Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Bence umudumuzu kaybetmemeliyiz. Genetik föktörler, geçmişte yaşanan üzüntüler vs.etkili bunda. annem 40 yaşında menopozda iken kardeşime hamile kalmış.ben bunu hiç düşünemedim. 32 yaşında evlendim zaten.evlilik olumsuz başladı.istemedim.sonuç bugün böyle.kısmet diyorum herşeyde bir hayır vardır diyorum. bal tarçını bende yaptım.birinci kalite bir embriyom olmuştu.onun yada ilaçların faydalı olduğuna inanıyorum. qenzimi başarısızlıktan sonra dhea ile doktorum verdi. iki kardeş aynı süreçte birbirine destek olmalısınız. benim kardeşim 30 yaşında 1,5 yaşında bir yeğenim var.ve ne hissetiğimi anlaması çok zor, birazda ilgisiz çok üzülüyorum ama herkez kendi hayatını yaşıyor sonuçta. dilerim ikinizinde tedavisi olumlu olur. cici teyzecikler olursunuz. ben ankaradayım , sen neredesin ? sevgiyle kal.moral çok önemli. sakin ve olumlu ol. hep herşeyin yolunda olduğunu söyle kendine. zihnini pozitife yönlerdir. zihnini rahatlat. işe yarıyor.

Selam herkese öncelikle hamile olanlar allah kucaginizda göstersin allah bu süreçte hep kolaylıklar versin inşallah diyip konuya gireyim bende de rezerv azlığı mevcut maalesef şu an 4. Tedavinin son asamasindayim yarın yumurtalarım toplanacak tabii erkenden catlamazlarsa bu arada ben son bir ay dhea kullandım bende ise yaradı daha önce 1_ 2 yumurtam oluyordu şimdi 5 gördundu ama irili ufaklı tabii ben başka şeyler de yaptım basimdan geçen cook şeyde var ama şimdi sikmayayim sizi herkesin allah yardımcısı olsun

Senin ilk deneme mi arkadaşım aklına ne takıldı
sevgili devrim, ben ocak ayında bir tüp bebek yaşadım.olumsuz oldu. geçen ay bir aşılama yaşadım.bu ay yine aşılama oldu. bugün 5.günüm. tüpten sonra kan testleri rahim filmi yapacağız dediler .ama yumurtam normal gelişince hiç bir tetkik yapılmadı.bu ay aşılama deneyelim dediler.bu iyi bişey, normal gelişim oldu ama sonuç negatif oldu. bu ayda normal gelişti, kendi kendine ilişki dedi biz aşılama istedik.şimdi beklemedeyim. ama hiç umudum yok.vtüp filmi çekilmeden aşılama yapıldı.kafamda sorular var ve olumsuz sonuç alırsam diye araştırıyorum. ama inşallah 1 nisanda kan tetkikim belkide iyi haber alırım ama çok gerginim ve olumsuz gibi geliyor. bu nedenle sakin olmaya çalış sende.kendi kendimize zarar veriyoruz .

Benim de erkek kardeşimin bebeği var 1 yasinda. Ablamla beraber desteğiz birbiirmize ama sen de yalnız değilsin istediğin zaman ben burdayım ver bir sürü kişiyiz burdq. Benim anne min de 8 sene çocuğu olmamış dr lar ona da erken menapoz demiş ama çok şükür 3 kardeşiz sanırım genetik bu durum.
Ankaradaydim bende orda büyüdüm 5 senedir ist dayız
Ankarada hakan Şatıroğlu vardır dr çok iyi bir dr dur orda olsam ona giderdim. Insallah bu süreci beraber güzel atlattı canım

Allah sağlık versin, sağlıklı haberleriniz olsun. hepinize darısı başımıza.Sevgiyle kalın

Olumsuz düşünme inşallah olmuştur bu sefer. Ama asilama bi başarısız sonuç varken hsg çekilmeden neden bi daha asilama. Ama bence iyi haber alacağız 1 nisan dq

Ay canım benimm ne güzel yazmissin. Ilk deneme miydi inşallah saglikla al bebeğini kucağına canım darısı basimiza
hayır tatlım ikinci deneme ilkinde yumurta olgunlaşmamış bence erken aldılar çünkü tam yılbaşı günüydü. o yüzden sadece inançlı ol ama kendine bol bol dua ile birlikte.

hayır tatlım ikinci deneme ilkinde yumurta olgunlaşmamış bence erken aldılar çünkü tam yılbaşı günüydü. o yüzden sadece inançlı ol ama kendine bol bol dua ile birlikte.
Inşallah canimm etmem mj hep ediyorum valla sen de unutma bizi hamilelerin duası kabul olur ☺inşallah en kisa zamanda saglikla alırız bebislerimizi kucagimiza

Nerde tedavi gördün canjm
canım inan bana hep dua ediyorum. ilk öğrendiğimde burada umut aradım bir kişi olsa görsem mutlu oldum. o nedenle yazdım. bizim durumumuzda normal yolla da gebe kalma ihtimalimiz var. bakmayın bazı dengesiz dr lara. ben novaart da tedavi oldum ikinci tedavimi Mehmet Erdem in hastasıyım. mükemmel bir hoca. :)

canimm inşallah bende asm de aydın ariciya gidiyorum ay çok az kaldı 31 marta

canimm inşallah bende asm de aydın ariciya gidiyorum ay çok az kaldı 31 marta
Allahım yardımcın olsun. herrkese tavsiyem hep iyi düşün. en başından en sonuna kadar. çünkü okadar önemli ki... seni üzen herkesten uzaklaş bu esnada seni üzen her ortamdan. transfer sonrası normal hayatına dönmeye çalış bir kaç gün yat için rahat etsin ama sonra yürü kısada olsa hava al.

ben İstanbul Fulya Bahçecideyim,bence umudunu kaybetme,pozitif düşünmeye çalış...ben arı sütü,bal,polen karışımı yiyorum her sabah,geçen ay adetimle (tedavi beklemedeydi)bal,tarçın.çörekotu karışımı yeddim 12 gün kadar,onun dışında başka bişey yapmıyorum birde kuru incir yiyorum hergün,dut kurusu-ceviz-fındık vs.

Tamam canım aklımda olacak hep dediklerin:) ilk deneme genelde olumsuz diye okudum hep ama allahın takdiri ben moral olarak kendimi iyi hazırlamaya calsiiyorum inşallah 1 ay sonra size güzel haberler yazacağım ☺

Tamam canım aklımda olacak hep dediklerin:) ilk deneme genelde olumsuz diye okudum hep ama allahın takdiri ben moral olarak kendimi iyi hazırlamaya calsiiyorum inşallah 1 ay sonra size güzel haberler yazacağım ☺
inşallah ben güzel olacağına inanıyorum herşeyin. bol bol inanç ve duaherşeyin anahtarı

Ayyy canimm güzel annis inşallah ☺hayali bile güzel düşünemiyorum karnım da olmasini
ben de hala rüyada gibiyim. kalp atışını duysam biraz daha rahatlayacağım. sana da nasip etsin Rabbim. küçük bir tavsiye daha mümkün olduğunca az insan bilsin durumunu. daha rahat edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…