- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
ben kullandım büyüme hormonu saizen iğne vermişti doktor tekrar kullandırcak..Kizlar aranizda hic yumurta rezervi icin buyume hormonu kullanan varmi?
ben kullandım büyüme hormonu saizen iğne vermişti doktor tekrar kullandırcak..
merhaba, öncelikle tedaviniz sonucunda hayırlı haberler alır, evladınıza kavuşursunuz. Allah gönlünüze göre versin. Hepimizin inşallah. Bişey sormak isterim benimm de rezerv azlığı. iki yumurtam gelişti biri döllendi. Sonuç nefatif oldu. Anladığım kadarıyla her ay bir yumurtanızı toplayıp , sonra döllenmeyi gerçekleştirdiler. İlaçsız dediniz , hiç ilaç kullanmadanmı topladılar.? Benim doktorum iki ay aşılama denedi. biri negatif , ikinci aşılamanında 4.günündeyim. her ay yumurta toplanmasını duydum ama nasıl uygulanıyor.Bilgi verirseniz bende doktorumla bu konuda görüşmek istiyorum.Teşekkürler. Güzel haberleriniz olsun. sağlıkla kalınslm bende de sorun sizinle aynı..yumurta rezerv azlığı..2 kez anatolia da oldum bende tedavi ikiside başarısız ve hiç memnun kalmadım..keşke en başından fatih hocama gelseydim..eskişehirdeyim zaten..anatolia yı tavsiye üzerine gitmiştik..dediğiniz gibi ilk muayene de ve tedavi iptal olduğunda hakan hocayı karşımızda bulduk..onca para verdik,yanlış tedavi de cabası...fatih hocam bambaşka biri..3.tedavide transfer olayını o heyecanı yaşatan biri..verdiği diyet listesi ile vitamin ve destekleyici ilaçları sayesinde kaliteli yumurtaya ulaştım transferi yaşadım amu tutmadı..neden tutmadı diye araştırma yaptı,histeroskobi oldum..şimdi ilaçsız yolla tek yumurtamı aldı,çok şükür döllendi..yarın kısmetse görüşmeye gidip dondurucaz..fatih hocam ne derse yapıyorum çok güveniyorum..önümüzdeki ay yine toplayıp transferimi öyle gerçekleştiricek..o kadar destek veriyorki hastalarına güleryüzüyle desteğiyle ona çok inanıyorum..söylenecek söz bulamıyorum..
merhaba..iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..umarım sizde bu tedavinizde olumlu sonuç alırsınız..geçen ay doğal siklusta doktor kontrolünde yumurta takibim yapıldı..tek yumurtam ilaç kullanmadan kendiliğinde gelişip istenilen boyuta geldiğinde kendiliğinden çatlamaması için iki gün tek iğne ve yine çatlatma zamanı kullandığımız ovitrelleyi kullandım..o yumurtam birinci kalite 8 hücreli embriyoya dönüştü çok sükür..şu anda dondurduk..bu ayda adet tarihimle beraber yine ilaçsız olarak kendiliğinden yumurta takibim yapılıp yine muhtemelen tek yumurta olucak o nu da alıp eğer döllenirse dondurduğumuzla beraber ikisini bir transfer yapıcak..benim yaşım 39..yumurta rezervi az olup ileri yaşta olan hastalara uygulanan bir yöntemmiş..her ay tek yumurta oluşuyor bende zaten..ilaçlada tek yumurta elde edilmişti..hatta yüksek dozlarda da ilaçlar kullandım onlarda bile tek yumurta oluştu ancak boş çıkmışlardı..yüksek dozlarda kullanılan ilaçlarda ters etki yapabiliyormuş bazen yumurtalarda..bende aşılama oldum bir kez olumsuz olunca doktor değiştirdim ve gittiğim başka doktor direk tüpe yönlendirdi..umarım sizin için herşey güzel gelişir ve evladınızı kucağınıza almak nasip olur..merhaba, öncelikle tedaviniz sonucunda hayırlı haberler alır, evladınıza kavuşursunuz. Allah gönlünüze göre versin. Hepimizin inşallah. Bişey sormak isterim benimm de rezerv azlığı. iki yumurtam gelişti biri döllendi. Sonuç nefatif oldu. Anladığım kadarıyla her ay bir yumurtanızı toplayıp , sonra döllenmeyi gerçekleştirdiler. İlaçsız dediniz , hiç ilaç kullanmadanmı topladılar.? Benim doktorum iki ay aşılama denedi. biri negatif , ikinci aşılamanında 4.günündeyim. her ay yumurta toplanmasını duydum ama nasıl uygulanıyor.Bilgi verirseniz bende doktorumla bu konuda görüşmek istiyorum.Teşekkürler. Güzel haberleriniz olsun. sağlıkla kalın
