- 21 Mayıs 2014
- 985
- 1.998
- 138
ilk tedavimde benimde hic yumosum olmadi. insallah saglikla hayirlisiyla en tezinden kavusursunhayirli olsun insallah. Bende aynı ları ydedim geçen ay ama yumurta olmadı hiç sadece vitamin almıyorum tek folbiol aliyorum
benim de ilk tedavimde bir tane vardı. vazgeçmeden devam et doktoruna dhea yı sor. q10 i sor. d vitamini ve c vitamini içeren şeyleri sık tüket. vazgeçmeden devamhayirli olsun insallah. Bende aynı ları ydedim geçen ay ama yumurta olmadı hiç sadece vitamin almıyorum tek folbiol aliyorum
Doktoruma sordum dhea yı ve başka vitaminleri,bilimsel olarak bi yararı yok ben bunlarla tedavi vermiyorum dedi bahçecideyim ben.bende arı sütü bal polen,kuru incir,ceviz,dut filan yiyorum tabi Dr,a sormadım bunları vitamine yok diyen doktora bunları soramaxdım;-)benim de ilk tedavimde bir tane vardı. vazgeçmeden devam et doktoruna dhea yı sor. q10 i sor. d vitamini ve c vitamini içeren şeyleri sık tüket. vazgeçmeden devam
Ne yaptın olmayınca , şimdi nasıl tedavidemisin,hamilemisin ;-)ilk tedavimde benimde hic yumosum olmadi. insallah saglikla hayirlisiyla en tezinden kavusursun
Evet bilimsel degil tamamen deneysel :)Doktoruma sordum dhea yı ve başka vitaminleri,bilimsel olarak bi yararı yok ben bunlarla tedavi vermiyorum dedi bahçecideyim ben.bende arı sütü bal polen,kuru incir,ceviz,dut filan yiyorum tabi Dr,a sormadım bunları vitamine yok diyen doktora bunları soramaxdım;-)
canim ben yurtdisindayim almanyada yasiyorum.sakin ümidine kaybetme. benim ilk tedavimde hic yumurtam büyümedi sagda solda birtane bile yoktu. sonra 9 tane oldu. birde benim amh seninkinden kötü 0,1.
arkadasim 3 yumos ile hamile kaldi. tek yumos ile hamile kalan var. rabbim ol desin nasip etsin yeterki
.arı sütü bal polen ı nerden temin ettin,ben karışımı hazır aldım eğriçayırın,inciri günde Kaç tane yedin.çörekotuda yaptım adet 2. Ve 12 gün arası.Canim benim de amh dusuk. Hangisi ise yaradi bilmiyorum dhea kullandim quenzim q10 kullandim incir yedim ari sutu bal polen corekotu yaptim her sabah 3 yumurta 2 si dollendi. Transfer oldum sonucunda hamdolsun gebeyim. Kese gormeyi bekliyorum. Hep inandim dua ettim bol bol. Regl oluyorsan hala kendiliginden umut cok yuksek. Lutfen uzulme stres yapma stres cok zararli. Sigara ixciosan birak kahve icme.
Incir kürünü nasıl yapıyorsun,adetlemi başlamak gerek,bende de rezerv az,bu ay folikül olmadığı için öbür aya kaldım şu anda cyclo.gynova verdi içiyorum.incirin kurusunu yiyodum ben.teşekkür ederim cevaplarınız için.benim d vitamini çok düşük çıktı.ilaç kullanıyorum.incir kürü yapıyorum arı sütü bal polen yiyorum.bal, çörekotu tarçın yaptım geçen ay.dhea yaklaşık 6 aydır kullanıyorum.koenzim kullanıyorum.omega 3, folik asit, b12 alıyorum.hayıt içiyorum.aslan pençesi içiyorum.her gün ceviz, fındık, badem yiyorum.rahim inceliği olduğu için nar suyu içiyorum.sigara içmiyorum.kahve de çok az içiyorum.doktor tavsiyesiyle kullanıyorum hepsini. bu ay doktora gideceğim. Rabbim hakkımızda ne hayırlısıysa onu nasip eylesin.imtihanımız hiç kolay değil...
