- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 23
- 38
ben başarılı olamadım ama 18 lerden 2,67 ye düşüren biliyorum... aslan pençesi civan perçemi yardımıyla... ama bende işe yaramadı
Yapıldı sadece teki döllenmişti olmadı maalesef canım yaa,,, pozitifi görmek nasip olmadı...sen nasılsın, varmı yeni tedavi?
İnşallah canım ya sağolasın, dokordan geldim bugün, kontrollerde hep 7-8 folükül görülüyor, şuana kadar gittiğim bütün doktorlar yaşıma göre(38) çok iyi olduğunu söylüyorlar, ama işleme geldiğimde çok iyi yumurta çıkmıyor, doktorum buna anlama veremediklerini söyledi, kontrollerde herşey çok iyiymiş,ama tedaviye başlayınca sayı ve kalite düşüyormuş. Ben şimdiye kadar rastladığı nadir ikinci hastaymışım..yaaa canımm çok geçmiş olsun sonucu aldığını bilmiyordum(
inşallah bu son negatifin olur hayatımm..
İnşallah canım ya sağolasın, dokordan geldim bugün, kontrollerde hep 7-8 folükül görülüyor, şuana kadar gittiğim bütün doktorlar yaşıma göre(38) çok iyi olduğunu söylüyorlar, ama işleme geldiğimde çok iyi yumurta çıkmıyor, doktorum buna anlama veremediklerini söyledi, kontrollerde herşey çok iyiymiş,ama tedaviye başlayınca sayı ve kalite düşüyormuş. Ben şimdiye kadar rastladığı nadir ikinci hastaymışım..
Eşimin değerli orta seviyede, IMSI ile seçildi spermleri, onda sıkıntı yok. Kullandığım ilaçlar farklıydı hep, her tedavimde, anlamadım gitti valla..uzun protokolü istedim sana uygun olmaz, bir şey farketmez dedi, ne bileyim bende şaşırdım canım. Geçen seferde de yine yumurtaların bazılarının çatladığını düşünüyor, niye böyle oluyor anlamadım. Bana ne zaman istersen yeni tedaviye başlarız dedi, ben bir iki adet geçsin diye düşündüm, senin fikrin ne canım?cnm sizde eşinde sorun varmıydı.. acaba doktorun ilaç protokolumu etkiliyor yumurtalarını..
gerçi hepte iyi yerlere gidiyorsun..
hepimiz başlı başına birer nadideyiz yani:)
benim de iki seferdir yumurta gelişmiyor.demek ki gelişmesi de yetmiyor bazen.kaliteli olacak, iyi döllenecek, tutunacak vs.Ama Rabbim isterse herşey olur.yeterki biz sabretmesini bilelim...İnşallah canım ya sağolasın, dokordan geldim bugün, kontrollerde hep 7-8 folükül görülüyor, şuana kadar gittiğim bütün doktorlar yaşıma göre(38) çok iyi olduğunu söylüyorlar, ama işleme geldiğimde çok iyi yumurta çıkmıyor, doktorum buna anlama veremediklerini söyledi, kontrollerde herşey çok iyiymiş,ama tedaviye başlayınca sayı ve kalite düşüyormuş. Ben şimdiye kadar rastladığı nadir ikinci hastaymışım..
Eşimin değerli orta seviyede, IMSI ile seçildi spermleri, onda sıkıntı yok. Kullandığım ilaçlar farklıydı hep, her tedavimde, anlamadım gitti valla..uzun protokolü istedim sana uygun olmaz, bir şey farketmez dedi, ne bileyim bende şaşırdım canım. Geçen seferde de yine yumurtaların bazılarının çatladığını düşünüyor, niye böyle oluyor anlamadım. Bana ne zaman istersen yeni tedaviye başlarız dedi, ben bir iki adet geçsin diye düşündüm, senin fikrin ne canım?
Konuştum ama bunu o ayki folüküllerin durumuna göre karar veririz dedi, muayenede benim yumurtalar iyi görünüyor ama sonuç öyle olmuyor işte..bildiğim kadarıyla her tedavide farklı ilaçlar veriyor. Orada 2 defa başladım tedaviye, hepsinde farklı ilaçlar vermişti. uzun protokolü önermedi, bir şey farketmez dedi. Banada tedaviye başlama süresini sen ne zaman istersen başlarız dedi, bende senin gibi düşündüm, şimdi negatif oldu sonuç adet oldum bitti, bir kere daha adet olayım, ondan sonraki adette, bir aksilik çıkmazsa gideyim diyorum, hem biraz dinlenmiş olur vücut..canımm çokda zaman geçirmemek en iyisi tabi maddi manevi hazırsan. iki adet en uygunu biz yaşlar için..
doktorunla bi görüşme yaptınmı farklı nasıl bir protokol uygulayacak cnm konuştunuzmu onu konuş mutlaka..
inşallah bu son olacak cnm.. bebişine kavuşacaksın.