Çok iyi bir yöntemmiş keşke banada uygulasa doktorum, benimde kontrollerde en az 5 -6adet folükül görülüyor, ama ilaçlara başladığımda sadece 2 tane dolu çıkıyor, ilaçsız doğalımda ne kadar olurki acep, bunuda sorayım bir doktoruma..merhaba..iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..umarım sizde bu tedavinizde olumlu sonuç alırsınız..geçen ay doğal siklusta doktor kontrolünde yumurta takibim yapıldı..tek yumurtam ilaç kullanmadan kendiliğinde gelişip istenilen boyuta geldiğinde kendiliğinden çatlamaması için iki gün tek iğne ve yine çatlatma zamanı kullandığımız ovitrelleyi kullandım..o yumurtam birinci kalite 8 hücreli embriyoya dönüştü çok sükür..şu anda dondurduk..bu ayda adet tarihimle beraber yine ilaçsız olarak kendiliğinden yumurta takibim yapılıp yine muhtemelen tek yumurta olucak o nu da alıp eğer döllenirse dondurduğumuzla beraber ikisini bir transfer yapıcak..benim yaşım 39..yumurta rezervi az olup ileri yaşta olan hastalara uygulanan bir yöntemmiş..her ay tek yumurta oluşuyor bende zaten..ilaçlada tek yumurta elde edilmişti..hatta yüksek dozlarda da ilaçlar kullandım onlarda bile tek yumurta oluştu ancak boş çıkmışlardı..yüksek dozlarda kullanılan ilaçlarda ters etki yapabiliyormuş bazen yumurtalarda..bende aşılama oldum bir kez olumsuz olunca doktor değiştirdim ve gittiğim başka doktor direk tüpe yönlendirdi..umarım sizin için herşey güzel gelişir ve evladınızı kucağınıza almak nasip olur..
Merhaba, rezerviniz bence çok iyi. hiç moralinizi bozmayınız. ben 40 yaşındayım ve 4 yumurta ile tüp bebek tedavisine başladım.iki yumurtam gelişti , biri döllendi. Yani rezervinizin az ve şansınız az değil. en fazla 6 yumurtam olduğunu gördük. bazen yumurtalar görünmeyebiliyormuş. Moralinizi yüksek tutun. Hayırlı haberleriniz olsun inşallah.Geçmiş olsun.m-Merhaba arkadaşlar. benim de yumurta rezervim az. 2 kere ölçüldü birinde 5 birinde 22 çıktı. Geçen hafta histereskopi oldum. 31 mart da da tüp bebek tedavim başlıyor. Şansımı düşük görsem de güzel örnekler okudukça umudum artıyor. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar elde eder yazarız burda.
Amin inşallah hepimiz evlatlarımızı kucaklarımıza alırız. Çok teşekkür ederim. Ben ilk önce tüp bebekle başladım. iki yumurtam gelişti. biri 4 hücreli iken tranfer yapıldı. iki aydır yumurta normal geliştiği için aşılama yapıldı. bugün 5.günüm.ama hiç umudum yok. ayrıca rahim ve tüp filmi çekilmedi. Bunları kafama takıyorum.Soruyorum ama yanıt alamıyorum bu konuda.Buda olumsuz olursa yapılacak tüm testler yapılmadan başlamayacağım. Her kişinin durumu farklı her hastaya farklı ve benzerr yöntemler uyguluyorlar. Bilgileriniz çok faydalı bunu konuşacağım doktorumla. sitede de Bülent hocaya sormuştum.tek tek toplanarak , uygulandığını söylemişti. hayırlı haberlenizi almak üzere. Kendinize iyi bakınız.merhaba..iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..umarım sizde bu tedavinizde olumlu sonuç alırsınız..geçen ay doğal siklusta doktor kontrolünde yumurta takibim yapıldı..tek yumurtam ilaç kullanmadan kendiliğinde gelişip istenilen boyuta geldiğinde kendiliğinden çatlamaması için iki gün tek iğne ve yine çatlatma zamanı kullandığımız ovitrelleyi kullandım..o yumurtam birinci kalite 8 hücreli embriyoya dönüştü çok sükür..şu anda dondurduk..bu ayda adet tarihimle beraber yine ilaçsız olarak kendiliğinden yumurta takibim yapılıp yine muhtemelen tek yumurta olucak o nu da alıp eğer döllenirse dondurduğumuzla beraber ikisini bir transfer yapıcak..benim yaşım 39..yumurta rezervi az olup ileri yaşta olan hastalara uygulanan bir yöntemmiş..her ay tek yumurta oluşuyor bende zaten..ilaçlada tek yumurta elde edilmişti..hatta yüksek dozlarda da ilaçlar kullandım onlarda bile tek yumurta oluştu ancak boş çıkmışlardı..yüksek dozlarda kullanılan ilaçlarda ters etki yapabiliyormuş bazen yumurtalarda..bende aşılama oldum bir kez olumsuz olunca doktor değiştirdim ve gittiğim başka doktor direk tüpe yönlendirdi..umarım sizin için herşey güzel gelişir ve evladınızı kucağınıza almak nasip olur..
