Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

DR.dan geliyorum
o kadar iğneye sağda 10 ve 11 mm 2 yumurta var. birde 8 mm. ama o çok küçük yetişemez.sol hiç cevap vermemiş.hiç yok.
çok canım sıkıldı (
cuma tekrar kontrol ve kan.
İçleri dolu olduktan sonra ikiside yeter değilmi, moralini bozma arkadaşım, inşallah olacak bu sefer..

İçleri dolu olduktan sonra ikiside yeter değilmi, moralini bozma arkadaşım, inşallah olacak bu sefer..
işte en çok içleri dolumu kalitelimi yoksa bir sonucu olmayacakmı diye merak ve endişe ediyorum
usg ye kadar çok iyiydim şimdi çok mu fazla beklenti içine girmişim ne. sonuçta rahatsızlığım belli
aminn inşallahh çok sağol desteğin için

Haklısın insan fazla olmasını umuyor inşallah boş değillerdir canım ya..Hiç olmasa dahada kötü, bunada şükür diyelim...

Haklısın insan fazla olmasını umuyor inşallah boş değillerdir canım ya..Hiç olmasa dahada kötü, bunada şükür diyelim...
hep ağzımda çok şükür diye ama ama ama sı var işte
kendime kızıyorum şu anda bu kadar umut niye diye....

DR.dan geliyorum
o kadar iğneye sağda 10 ve 11 mm 2 yumurta var. birde 8 mm. ama o çok küçük yetişemez.sol hiç cevap vermemiş.hiç yok.
çok canım sıkıldı (
moralin hiçççççç bozulmasın bi kere.... söyle o şeytana uzak dursun senden, getirmesin beni oraya; malum şu an 3 can'ım ben... canına okurum o şeytanınnnn

10-11 gayet iyi, veee en önemlisi bize lazım olan bir sperm bir yumurta bunu asla unutma... ikinci unutmaman gereken şey de MORALİN BİZLER İÇİN EN ÖNEMLİ İLAÇ OLDUĞU VE YÜKSEK DOZDA, MAKSİMUM DOZDA, HER AN HER SN ALMAMIZ GEREKTİĞİİİİ

senide, o rahminde özene bezene büyüttüklerinide kocaman öperim.
analık işte,bana da kucak açıverdin hemen :)
şeytana kış kış dedim ama bir yorgun ve bitkinim sanki ne bekliyorduysam,çok şükür hiç olmazsa 2 tane büyüyor.inşallah kaliteli de olurlar.
hayat mottomu devreye sokuyorum... ben kendimi kış tutayımda bahar gelirse ne ala...

H
DR.dan geliyorum
çok canım sıkıldı (
hiç canını sıkma arkadaşım. Benim de geçen ay 2 yumurta vardi birde ufakca vardı ignelerle büyüdü 11, gun 3 tane toplandı 1 tanesi dinlendi ve donduruldu. Bu ay kontrolde hiç yoktu pas geçtik bu ay öbür adetle yine kontrol var. hiç olmamasi daha kOtu. Bende aynen senin gibi endişeliydim ama bak bir tane var hazirda

maşallah maşallah ona...kan can olur inşallah rahme konduğunda...

Canım merhaba, ben saraçoğlunun dediklerine inanıyorum ya. Benim de AMH düşük fsh yüksek. Şayet prolaktin yüksekliğin yoksa adetine 7 veya 10 gün kala incir kürü yap canım. Adetimin 5. Gunünden itibaren havuç+ incir yap . Ovaluasyon tarihin geçene kadar 15. 16. Güne kadar. Sonra incire devam edersin internette nasıl olacağı var

Sen zaten gerekenleri yapıyormuşum tatlım. Bir de manevi reçeteler var tabi. 41 gün Meryem Suresi. Gücünüz yettiğince 41 denilir hep teheccüd

selam kızlar rahim filmini sordum doktora,Tüp bebek tedavisi kararı alındı ve rahim ve tüplerle ilgili olarak hikayenizde ve ultrasonunuzda bir şeyden şüphe edilmedi ise çekilmeden tedaviye başlanabilir dedi,anladığım kadarı ile bazı olabilecek sorunlar usg de belli oluyormuş.zaten tüplere gerek yok tüp bebek için.

DR.dan geliyorum
çok canım sıkıldı (

inşallah cumaya kadar hepsi gelişecek sonrada güzelce döllenecekler..
nerede tedavi görüyorsun cnm..

ark. inanın sayı değil kalite önemli kendinizi 2 oldu diye strese sokmayın.. yediğinize içtiğinize dikkat edin olanlar kaliteli olsun..

kürlerle bitkilerle ilaçlarla fshı düşürebilen var mı?birçok şey deniyorum.inşallah faydası olur...

kürlerle bitkilerle ilaçlarla fshı düşürebilen var mı?birçok şey deniyorum.inşallah faydası olur...
ben başarılı olamadım ama 18 lerden 2,67 ye düşüren biliyorum... aslan pençesi civan perçemi yardımıyla... ama bende işe yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…