Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Batırmışsın derken o kadar mı kötü vahim yani durumum? Tsh ve diğerleri normal. Rahim filmim temiz çıktı. İşte yazın yaptırabilirim sanırım nasıl olacak bilemiyorum. Sadece 3 aydır düşünüyoruz. Bi kez kimyasal oldu, ne olur bilmiyorum ya korkutuyor bu süreçler beni. Evet diğer protokolleri de anlatırsan sevinirim uygun olduğunda Allah razı olsun.

Baktırmışsın yazmıştım canım telefon otomatik düzeltince yanlış olmuş. Afedersin

Canım bende de çikolata kisti ortaya çıktı biliyor musun

Bende arısütü,bal,polen,kuru üzüm,ceviz yedim geçen ay hep ama bu ay yumi yoktu hiç ,ben güvenç beye sordum vitamin,dhea vs.alsam yaramazmı işe diye yumi olsun yada sayısı için yok dedi,ben o şekilde tedavi etmiyorum,sana imunexi kim verdi,omegayı,klomenle içtiğim halde 5 gün,biliyosun zaten çörekotlu,ballı kürü yapmıştım hatta ilaçla yapma dedin sen,bide senden rahim filmi istedimi,benden istemedi,

guvenc bey vitaminlere inanmiyor ama bence faydasi var sadece tedavideyken kur yapilmamali ..her ay yeni bi dongu oldugu icin yumurta sayisida degisebiliyor.rahim filmi benim daha once cekilmisti histereskopide yapilmisti.senin daha once kac defa denexin dokdoruna mail at rahim filmi bence cektir gorulmeyen sorun varsa ortaya ciksin.imunex si ben kendim kullandim faydasini duydugum icin bunlarin yan etkileri yok vitamin bal ve coenzim hatta omegada rahatlikla tedavidede kullanabilirsin

Arısüt

bu benim ilk denemem,1 yıldıe kendiliğinden olmayınca gittim doktora,daha önce aşılama dahil hiçbir yardımcı üreme yöntemi denemedim,bir düşünüyorum doktor atlamış olabilirmi diye ama bide diyorum ki kendime,doktor gerekli görseydi isterdi mutlaka diye düşünüyorum.1 ay sonra gittiğimde sorcam bakalım.

Bazen doktorlar atliyorlar aslinda tedaviye baslanmadan istenmeliydi sen mutlaka sor hatta mail at cok onemli rahim filmi bazen tuplerde sivi olabiliyor veya rahimde perde en azindan kafan rahatlar

hadi yaa ne zaman cnm yenii belli oldu... küçüktür belki ama...
Evet çok şükür ki küçük mus . Ameliyat gerektirecek bir durum yok mus.gebelikte gecermis.ama bana birden söyleyince ben şok oldum. Geçen hafta ki muayene de ortaya çıktı. Cumartesi günüydü. Pazar günü sabah uyandım bi baş dönmesi. Ayakta duramıyorum meğer stres yapmışım vertigo oluştu. Ic kulakta kristal kaymasi olustu.bu da bas donmesi denge bozuklugu yapiyormus.Yatıp kalkmak resmen işkence gibiydi. Ama bugün biraz hafifledi baş dönmem hamdolsun. Öle işte canım

canım kimler gelmiş özledik senii arada gir yaz canım bebişin prensin nasıl iyimi büyümüştür paşa..çok öpüyor teyzeleri..
Canim benim çok özledim vallahi konuşmaya sizlerle. Teyzesi büyüyor 4 aylık oldu yaramaz canim benim biliyorsun burda kimsem yok tek basma büyütmeye calisiyorum 4 şudur nefes bile alamiyorum dikta giremiyorum nete evde kapandim kadim bazen çok üzülüyorum kayinvalidemler çok bunaltti, Esim geç geliyor bir faydası yok anlayacagin. Çok doluyum. Sen nasilsin neler yaptın

merhaba ben 27 yaşındayım.yumurta rezervim çok azalmış.amh 0,14.iki kere tüp bebek tedavisine başladık.ikisinde de hiç yumurta gelişmediği için tedavi iptal oldu.ilaçlar, kürler, bitkiler her duyduğumu deniyorum doktora danışarak.tecrübeli arkadaşlardan bu durumları yaşayan ya da tavsiye edecek birşeyleri olan varsa cevap yazarsanız sevinirim.bu ayın sonunda tekrar doktora gideceğim.stres yapmamaya çalışsam da hiç kolay bir durum değil Rabbim hepimize hakkımızda hayırlısıysa hayırlı evlatlar nasip eylesin kısa sürede...

Asilama ile vakit ve para kaybetme bizim durumumuzda cok da etkili olmuyor.

Canim benim de amh dusuk. Hangisi ise yaradi bilmiyorum dhea kullandim quenzim q10 kullandim incir yedim ari sutu bal polen corekotu yaptim her sabah 3 yumurta 2 si dollendi. Transfer oldum sonucunda hamdolsun gebeyim. Kese gormeyi bekliyorum. Hep inandim dua ettim bol bol. Regl oluyorsan hala kendiliginden umut cok yuksek. Lutfen uzulme stres yapma stres cok zararli. Sigara ixciosan birak kahve icme.

evet aynen zaten tüp bebek tedavisine başladım geçen ay,sırf kafamı karıştıran bu benim ilk tedavim ,doktorum rahim filmi istemedi benden,gerke yok mu acaba diye?
Benden de istemedi. Guzel arkadasim benim de ilk sayilir. Ilk tedavimda yumurta olgunlasmadi. Neyse sen gwreksiz ayrintilarla kafani yorma. Doktoruna guveniyor musun? Onunla ilgili kafanda soru isareti yoksa guven. Ama ufacik bir soru isaretin dahi varsa druna kafana takilan hwrseyi sor. Bazen az bilmek daha cok ise yariyor.

Canım aynı durumdayız. 28 yaş amh 0.22 ilk denemede gelişim olmadı yarım kaldı. İkincisinde anatolia da sulandırılmış lucrin protokolü uyguladık. 3 yum oluştu. 2Si transfer edildi.
Kendini sakın üzme. Stres yapmamak elde değil biliyorum ama rahat olmak başarıyı arttırıyor. Diğer mesajlarına da bakarsan bu konuda biseyler yazdım.

hayirli olsun insallah. Bende aynı ları ydedim geçen ay ama yumurta olmadı hiç sadece vitamin almıyorum tek folbiol aliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…