MerhabaMerhaba, rezerviniz bence çok iyi. hiç moralinizi bozmayınız. ben 40 yaşındayım ve 4 yumurta ile tüp bebek tedavisine başladım.iki yumurtam gelişti , biri döllendi. Yani rezervinizin az ve şansınız az değil. en fazla 6 yumurtam olduğunu gördük. bazen yumurtalar görünmeyebiliyormuş. Moralinizi yüksek tutun. Hayırlı haberleriniz olsun inşallah.Geçmiş olsun.
merhaba,bende 3 yumurtayla başladım ocakta,1 tanesi döllenip donduruldu 2.gün,ondan sonraki ay dediğin gibi yumurta görülmedi daha evvelde görülmediği için 1 ay beklemiştik,şimdi bekliyorum adet olmayı ,2 günü gitcem yine bu hafta inşallah bu sefer görülür de devam ederiz.benimde yaşım 36,amh 0.42 idi bende,benimde tüplerime rahim filmine baklımadı istemedi dr.ilk tedavim,sen nerde tedavidesin?Merhaba, rezerviniz bence çok iyi. hiç moralinizi bozmayınız. ben 40 yaşındayım ve 4 yumurta ile tüp bebek tedavisine başladım.iki yumurtam gelişti , biri döllendi. Yani rezervinizin az ve şansınız az değil. en fazla 6 yumurtam olduğunu gördük. bazen yumurtalar görünmeyebiliyormuş. Moralinizi yüksek tutun. Hayırlı haberleriniz olsun inşallah.Geçmiş olsun.
selam benim tedavim novaartta.sizede embriyo dondurma uyguluyorlar sanırım.sizin tedavininz nerede yapılıyor.? bende tedaviye başlayamamıştım bir ay beklemiştim. ben bir tüp bebek tedavisi başarısız oldu. bir aşılama yapılıdı. oda olmadı. bugün ikinci aşılamınn 5.günü.ama umudum çok yok. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. moralimizi yüksek tutmamızı söylüyorlar.bitki kürleri yapıyormusun. ben aslanpençesi içiyorum.merhaba,bende 3 yumurtayla başladım ocakta,1 tanesi döllenip donduruldu 2.gün,ondan sonraki ay dediğin gibi yumurta görülmedi daha evvelde görülmediği için 1 ay beklemiştik,şimdi bekliyorum adet olmayı ,2 günü gitcem yine bu hafta inşallah bu sefer görülür de devam ederiz.benimde yaşım 36,amh 0.42 idi bende,benimde tüplerime rahim filmine baklımadı istemedi dr.ilk tedavim,sen nerde tedavidesin?
