Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Kızlar lütfen bana da yardımcı olun. 28 yaşındayım. Fsh 13, AMH 0,68 . Tüp bebek dediler. 3,5 aydır deniyoruz
Canim rezerv durumunu adetin 2ci gününde kontrol ettir.burdaki Doktorlar tüplerde vs bi sorun yoksa hamile kalinabilecegini söylüyor. Önemli olan her ay yumurta catlamanin olmasi.bunu ultraSonden ve kan tahlilinden takip edebiliyorlar.insallah en tez zamanda hayirlisiYla bebegine kavusursun

Canim tabi ki anlatirim ozelden numaraya paylasayim seninle benim amh 0,6 fsh10-13 falandi. Tüp bebek değil fakat Rabbim neyi vesile kildi bilemiyorum o kadar çok şey yaptim ki
canım kimler gelmiş özledik senii arada gir yaz canım bebişin prensin nasıl iyimi büyümüştür paşa..çok öpüyor teyzeleri..

Sen ne
Sen neredesin canım, doktora kime gidiyorsun?

Kızlar lütfen bana da yardımcı olun. 28 yaşındayım. Fsh 13, AMH 0,68 . Tüp bebek dediler. 3,5 aydır deniyoruz
Canım öncelikle Rabbim şifa versin. Yaşın genç. Sigara kullanmıyorsan ve aşırı kilolu değilsen çok şanslısın. Amh değerin düşük ama kötü değil iyi durumda. Benim 0.22 ydi. Fsh değerin yükselmiş. Sana tavsiyem zaman kaybetmeden iyi bir doktorda tedaviye başlaman. İyi araştır. İlk tüp denememde sıradan bir protokol uygulamışlardı. Hiç gelişme olmadı yarım kaldı. İkincisinde çok şükür üç yumurta elde ettik ikisi transfer edildi sonucu bekliyorum. Soracağın şeyler varsa cevaplarım.

Sen ne

Sen neredesin canım, doktora kime gidiyorsun?
canim ben yurtdisindayim almanyada yasiyorum.sakin ümidine kaybetme. benim ilk tedavimde hic yumurtam büyümedi sagda solda birtane bile yoktu. sonra 9 tane oldu. birde benim amh seninkinden kötü 0,1.
arkadasim 3 yumos ile hamile kaldi. tek yumos ile hamile kalan var. rabbim ol desin nasip etsin yeterki

Ay canım senin de çok yeni Rabbim sağlıcaklı bir hamilelik versin ve sağlıcakla kucağına alabilmeyi nasip etsin. Ben sigara kullanmıyorum. Kilo problemim de yok Allah a şükür. Ne tür bi protokol uygulandı. Kaç tip protokol var peki ne işe yarıyolar? Ikiz gebelik mi var yani şimdi:)?sen nerede tedavi gördün hangi hastane, doktorun kim nasıl bi süreç? Ben aynı zamanda çalışıyorum, nasıl olacak bilemiyorum

Sağol canım inş güzel sonuç alırız. Ben ankarada anatoliya gittim. Sulandırılmış lucrin protokolü uyguladılar. Bir kaç yöntem daha var. Geniş bi vakitte yazarım onları..
fsh amh batırmışsın. Tsh da baktır. Sonra rahim filmi istiyorlar. Tüpler açıkmı rahim içi nasıl onu görmek için. Eğer olumsuz bir durum yoksa adetin le birlikte tedaviye başlanıyor. İlk ay doğum kontrol hapı kullanılıyor. Bittikten bi kaç gün sonra göbekten lucrin başlanıyor.sonrasında ben gonal f ve menopur kullanmıştım göbekten. Aslında iğne kullanmaya başladıktan sonra 20 günlük bir süre lazım. Başka ilde olursan izin kullanman gerek oturduğun yerde gidersen çok sorun olmaz.

benim sadece fsh ye bakıldı tüp bebek dedi ..rahim film çektirelim demedi hiç de çektirmemiştim içim rahat etmiyor neden istemedeki benden rahim filmi vs.. sadece kan tahliliyle karar verdi

bana verdiği ilaçlar da lucrin gonal f menogon ovitrel..bu ilaçlarla tedaviye başlayan var mı acaba. 17 mart gibi adet olacağım ne kadar sürer acaba tedavi

bana verdiği ilaçlar da lucrin gonal f menogon ovitrel..bu ilaçlarla tedaviye başlayan var mı acaba. 17 mart gibi adet olacağım ne kadar sürer acaba tedavi
Bende hem rahim filmi hem ofis denen kameralı rahim filmi bakıldı. Çok şükür iyiydi ikiside. İlk tüp yapan doktor bundan sonra da böyle olur demişti.Hiç ümit vrrmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…