- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
Rabbim nasip ederse bu cmt randevum var. inşallah hepimiz hayırla sağlıkla evladımıza kavuşuruz.Evet canım sadece ailem biliyor zaten bi iki arkadaşım o kadar. Ne zaman kalp atisini duyacaksin bebisin
Ay az kalmış hası inşallah pıtir pıtir kalp atışları gelsin annesine :)Rabbim nasip ederse bu cmt randevum var. inşallah hepimiz hayırla sağlıkla evladımıza kavuşuruz.
Insallah kuzum insallah darisi senin basina guzel habwrlerinden mutlaka haberim olsunAy az kalmış hası inşallah pıtir pıtir kalp atışları gelsin annesine :)
merhaba;devrim ben sana sorayım , histereskopi nasıl yapıldı ve tüp bebeğe başlamadan niçin yaptılar ? benim tedavim ile ilgili aklıma takılanlarda varda bu nedenle merak ettim .
Bana da oyle diyen bir dr oldu. Hem de yapayalnizdim yanimda kimse de yoktu. Ilk tup bebek yaptirdigimiz dr da bikac kere deneyin sonra birakin dedi. Ama bak simdi umudum var rahmimde keseyi gorduk insallah kalp atisini da duyarim. Bakma drlarin bazilari okadar calismaktan insanliklarini kitaplarin arasinda unutmuslar.
inşallahhhhh sonuna kadar güzel gider, son tedavin olur tatlımmmmSelam herkese öncelikle hamile olanlar allah kucaginizda göstersin allah bu süreçte hep kolaylıklar versin inşallah diyip konuya gireyim bende de rezerv azlığı mevcut maalesef şu an 4. Tedavinin son asamasindayim yarın yumurtalarım toplanacak tabii erkenden catlamazlarsa bu arada ben son bir ay dhea kullandım bende ise yaradı daha önce 1_ 2 yumurtam oluyordu şimdi 5 gördundu ama irili ufaklı tabii ben başka şeyler de yaptım basimdan geçen cook şeyde var ama şimdi sikmayayim sizi herkesin allah yardımcısı olsun
inşallahhhhTamam canım aklımda olacak hep dediklerin:) ilk deneme genelde olumsuz diye okudum hep ama allahın takdiri ben moral olarak kendimi iyi hazırlamaya calsiiyorum inşallah 1 ay sonra size güzel haberler yazacağım ☺
Olacak kuzum inşallah :)Insallah kuzum insallah darisi senin basina guzel habwrlerinden mutlaka haberim olsun
Inşallah bakalım biz elimizden geleni yapalım ve bekleyelim ☺merhaba;
ben de daha önce söylenen gibi neden zaten bir başarısız aşılama denemesi varken üzerine hiç bir şey ilave etmeden yeniden aşılama yaptıklarını anlamadım doğrusu. ben de histeroskopi oldum geçen ay. bi on gün sonrasında da tedaviye başladım. negatif aldım gerçi ama sonuçta poliplerim olduğu ortaya çıktı ve onlar alındı. umutsuz olmamak lazım inşallah hissettiğiniz gibi olumsuz değildir ve yeni bir tedavi ile uğraşmazsınız
ağzına sağlık çok güzel söyledin. kesinlikle bence de sonu güzel olacak hikayelerimizin... tüm moral bozan drlara inat
inşallahhhhh sonuna kadar güzel gider, son tedavin olur tatlımmmm
inşallahhhh
alkışlıyorum seni... evet genelde ilk tedavi ile sonuç alan yok... ama genelde, yani az da olsa bunu yaşayanlarda var.... inşallah sende onlardan biri olursun
merhaba;
ben de daha önce söylenen gibi neden zaten bir başarısız aşılama denemesi varken üzerine hiç bir şey ilave etmeden yeniden aşılama yaptıklarını anlamadım doğrusu. ben de histeroskopi oldum geçen ay. bi on gün sonrasında da tedaviye başladım. negatif aldım gerçi ama sonuçta poliplerim olduğu ortaya çıktı ve onlar alındı. umutsuz olmamak lazım inşallah hissettiğiniz gibi olumsuz değildir ve yeni bir tedavi ile uğraşmazsınız
ağzına sağlık çok güzel söyledin. kesinlikle bence de sonu güzel olacak hikayelerimizin... tüm moral bozan drlara inat
inşallahhhhh sonuna kadar güzel gider, son tedavin olur tatlımmmm
inşallahhhh
alkışlıyorum seni... evet genelde ilk tedavi ile sonuç alan yok... ama genelde, yani az da olsa bunu yaşayanlarda var.... inşallah sende onlardan biri olursun
5 gün kadar oldu. bana olur demişti zaten hiç umursamadım. hatta ertesi gün balkon falan yıkamışım. ama sen yapma bu doğru bi şey değil... bulunduğum yerde çok karga var da, bizim balkonu mesken tutmuşlardı tedavi başlamadan yapiyim diye düşündüm :)))Selam. Cnm birsey soracağım. Polip alindi demiştin ya histereskopi sonrasi kanaman oldu mu. Benim 1 hafta oldu ama az az kanlı akıntı geliyor. Normal mi bu durum sence
Bende çok umursayamadim işte batikon falan verdi yaptım. Ara ara ama sıkıldım ama böyle 8 gün oldu hala az az gelince noluyo dedim :)5 gün kadar oldu. bana olur demişti zaten hiç umursamadım. hatta ertesi gün balkon falan yıkamışım. ama sen yapma bu doğru bi şey değil... bulunduğum yerde çok karga var da, bizim balkonu mesken tutmuşlardı tedavi başlamadan yapiyim diye düşündüm :)))
Benim de alttan girilerek yapıldı dikiş falan yok. Ne bilim batikonu oraya sürmek gerekiyormuş ☺ çeşit çeşit yöntem vallabatikon mu??? nası oldu işlemin tam olarak... benimkinde alttan girdiler tüm işlemler de çiziksiz böyle izsiz falan oldu.... batikon diyince şimdi çok şaşırdım... nereye yapıyon batikonu ayol:)
valla bana hiç bi şey vermediler... batikon da ilk kez duydum garip geldi kusura bakma :) pedi koydum 5 gün azcık azcık öyle dediğin gibi akıntı gibi oldu sonra pıt diye kesildi....Benim de alttan girilerek yapıldı dikiş falan yok. Ne bilim batikonu oraya sürmek gerekiyormuş ☺ çeşit çeşit yöntem valla
NE bilim valla anlamadım ben de. :) Neyse bıraktım bende bakalım inşallah bi sorun olmamıştır az az geliyor İşte inş biter benim de en kisa zaman davalla bana hiç bi şey vermediler... batikon da ilk kez duydum garip geldi kusura bakma :) pedi koydum 5 gün azcık azcık öyle dediğin gibi akıntı gibi oldu sonra pıt diye kesildi....