Konuştum ama bunu o ayki folüküllerin durumuna göre karar veririz dedi, muayenede benim yumurtalar iyi görünüyor ama sonuç öyle olmuyor işte..bildiğim kadarıyla her tedavide farklı ilaçlar veriyor. Orada 2 defa başladım tedaviye, hepsinde farklı ilaçlar vermişti. uzun protokolü önermedi, bir şey farketmez dedi. Banada tedaviye başlama süresini sen ne zaman istersen başlarız dedi, bende senin gibi düşündüm, şimdi negatif oldu sonuç adet oldum bitti, bir kere daha adet olayım, ondan sonraki adette, bir aksilik çıkmazsa gideyim diyorum, hem biraz dinlenmiş olur vücut..
Güzel duaların için çok sağol canım, inşallah...eskilerden hamile kalmayan fazla kalmadı, bizler kaldık, inşallah sıra bizlerdedir canım..
arkadaşlar merhaba
bende de yumurta rezerv azlıgı var 2 kere anatolıa tup bebek merkezınde tedavı oldum sonuc negatif ama su an eskişehir acıbadem ahmet fatih ögüç te tedavı oluyorum yumurtam bugun toplandı 3 tane 3 veya 5 gun transfer yapıcaz durumuna gore bakıp dedı yanlız cok memnun kaldım doktorumdan ankara anatolia tüp bebek merkezi ile karsılastırdıgımda acıbadem eskisehir ahmet fatih ögüç çok alakalı folıkul takıbını falan hep kendı yapıyor ve her seferınde doktorla gorusup kafanızdakı butun soruları sorabılıyorsunuz ben anatolıa tup bebekte sadece ılk görüşmede hakan beyı gordum bıde yumurta toplamada ve taransferde vardı ama fatıh bey cok alakalı ve her seferınde görüşebiliyorsunuz hasta odaklı ve cok cana yakın doktor herkese tavsıye ederım su an transfer gununu beklıyorum ınsallah allahın izniyle olumlu sonuç alırım
Bu ay anatolia da tedavi oldum. Pazartesi test günün. Muayenemi hakan bey yapsın dersen o geliyor. Ama söylemek lazımmış işte. Sanırım önümüzdeki aylarda tekrar deneyeceğim. Yine oraya gideceğim. Belki istanbul acıbadem. Nasip..arkadaşlar merhaba
bende de yumurta rezerv azlıgı var 2 kere anatolıa tup bebek merkezınde tedavı oldum sonuc negatif ama su an eskişehir acıbadem ahmet fatih ögüç te tedavı oluyorum yumurtam bugun toplandı 3 tane 3 veya 5 gun transfer yapıcaz durumuna gore bakıp dedı yanlız cok memnun kaldım doktorumdan ankara anatolia tüp bebek merkezi ile karsılastırdıgımda acıbadem eskisehir ahmet fatih ögüç çok alakalı folıkul takıbını falan hep kendı yapıyor ve her seferınde doktorla gorusup kafanızdakı butun soruları sorabılıyorsunuz ben anatolıa tup bebekte sadece ılk görüşmede hakan beyı gordum bıde yumurta toplamada ve taransferde vardı ama fatıh bey cok alakalı ve her seferınde görüşebiliyorsunuz hasta odaklı ve cok cana yakın doktor herkese tavsıye ederım su an transfer gununu beklıyorum ınsallah allahın izniyle olumlu sonuç alırım
benım yumurta toplama yapıldı 3 tane yumurtam toplandı 1 tanesı döllenmış insallah 2ve 3. gün gelişmelerıde guzel olur transfer yapılır ınsallahinşallah pozitif sonuçlar alırsınız hayırlısıyla.doktor çok önemli.benim iki tedavide de hiç yumurta gelişmedi.tedavi iptal oldu.ama yine 2. tedavimi yapan doktora gideceğim.ilgisinden çok memnun kaldım.bıkmadan tüm sorularımı cevaplıyor.konya novafertile gidiyorum.ali sami gürbüz.
mCanım ben de
Bu ay anatolia da tedavi oldum. Pazartesi test günün. Muayenemi hakan bey yapsın dersen o geliyor. Ama söylemek lazımmış işte. Sanırım önümüzdeki aylarda tekrar deneyeceğim. Yine oraya gideceğim. Belki istanbul acıbadem. Nasip..