Allah rast getirsin , hepimizin duaları kabul olsun. Bol şanslar dilerim arkadaşım ...görüşmek üzereMerhaba
Mesajın için teşekkür ederim. Insallah benim de senin gibi olur. Kaliteli yunurtam olur moralimi elimden geldiği kadar yüksek tutmaya çalışıyorum. Hepimiz güzel sonuçlar alalım insallah
Sağol canım. Konuşacak sormak istediğim çok şey var ama böyle kal gelir ya insana öyleyim. ☺ ama iyi ki burasi var. Allahım yüzümüzü güldürsünAllah rast getirsin , hepimizin duaları kabul olsun. Bol şanslar dilerim arkadaşım ...görüşmek üzere
Amin canım. sanırım bizi ne hissettiğimizi kimse anlamıyor. evet bende sıkıldıkça giriyordum , sonunda üye olayım dedim.sormak istediğin herşeyi sorabilirsin. bu arada ben omega 3, selenyum, b vitaminleri , c vitamini kullanıyorum. multivitamin kullanalarda var. bence kullan derim.ben 40 yaşındayım bu nedenle quenzim q 10 kullanıyorum.doktorum verdi. selenyum ve quenzim hücre yenilenmesini sağlıyor. kan akışını hızlandırıyor. doktoruna sorabilirsin .Sağol canım. Konuşacak sormak istediğim çok şey var ama böyle kal gelir ya insana öyleyim. ☺ ama iyi ki burasi var. Allahım yüzümüzü güldürsün
Ben de 33 yaşındayım canım. Anlamıyorum ki neden böyle oldu fsh bi anda yükseldi rezervim az. Dr tedavi ile 3 4 yumurta alırız gibi düşünüyorum amq. Şansın yaşına göre düşük deei. Bende tarçın çörek otu bal karışımı polen ve dhea kullanıyorum d ve e vitamini birde.Amin canım. sanırım bizi ne hissettiğimizi kimse anlamıyor. evet bende sıkıldıkça giriyordum , sonunda üye olayım dedim.sormak istediğin herşeyi sorabilirsin. bu arada ben omega 3, selenyum, b vitaminleri , c vitamini kullanıyorum. multivitamin kullanalarda var. bence kullan derim.ben 40 yaşındayım bu nedenle quenzim q 10 kullanıyorum.doktorum verdi. selenyum ve quenzim hücre yenilenmesini sağlıyor. kan akışını hızlandırıyor. doktoruna sorabilirsin .
devrim ben sana sorayım , histereskopi nasıl yapıldı ve tüp bebeğe başlamadan niçin yaptılar ? benim tedavim ile ilgili aklıma takılanlarda varda bu nedenle merak ettim .Amin canım. sanırım bizi ne hissettiğimizi kimse anlamıyor. evet bende sıkıldıkça giriyordum , sonunda üye olayım dedim.sormak istediğin herşeyi sorabilirsin. bu arada ben omega 3, selenyum, b vitaminleri , c vitamini kullanıyorum. multivitamin kullanalarda var. bence kullan derim.ben 40 yaşındayım bu nedenle quenzim q 10 kullanıyorum.doktorum verdi. selenyum ve quenzim hücre yenilenmesini sağlıyor. kan akışını hızlandırıyor. doktoruna sorabilirsin .
Bana da oyle diyen bir dr oldu. Hem de yapayalnizdim yanimda kimse de yoktu. Ilk tup bebek yaptirdigimiz dr da bikac kere deneyin sonra birakin dedi. Ama bak simdi umudum var rahmimde keseyi gorduk insallah kalp atisini da duyarim. Bakma drlarin bazilari okadar calismaktan insanliklarini kitaplarin arasinda unutmuslar.Ben de 33 yaşındayım canım. Anlamıyorum ki neden böyle oldu fsh bi anda yükseldi rezervim az. Dr tedavi ile 3 4 yumurta alırız gibi düşünüyorum amq. Şansın yaşına göre düşük deei. Bende tarçın çörek otu bal karışımı polen ve dhea kullanıyorum d ve e vitamini birde.
Insallah faydası olur. Ablam da aynı süreçte onun 1 başarısız denemesi oldu şimdi aynı anda başlıyoruz tedaviye.
Hayatımın en zor zamanlarını yaşadım. Çocuğun olmaz diyen dr bile oldu. Ama burda o kadar güzel başarı hikayeleri okudum ki şimdi daha umutluyum
Polip vardı canım ben de. Dr hm tedaviye baslamadan benden rahim filmi istedi. Polip in tam yeri ve tüpler e bakıldı. Tüpler açık ama polip küçük de olsa alinsa daha iyi olur dendi. Tutunmaya engel olabiliyormus. Histereskopi yapıldı. Geçen hafta. Tüp bebek oncesi HS yapılması iyi oluyor Rahime tamamen bakılıyor.devrim ben sana sorayım , histereskopi nasıl yapıldı ve tüp bebeğe başlamadan niçin yaptılar ? benim tedavim ile ilgili aklıma takılanlarda varda bu nedenle merak ettim .
Ay canım benimm ne güzel yazmissin. Ilk deneme miydi inşallah saglikla al bebeğini kucağına canım darısı basimizaBana da oyle diyen bir dr oldu. Hem de yapayalnizdim yanimda kimse de yoktu. Ilk tup bebek yaptirdigimiz dr da bikac kere deneyin sonra birakin dedi. Ama bak simdi umudum var rahmimde keseyi gorduk insallah kalp atisini da duyarim. Bakma drlarin bazilari okadar calismaktan insanliklarini kitaplarin arasinda unutmuslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?