İçleri dolu olduktan sonra ikiside yeter değilmi, moralini bozma arkadaşım, inşallah olacak bu sefer..DR.dan geliyorum
o kadar iğneye sağda 10 ve 11 mm 2 yumurta var. birde 8 mm. ama o çok küçük yetişemez.sol hiç cevap vermemiş.hiç yok.
çok canım sıkıldı(
cuma tekrar kontrol ve kan.
işte en çok içleri dolumu kalitelimi yoksa bir sonucu olmayacakmı diye merak ve endişe ediyorumİçleri dolu olduktan sonra ikiside yeter değilmi, moralini bozma arkadaşım, inşallah olacak bu sefer..
Haklısın insan fazla olmasını umuyor inşallah boş değillerdir canım ya..Hiç olmasa dahada kötü, bunada şükür diyelim...işte en çok içleri dolumu kalitelimi yoksa bir sonucu olmayacakmı diye merak ve endişe ediyorum
usg ye kadar çok iyiydim şimdi çok mu fazla beklenti içine girmişim ne. sonuçta rahatsızlığım belli
aminn inşallahh çok sağol desteğin için
hep ağzımda çok şükür diye ama ama ama sı var işteHaklısın insan fazla olmasını umuyor inşallah boş değillerdir canım ya..Hiç olmasa dahada kötü, bunada şükür diyelim...
moralin hiçççççç bozulmasın bi kere.... söyle o şeytana uzak dursun senden, getirmesin beni oraya; malum şu an 3 can'ım ben... canına okurum o şeytanınnnnDR.dan geliyorum
o kadar iğneye sağda 10 ve 11 mm 2 yumurta var. birde 8 mm. ama o çok küçük yetişemez.sol hiç cevap vermemiş.hiç yok.
çok canım sıkıldı(
senide, o rahminde özene bezene büyüttüklerinide kocaman öperim.moralin hiçççççç bozulmasın bi kere.... söyle o şeytana uzak dursun senden, getirmesin beni oraya; malum şu an 3 can'ım ben... canına okurum o şeytanınnnn
10-11 gayet iyi, veee en önemlisi bize lazım olan bir sperm bir yumurta bunu asla unutma... ikinci unutmaman gereken şey de MORALİN BİZLER İÇİN EN ÖNEMLİ İLAÇ OLDUĞU VE YÜKSEK DOZDA, MAKSİMUM DOZDA, HER AN HER SN ALMAMIZ GEREKTİĞİİİİ
hiç canını sıkma arkadaşım. Benim de geçen ay 2 yumurta vardi birde ufakca vardı ignelerle büyüdü 11, gun 3 tane toplandı 1 tanesi dinlendi ve donduruldu. Bu ay kontrolde hiç yoktu pas geçtik bu ay öbür adetle yine kontrol var. hiç olmamasi daha kOtu. Bende aynen senin gibi endişeliydim ama bak bir tane var hazirdaDR.dan geliyorum
çok canım sıkıldı(
maşallah maşallah ona...kan can olur inşallah rahme konduğunda...H
hiç canını sıkma arkadaşım. Benim de geçen ay 2 yumurta vardi birde ufakca vardı ignelerle büyüdü 11, gun 3 tane toplandı 1 tanesi dinlendi ve donduruldu. Bu ay kontrolde hiç yoktu pas geçtik bu ay öbür adetle yine kontrol var. hiç olmamasi daha kOtu. Bende aynen senin gibi endişeliydim ama bak bir tane var hazirda
Canım merhaba, ben saraçoğlunun dediklerine inanıyorum ya. Benim de AMH düşük fsh yüksek. Şayet prolaktin yüksekliğin yoksa adetine 7 veya 10 gün kala incir kürü yap canım. Adetimin 5. Gunünden itibaren havuç+ incir yap . Ovaluasyon tarihin geçene kadar 15. 16. Güne kadar. Sonra incire devam edersin internette nasıl olacağı varmerhaba ben 27 yaşındayım.yumurta rezervim çok azalmış.amh 0,14.iki kere tüp bebek tedavisine başladık.ikisinde de hiç yumurta gelişmediği için tedavi iptal oldu.ilaçlar, kürler, bitkiler her duyduğumu deniyorum doktora danışarak.tecrübeli arkadaşlardan bu durumları yaşayan ya da tavsiye edecek birşeyleri olan varsa cevap yazarsanız sevinirim.bu ayın sonunda tekrar doktora gideceğim.stres yapmamaya çalışsam da hiç kolay bir durum değilRabbim hepimize hakkımızda hayırlısıysa hayırlı evlatlar nasip eylesin kısa sürede...
Sen zaten gerekenleri yapıyormuşum tatlım. Bir de manevi reçeteler var tabi. 41 gün Meryem Suresi. Gücünüz yettiğince 41 denilir hep teheccüd8--9 inciri incirleri ikiye bölüp 2,5 su bardağı kaynamış klorsuz suya atıp 5 dk kaynatıyorum kısık ateşte.sonra içine bir havucu 2 ye 3e bölüp kısık ateşte kaynatıyorum 10 dk.altını kapatıp süzüyorum.ılıyınca yarsını sabah aç karnına yarsını da akşam yemekten 15 d önce içiyorum.faydası olduğuna inanıyorum.kadın doğum uzmanı da tavsiye etti.1 yumurtası görülen hastanın bu kürle 7-8 yumurtası görülmüş.havuç atmamın nedeni çatlaması için.yoksa gelişip kiste dönüşebiliyor.
hayirlisiyla basariyla sonuclanir tedavin insallahh
DR.dan geliyorum
çok canım sıkıldı(
Haklısın insan fazla olmasını umuyor inşallah boş değillerdir canım ya..Hiç olmasa dahada kötü, bunada şükür diyelim...
teşekkürler.evt birçok şey deniyorum.dua ediyorum bol bol.Rabbim hepimize kolaylık versinSen zaten gerekenleri yapıyormuşum tatlım. Bir de manevi reçeteler var tabi. 41 gün Meryem Suresi. Gücünüz yettiğince 41 denilir hep teheccüd
ben başarılı olamadım ama 18 lerden 2,67 ye düşüren biliyorum... aslan pençesi civan perçemi yardımıyla... ama bende işe yaramadıkürlerle bitkilerle ilaçlarla fshı düşürebilen var mı?birçok şey deniyorum.inşallah faydası olur...
aminnn inşallah.bakalım yarın neler olacak...inşallah cumaya kadar hepsi gelişecek sonrada güzelce döllenecekler..
nerede tedavi görüyorsun cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?