sedef21 rahım fılmı çektırdınmı hiçarkadaşlar yumurtanın sağ veya sol tarafında olmamasının nedeni nedir
Selamlarcanım benim de öyleydi sıkma canı ı 1 tane olsun senin olsun. ne oldu muayenin sonucu?
Hadi hadi masallah. Insallah hersey gonlunce olur.Selamlar
çok şükür sabah 09:15 itibariyle opum yapıldı.
iş büyük Rabbim e kaldı ilk aşama için tabiki.
6 yumurta toplamışlar, ama 3 ü zaten çok geriden geliyordu.
buna da şükürler olsun. korku içinde bekliyorum şimdi yarın sabah ı
Allah ın izniyle hafta içi transfer olur büyük ihtimalle :)
BENCE BI RAHIM FILMI CEKTIR DERIMhayır canım hiç çektirmedim ve doktorum tüp bebek dedi yanlış mı yapıyor acaba
BUGUN BENIMDE TRANSFERIM YAPILDI HADI HAYIRLISI SEN NERDE YAPTIRMISTINBugün transferim yapildi hiçbirşey korktugum gibi olmadı uzun bir bekleyiş başladı bakalım hayirlisi
YUMURTALAR TOPLANDIKTAN SONRA DÖLLENIYOR VE EMRIYO 3 GUN VEYA 5 GUN SONRA RAHIME YERLESTIRILIYORtransfer ne oluyor kızlar tam olarak ?
tüp bebek tedavisinin bir aşaması yani değilmi.. tşk. ederim.. inş. bebişin geliyordur :)YUMURTALAR TOPLANDIKTAN SONRA DÖLLENIYOR VE EMRIYO 3 GUN VEYA 5 GUN SONRA RAHIME YERLESTIRILIYOR
EVET insallah olur bu sefertüp bebek tedavisinin bir aşaması yani değilmi.. tşk. ederim.. inş. bebişin geliyordur :)
BUGUN BENIMDE TRANSFERIM YAPILDI HADI HAYIRLISI SEN NERDE YAPTIRMISTIN
acıbadem eskişehirde yaptırdım bende şışkinlik yokAcibadem international yeşilköy de yaptirdim sen nerde yaptirdin arkadasim Siskinlikten Uyuyamiyorum bu saatte hala gözüm acik
hemen başlayabilirsin.bazı kadın doğumcular tavsiye ediyor zaten.çok faydası oluyormuş.tarifi internette var ama istersen verebilirim dearkadaşlar ilaçlara doğal destek olsun diye incir kürü yapmayı düşünüyorum ne zaman başlayım nasıl oluyor kür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?