merhaba. ben 7 aylık evliyim. yaklaşık bir ay önce tesadüfen rezervimin az olduğunu öğrendim. amh 0.13 çıktı. yıkıldım biz daha çocuk düşünmeye karar vermeden apar topr tüp bebek merkezi aradık. bugün opu oldum. 3 tane yumurta toplandı. birkaç gün sonra transferim olacak inşallah. bizi de dualarınızda unutmayın. normal yoldan hiç denemedik olur mu olmaz mı diye. tüp bebek tuttarsa inşallah. sonrakileri deneyecez artık. herşeyin hayırlısı kabul etmek zor oldu ama kabullendik.canım inan bana hep dua ediyorum. ilk öğrendiğimde burada umut aradım bir kişi olsa görsem mutlu oldum. o nedenle yazdım. bizim durumumuzda normal yolla da gebe kalma ihtimalimiz var. bakmayın bazı dengesiz dr lara. ben novaart da tedavi oldum ikinci tedavimi Mehmet Erdem in hastasıyım. mükemmel bir hoca. :)
bu arada Rabbim bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...:)Allahım yardımcın olsun. herrkese tavsiyem hep iyi düşün. en başından en sonuna kadar. çünkü okadar önemli ki... seni üzen herkesten uzaklaş bu esnada seni üzen her ortamdan. transfer sonrası normal hayatına dönmeye çalış bir kaç gün yat için rahat etsin ama sonra yürü kısada olsa hava al.
Hemen hemen aynı şeyler yasamisiz 1 senelik evliyim ben de 9 ay olmayınca testlere başladım amh 0.18 benim de 31 mart da tedavim başlıyor. Allah yardımcımız olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın sen de bebeğin tutunur sanamerhaba. ben 7 aylık evliyim. yaklaşık bir ay önce tesadüfen rezervimin az olduğunu öğrendim. amh 0.13 çıktı. yıkıldım biz daha çocuk düşünmeye karar vermeden apar topr tüp bebek merkezi aradık. bugün opu oldum. 3 tane yumurta toplandı. birkaç gün sonra transferim olacak inşallah. bizi de dualarınızda unutmayın. normal yoldan hiç denemedik olur mu olmaz mı diye. tüp bebek tuttarsa inşallah. sonrakileri deneyecez artık. herşeyin hayırlısı kabul etmek zor oldu ama kabullendik.
amininşallah Rabbim bu süreçte olan herkesin yardımcısı olsunHemen hemen aynı şeyler yasamisiz 1 senelik evliyim ben de 9 ay olmayınca testlere başladım amh 0.18 benim de 31 mart da tedavim başlıyor. Allah yardımcımız olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın sen de bebeğin tutunur sana
arkadaşım okadar benzer ki durumumuz biz de bebek düşünmeye başlamadan bu durumu öğrendik ve amh 0,15. Dr çok önemli moral çok önemli. maşallah 3 yumurta toplanmış benim ilk tedavim felaketti ikinci de benim de 3 toplantı 2 dölendi biri rahmimdemerhaba. ben 7 aylık evliyim. yaklaşık bir ay önce tesadüfen rezervimin az olduğunu öğrendim. amh 0.13 çıktı. yıkıldım biz daha çocuk düşünmeye karar vermeden apar topr tüp bebek merkezi aradık. bugün opu oldum. 3 tane yumurta toplandı. birkaç gün sonra transferim olacak inşallah. bizi de dualarınızda unutmayın. normal yoldan hiç denemedik olur mu olmaz mı diye. tüp bebek tuttarsa inşallah. sonrakileri deneyecez artık. herşeyin hayırlısı kabul etmek zor oldu ama kabullendik.
amin amin amin hepimize nasip etsin Rabbim. dualarımız birbirimiz için....bu arada Rabbim bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...:)
Aynı durumlar hepimizin ve inşallah hepimiz senin gibi olacağız ☺arkadaşım okadar benzer ki durumumuz biz de bebek düşünmeye başlamadan bu durumu öğrendik ve amh 0,15. Dr çok önemli moral çok önemli. maşallah 3 yumurta toplanmış benim ilk tedavim felaketti ikinci de benim de 3 toplantı 2 dölendi biri rahmimdeAllahım inşallah tamamına erdirir hepimizinkini... Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?