hayirlisiyla basariyla sonuclanir tedavin insallahhArkadaşlar burayi hep okuyorum bende tüp bebeğe başladım insaAllah hayirli sonuçlar alirim 29 yasindayim amh 0.15 merional ve cetrotide kullanıyorum bir ay dhea ve arginmax da kullandım önümüzdeki günler neler gösterecek bilmiyorum
cok sükür ki hamileyim. rabbim insallah hayirlisiyla ve sagliklisiyla kucagima da almayi nasip ederNe yaptın olmayınca , şimdi nasıl tedavidemisin,hamilemisin ;-)
canım gözün aydınnnnnn..... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsincok sükür ki hamileyim. rabbim insallah hayirlisiyla ve sagliklisiyla kucagima da almayi nasip ederdarisi senin ve tüm isteyenlerin basina insallah.
ben pek bisey yapmadim. ilk tedavimde cok üzüldüm cok kasdim kendimi. birde farkli ilac kullandik ilkinde elonva simdikinde menogon hp.ilk tedavimde yaklasik 10 gün incir gürü ictim. o sonrada fayda ettimi bilmemiyorum ama methini cok duydum ve okudum. ve ikinci tedavimde pek düsünmemeye calistim kafami dagitmaya calistim az cok. insallah kaliteli yumoslarin olur
Incir kürünü nasıl yapıyorsun,adetlemi başlamak gerek,bende de rezerv az,bu ay folikül olmadığı için öbür aya kaldım şu anda cyclo.gynova verdi içiyorum.incirin kurusunu yiyodum ben.
canım ben karadenizliyim memleketten babam yolladı, o nedenle şanslıyım. ama internette karışımlar var. saraçoğlunun falan güvenilir.arı sütü bal polen ı nerden temin ettin,ben karışımı hazır aldım eğriçayırın,inciri günde Kaç tane yedin.çörekotuda yaptım adet 2. Ve 12 gün arası.
allah razi olsun canim.amin insallah.darisi sana ve tüm isteyenlere insallahhhcanım gözün aydınnnnnn..... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
8--9 inciri incirleri ikiye bölüp 2,5 su bardağı kaynamış klorsuz suya atıp 5 dk kaynatıyorum kısık ateşte.sonra içine bir havucu 2 ye 3e bölüp kısık ateşte kaynatıyorum 10 dk.altını kapatıp süzüyorum.ılıyınca yarsını sabah aç karnına yarsını da akşam yemekten 15 d önce içiyorum.faydası olduğuna inanıyorum.kadın doğum uzmanı da tavsiye etti.1 yumurtası görülen hastanın bu kürle 7-8 yumurtası görülmüş.havuç atmamın nedeni çatlaması için.yoksa gelişip kiste dönüşebiliyor.
çok sevindim hayırlısıyla güzel geçsin hamilelğin ve sağlıkla kucakla bebeğini,tedavideyken kü kullanmayın deniyor ya kafam karışıyor benimdecok sükür ki hamileyim. rabbim insallah hayirlisiyla ve sagliklisiyla kucagima da almayi nasip ederdarisi senin ve tüm isteyenlerin basina insallah.
ben pek bisey yapmadim. ilk tedavimde cok üzüldüm cok kasdim kendimi. birde farkli ilac kullandik ilkinde elonva simdikinde menogon hp.ilk tedavimde yaklasik 10 gün incir gürü ictim. o sonrada fayda ettimi bilmemiyorum ama methini cok duydum ve okudum. ve ikinci tedavimde pek düsünmemeye calistim kafami dagitmaya calistim az cok. insallah kaliteli yumoslarin olur
amin insallah. darisi hepinize. canim ilk tedavimde tedavi süresinde uyguladim kürü. ikicisinde bitkisel hicbisey yapmadim tedavi süresinci. ama haklisin herkes farkli bisey diyorçok sevindim hayırlısıyla güzel geçsin hamilelğin ve sağlıkla kucakla bebeğini,tedavideyken kü kullanmayın deniyor ya kafam karışıyor benimde
adetle başlamak şart değil.ben de günde 7 ilaç kullanıyorum.sorun olmaz.adetlemi başlanıyor.yoksa farketmezmi,21'er gün deniyor 7 gün arayla öylemi,bide ben ilaç tedavisinide başlıcam adetle çakışacak ,sorun olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?