Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

devrim ben sana sorayım , histereskopi nasıl yapıldı ve tüp bebeğe başlamadan niçin yaptılar ? benim tedavim ile ilgili aklıma takılanlarda varda bu nedenle merak ettim .
merhaba;
ben de daha önce söylenen gibi neden zaten bir başarısız aşılama denemesi varken üzerine hiç bir şey ilave etmeden yeniden aşılama yaptıklarını anlamadım doğrusu. ben de histeroskopi oldum geçen ay. bi on gün sonrasında da tedaviye başladım. negatif aldım gerçi ama sonuçta poliplerim olduğu ortaya çıktı ve onlar alındı. umutsuz olmamak lazım inşallah hissettiğiniz gibi olumsuz değildir ve yeni bir tedavi ile uğraşmazsınız

ağzına sağlık çok güzel söyledin. kesinlikle bence de sonu güzel olacak hikayelerimizin... tüm moral bozan drlara inat

inşallahhhhh sonuna kadar güzel gider, son tedavin olur tatlımmmm

Tamam canım aklımda olacak hep dediklerin:) ilk deneme genelde olumsuz diye okudum hep ama allahın takdiri ben moral olarak kendimi iyi hazırlamaya calsiiyorum inşallah 1 ay sonra size güzel haberler yazacağım ☺
inşallahhhh

alkışlıyorum seni... evet genelde ilk tedavi ile sonuç alan yok... ama genelde, yani az da olsa bunu yaşayanlarda var.... inşallah sende onlardan biri olursun

Inşallah bakalım biz elimizden geleni yapalım ve bekleyelim ☺

Selam. Cnm birsey soracağım. Polip alindi demiştin ya histereskopi sonrasi kanaman oldu mu. Benim 1 hafta oldu ama az az kanlı akıntı geliyor. Normal mi bu durum sence

Selam. Cnm birsey soracağım. Polip alindi demiştin ya histereskopi sonrasi kanaman oldu mu. Benim 1 hafta oldu ama az az kanlı akıntı geliyor. Normal mi bu durum sence
5 gün kadar oldu. bana olur demişti zaten hiç umursamadım. hatta ertesi gün balkon falan yıkamışım. ama sen yapma bu doğru bi şey değil... bulunduğum yerde çok karga var da, bizim balkonu mesken tutmuşlardı tedavi başlamadan yapiyim diye düşündüm :)))

Bende çok umursayamadim işte batikon falan verdi yaptım. Ara ara ama sıkıldım ama böyle 8 gün oldu hala az az gelince noluyo dedim :)

batikon mu??? nası oldu işlemin tam olarak... benimkinde alttan girdiler tüm işlemler de çiziksiz böyle izsiz falan oldu.... batikon diyince şimdi çok şaşırdım... nereye yapıyon batikonu ayol:)

batikon mu??? nası oldu işlemin tam olarak... benimkinde alttan girdiler tüm işlemler de çiziksiz böyle izsiz falan oldu.... batikon diyince şimdi çok şaşırdım... nereye yapıyon batikonu ayol:)
Benim de alttan girilerek yapıldı dikiş falan yok. Ne bilim batikonu oraya sürmek gerekiyormuş ☺ çeşit çeşit yöntem valla

Benim de alttan girilerek yapıldı dikiş falan yok. Ne bilim batikonu oraya sürmek gerekiyormuş ☺ çeşit çeşit yöntem valla
valla bana hiç bi şey vermediler... batikon da ilk kez duydum garip geldi kusura bakma :) pedi koydum 5 gün azcık azcık öyle dediğin gibi akıntı gibi oldu sonra pıt diye kesildi....

valla bana hiç bi şey vermediler... batikon da ilk kez duydum garip geldi kusura bakma :) pedi koydum 5 gün azcık azcık öyle dediğin gibi akıntı gibi oldu sonra pıt diye kesildi....
NE bilim valla anlamadım ben de. :) Neyse bıraktım bende bakalım inşallah bi sorun olmamıştır az az geliyor İşte inş biter benim de en kisa zaman da

merhaba. ben 7 aylık evliyim. yaklaşık bir ay önce tesadüfen rezervimin az olduğunu öğrendim. amh 0.13 çıktı. yıkıldım biz daha çocuk düşünmeye karar vermeden apar topr tüp bebek merkezi aradık. bugün opu oldum. 3 tane yumurta toplandı. birkaç gün sonra transferim olacak inşallah. bizi de dualarınızda unutmayın. normal yoldan hiç denemedik olur mu olmaz mı diye. tüp bebek tuttarsa inşallah. sonrakileri deneyecez artık. herşeyin hayırlısı kabul etmek zor oldu ama kabullendik.

bu arada Rabbim bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...:)

Hemen hemen aynı şeyler yasamisiz 1 senelik evliyim ben de 9 ay olmayınca testlere başladım amh 0.18 benim de 31 mart da tedavim başlıyor. Allah yardımcımız olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın sen de bebeğin tutunur sana

amininşallah Rabbim bu süreçte olan herkesin yardımcısı olsun

arkadaşım okadar benzer ki durumumuz biz de bebek düşünmeye başlamadan bu durumu öğrendik ve amh 0,15. Dr çok önemli moral çok önemli. maşallah 3 yumurta toplanmış benim ilk tedavim felaketti ikinci de benim de 3 toplantı 2 dölendi biri rahmimde Allahım inşallah tamamına erdirir hepimizinkini... Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun ...

Aynı durumlar hepimizin ve inşallah hepimiz senin gibi olacağız ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…