Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

arkadaşlar yumurtanın sağ veya sol tarafında olmamasının nedeni nedir

canım benim de öyleydi sıkma canı ı 1 tane olsun senin olsun. ne oldu muayenin sonucu?
Selamlar
çok şükür sabah 09:15 itibariyle opum yapıldı.
iş büyük Rabbim e kaldı ilk aşama için tabiki.
6 yumurta toplamışlar, ama 3 ü zaten çok geriden geliyordu.
buna da şükürler olsun. korku içinde bekliyorum şimdi yarın sabah ı
Allah ın izniyle hafta içi transfer olur büyük ihtimalle :)

Hadi hadi masallah. Insallah hersey gonlunce olur.

arkadaşlar benim de yaşım37 artık,dememediğim bir şey kalmadı,jeller,tarçınlar,kürler,saatlerce ayak dikmeler ,eşimde benim için herşeyi denedi,bir türlü hamile kalamadım,şimdide inofolik diye bir takvieye ilça varmış,bunu sebebi olmayanlarda kullanabiliyormu acaba,belki yumurta kalitemi artırabilr diye düşünüyorum

YUMURTALAR TOPLANDIKTAN SONRA DÖLLENIYOR VE EMRIYO 3 GUN VEYA 5 GUN SONRA RAHIME YERLESTIRILIYOR

BUGUN BENIMDE TRANSFERIM YAPILDI HADI HAYIRLISI SEN NERDE YAPTIRMISTIN

Acibadem international yeşilköy de yaptirdim sen nerde yaptirdin arkadasim Siskinlikten Uyuyamiyorum bu saatte hala gözüm acik

Ben transfer öncesi çok Üşüdüm ya bide bi suru su içtim midemi usuttum galiba Ondan senin test gunun ne zaman canim benim 28 mart. Nasil geciriyorsun günleri ben dun namaz dişinda hep yattım

benımde 28 mart nasıl gecer bılmem cnm.bende yatıyorum ama ev içinde dolasıyorum tv falan izliyorum:)))zaten idrara sıkışık oluyorsun transferde cok sıkısınca oda şişkinlik yapıyor bugun şişkinliğin geçtimi

arkadaşlar ilaçlara doğal destek olsun diye incir kürü yapmayı düşünüyorum ne zaman başlayım nasıl oluyor kür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…