım...bu arada kaçıncı denemendi, önceden pozitiflerin oldumu hiç..ben henüz pozitifi göremedim..
Anladım canım..., maşallahCanim kusura bakma yeni gordum ikunci deneme ilk deneme de yumurtam olgunlasmadi bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?