tamam canım teşekkürlerhemen başlayabilirsin.bazı kadın doğumcular tavsiye ediyor zaten.çok faydası oluyormuş.tarifi internette var ama istersen verebilirim de
rica ederimtamam canım teşekkürler
benımde 28 mart nasıl gecer bılmem cnm.bende yatıyorum ama ev içinde dolasıyorum tv falan izliyorum:)))zaten idrara sıkışık oluyorsun transferde cok sıkısınca oda şişkinlik yapıyor bugun şişkinliğin geçtimi
bende rezerv azlıgı vardı blde kalitesiz emri olusuyorduEvet gecti daha iyiyim canım allah yüzümüzu guldursun inş. cnm senin sorunun neydi
ay geçmiş olsun cnmm. giremedim yogunluktan nete. yeni görüyorum. çok çok geçmiş olsun.. vertigonada dikkat et cnm. herşeyin başı stres.. çikolatalarını da aksatma ara ara kontrole git mutlaka.. benim 1 senede 7.5 cm olmuştu doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra... ama hamile kalmak kisti çok ufaltıomuş. hatta sezeryanda alıolar.. yani hamile kalmak aslında bislere o kadar iyi gelicek ki..resmen tedavi edici olucak. hakkımız da hayırlısı cnm:)Evet çok şükür ki küçük mus . Ameliyat gerektirecek bir durum yok mus.gebelikte gecermis.ama bana birden söyleyince ben şok oldum. Geçen hafta ki muayene de ortaya çıktı. Cumartesi günüydü. Pazar günü sabah uyandım bi baş dönmesi. Ayakta duramıyorum meğer stres yapmışım vertigo oluştu. Ic kulakta kristal kaymasi olustu.bu da bas donmesi denge bozuklugu yapiyormus.Yatıp kalkmak resmen işkence gibiydi. Ama bugün biraz hafifledi baş dönmem hamdolsun. Öle işte canım
Aynen canım yaa. Çok şükür vertigo azaldı, duzenli ilacimi kullanıyorum. İnşallah hamis oluruz da kistlerede güle güle derizay geçmiş olsun cnmm. giremedim yogunluktan nete. yeni görüyorum. çok çok geçmiş olsun.. vertigonada dikkat et cnm. herşeyin başı stres.. çikolatalarını da aksatma ara ara kontrole git mutlaka.. benim 1 senede 7.5 cm olmuştu doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra... ama hamile kalmak kisti çok ufaltıomuş. hatta sezeryanda alıolar.. yani hamile kalmak aslında bislere o kadar iyi gelicek ki..resmen tedavi edici olucak. hakkımız da hayırlısı cnm:)
Aynen canım yaa. Çok şükür vertigo azaldı, duzenli ilacimi kullanıyorum. İnşallah hamis oluruz da kistlerede güle güle deriz
Aynen canım yumurta toplamadan önce ortaya çıktı, cok şiddetliydi.ben ömrümde böyle baş dönmesi görmedim. Ama Allahıma sonsuz şükürler olsun 1 hafta sürdü. Yumurta toplamadan sonra geçti. Ben diyorum heralde narkoz yiyince kafa yerine geldiofff sende de mi vertigo var
nasıl birşey o ?Kizlar aranizda hic yumurta rezervi icin buyume hormonu kullanan varmi?
Aynen canım yumurta toplamadan önce ortaya çıktı, cok şiddetliydi.ben ömrümde böyle baş dönmesi görmedim. Ama Allahıma sonsuz şükürler olsun 1 hafta sürdü. Yumurta toplamadan sonra geçti. Ben diyorum heralde narkoz yiyince kafa yerine geldiYalnız düzenli hapimi kullanıyorum 3 ay devam etcekmisim,yoksa tekrarlayabilirmis.
Sana da çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah. Yeni mi çıktı sende? Nasılsın ?
nasıl birşey o ?
ben de 3 sene önce çıktı. ben amatör tiyatro yapıyorum bi dans hareketi vardı. partnerim bi tur çeviriyo beni havada. evde eşimle çalışırken kafa üstü düşürdü beni1 hafta sonra bi uyandım deprem oluyooo diye fırladım yataktan meğerse vertigo olmuşum. akşama kadar baş dönmesi kusma ölüyodum. iş yerinde herkes tebrik etmeye başladı beni hamileyim diye.
1-2 ay içinde geçti şükür. ama arada sıkıntı streste yine bi tetikliyo.
Canım güldürdün beni alemsin. Bi kere bende kustum,tedavide oldugumu bildikleri halde hamile misin acaba diye sordu arkadaşlarim :)
Dikkat et kendine çok dönmeli hareketler yaptirmasinlar sana
Canım güldürdün beni alemsin. Bi kere bende kustum,tedavide oldugumu bildikleri halde hamile misin acaba diye sordu arkadaşlarim :)
Dikkat et kendine çok dönmeli hareketler yaptirmasinlar sana
Valla bende bilmiyorum canım cok.bendede yumurta rezervi sorunu var.ilk denemem olucak.genotropin diye bi iğne verdi doktorum gün aşırı vurunucam.büyüme hormonu diye geçiyo.nasıl birşey o ?
Bahsettiğin yumurtayı büyütüp geliştirmek için olabilirValla bende bilmiyorum canım cok.bendede yumurta rezervi sorunu var.ilk denemem olucak.genotropin diye bi iğne verdi doktorum gün aşırı vurunucam.büyüme hormonu diye geçiyo.
aynı ilacı bende kullandım fakültedeyken de saizen kullanmıştım.....her ikisi de büyüme hormonu.... aslında asıl üretim amaçları prametüre doğan bebeklerde, organlarında gelişim olmayan çocuklarda veya boyu cüce tabir edilen çok kısa olma durumlarında kullanılan bir iğne olup, bizim durumumuzda olan hastalarda bazı doktorların yaptıkları uygulamalar sonucu yumurta gelişimi için de etkili olduğunu keşfettikleri bir iğnedir kendileri.... endişe etme, inşallah sonu güzel olur...Valla bende bilmiyorum canım cok.bendede yumurta rezervi sorunu var.ilk denemem olucak.genotropin diye bi iğne verdi doktorum gün aşırı vurunucam.büyüme hormonu diye geçiyo.
inşalllaaahhhhhh3 kaliteli embriyom varmış kızlar Rabbime şükürler olsun,yarın Allah izin verirse 8 buçukta 2'sini sıcacık rahmime alıcam.inşallah sımsıkı tutunurlar bana,ben onlara sımsıkı sarılıcam çünkü.
güzel haberlerde buluşmak dileğiyle...
canim bende suat beye basladim.banada histetekopi onerdi onun icin yer bakiyorum simdiaynı ilacı bende kullandım fakültedeyken de saizen kullanmıştım.....her ikisi de büyüme hormonu.... aslında asıl üretim amaçları prametüre doğan bebeklerde, organlarında gelişim olmayan çocuklarda veya boyu cüce tabir edilen çok kısa olma durumlarında kullanılan bir iğne olup, bizim durumumuzda olan hastalarda bazı doktorların yaptıkları uygulamalar sonucu yumurta gelişimi için de etkili olduğunu keşfettikleri bir iğnedir kendileri.... endişe etme, inşallah sonu güzel olur...
sen nerde tedavi oluyosun şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?