slm bende de sorun sizinle aynı..yumurta rezerv azlığı..2 kez anatolia da oldum bende tedavi ikiside başarısız ve hiç memnun kalmadım..keşke en başından fatih hocama gelseydim..eskişehirdeyim zaten..anatolia yı tavsiye üzerine gitmiştik..dediğiniz gibi ilk muayene de ve tedavi iptal olduğunda hakan hocayı karşımızda bulduk..onca para verdik,yanlış tedavi de cabası...fatih hocam bambaşka biri..3.tedavide transfer olayını o heyecanı yaşatan biri..verdiği diyet listesi ile vitamin ve destekleyici ilaçları sayesinde kaliteli yumurtaya ulaştım transferi yaşadım amu tutmadı..neden tutmadı diye araştırma yaptı,histeroskobi oldum..şimdi ilaçsız yolla tek yumurtamı aldı,çok şükür döllendi..yarın kısmetse görüşmeye gidip dondurucaz..fatih hocam ne derse yapıyorum çok güveniyorum..önümüzdeki ay yine toplayıp transferimi öyle gerçekleştiricek..o kadar destek veriyorki hastalarına güleryüzüyle desteğiyle ona çok inanıyorum..söylenecek söz bulamıyorum..arkadaşlar merhaba
canım benim de öyleydi sıkma canı ı 1 tane olsun senin olsun. ne oldu muayenin sonucu?DR.dan geliyorum
o kadar iğneye sağda 10 ve 11 mm 2 yumurta var. birde 8 mm. ama o çok küçük yetişemez.sol hiç cevap vermemiş.hiç yok.
çok canım sıkıldı(
cuma tekrar kontrol ve kan.
bende tavsıye uzerıne buyuk arastırma sonucu gıttım ama anatolıadan memnun kalmadım hatta 2.denememide anatolıada yaptım hakan bey nede olsa benım sorunumu bılıyor belkı 2. denemede daha ıyı sonuc alırım dıye keske 2. denememi yapmasaydım orda dıyorum. su an esk. acıbadem fatih bey deyım cok memnunum her dakıka doktorla konusabılıyorsunuz ve cok rahatlatıyor su an benden 3 tane yumurta toplandı bugun tel actılar bılgılendırme telefonu 1 tanesı dollenmıs insallah saglıklı olarak bölünür istenılen hucreye ulasırslm bende de sorun sizinle aynı..yumurta rezerv azlığı..2 kez anatolia da oldum bende tedavi ikiside başarısız ve hiç memnun kalmadım..keşke en başından fatih hocama gelseydim..eskişehirdeyim zaten..anatolia yı tavsiye üzerine gitmiştik..dediğiniz gibi ilk muayene de ve tedavi iptal olduğunda hakan hocayı karşımızda bulduk..onca para verdik,yanlış tedavi de cabası...fatih hocam bambaşka biri..3.tedavide transfer olayını o heyecanı yaşatan biri..verdiği diyet listesi ile vitamin ve destekleyici ilaçları sayesinde kaliteli yumurtaya ulaştım transferi yaşadım amu tutmadı..neden tutmadı diye araştırma yaptı,histeroskobi oldum..şimdi ilaçsız yolla tek yumurtamı aldı,çok şükür döllendi..yarın kısmetse görüşmeye gidip dondurucaz..fatih hocam ne derse yapıyorum çok güveniyorum..önümüzdeki ay yine toplayıp transferimi öyle gerçekleştiricek..o kadar destek veriyorki hastalarına güleryüzüyle desteğiyle ona çok inanıyorum..söylenecek söz bulamıyorum..
bence can sıkıcak bısey yok benım 3 tane folıkul buyudu yapacak bısey yok bence tedavı suresınce fatıh bey dedıkı hergun folıkul 1mmveya 1,5 mm buyurmuscanım benim de öyleydi sıkma canı ı 1 tane olsun senin olsun. ne oldu muayenin sonucu?
benimde tek yumurta..çok şükür döllendi bugün 3.günüydü dondurduk fatih hocamız öyle istedi..önümüzdeki ay yine doğal siklusta yine toplama olucak o da sağlıklı olursa ikisini bir transfer olucam inşallah..benim her ay tek yumurta olunca böyle bir çozüm buldu hocamız..hakkımızda hayırlısı inşallah sizin yumurtalar da sağlıklı gelişir ve transferiniz gerçekleşir umarım..bende tavsıye uzerıne buyuk arastırma sonucu gıttım ama anatolıadan memnun kalmadım hatta 2.denememide anatolıada yaptım hakan bey nede olsa benım sorunumu bılıyor belkı 2. denemede daha ıyı sonuc alırım dıye keske 2. denememi yapmasaydım orda dıyorum. su an esk. acıbadem fatih bey deyım cok memnunum her dakıka doktorla konusabılıyorsunuz ve cok rahatlatıyor su an benden 3 tane yumurta toplandı bugun tel actılar bılgılendırme telefonu 1 tanesı dollenmıs insallah saglıklı olarak bölünür istenılen hucreye ulasır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?