Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

HADİ inşallah Rabbim hepimizin yüzünü guldur ur. Yaş kaçtı sizin. Bide fsh degeriniz nasıl benim amh değerine göre fsh çok iyi çıkıyo çok sukur umudum o.

Bunlari okuyunca daha çok umut oluyo bana. Allah razı olsun sizlerden. Rabbim emeklerinizi emeklerimizi boşa cikarmasin.

Bunlari okuyunca daha çok umut oluyo bana. Allah razı olsun sizlerden. Rabbim emeklerinizi emeklerimizi boşa cikarmasin.
inan arkadaşımbenim amacım da omzaten. ben çok arandım çok okudum umut hikayelerini melinasmom diye bir blog var oradaki başarı hikayelerini ezbere aldım. moral bozuldukça onu okudum. dilerim biz de evlatlarımızı kucaklarımıza alıp umut oluruz herkese.

Canim benim Allah razı olsun. Paylaşımlar için. Bu arada yaş kacti

Acaba benim amh yanlış mı çıktı diye düşünüyorum çünkü bu kadar düşük amh olanların fsh çok yüksek benim hep düşük çıktı.

Nasıl yani bu fsh ile tedaviye başlanıyor mu üstelik hamile sin :)) benim fsh 3 ay baktım ucunda de iyiydi en son 6 çıktı.
canım fsh ın hep en yüksek değeri ele alınıyor. son tedavimde fshıma bakmadılar bile. tedaviden iki ay önce ölçtürdüm o zaman 3 küsür çıktı ama e2 değerim 400 lerdeydi üst sınırın 4 katı. kuzum bu değerler net değerler değil. şu anda sadece en iyi ölçümler yani daha iyisini buluncaya kadar en iyisi bu. amh değeri mesela dvitamin
ile artıyor. o kadar çok okudum ki bu konuyu. Ama hala şunu diyorum Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh..

Acaba benim amh yanlış mı çıktı diye düşünüyorum çünkü bu kadar düşük amh olanların fsh çok yüksek benim hep düşük çıktı.
Iki si doğru orantılıdır canım bende yanlislik olabilir benim fsh 22 amh 0.18 mesela . Benim Dr um bana dedi ki fsh evet tehlikeli bir hormon ama fsh u düşürmek ise yaramaz dedi. Fsh yüksek diye rezervin düşmüyor, rezervin düştüğü için fsh yükseliyor. Bunu unut takılma sonuçta yumurtan oluyor önemli olan bu dedi. Bu umutla başlıyoruz tedaviye

bak şimdiden stres yapmışsıın hormon değerleri çok önemli değil arkadaşım önemli olan ultrason görüntüsü. fsh 40 amh ı 0,01 ile kendiliğinden hamile kalanlar var

aynen öyle tatlım. hep güzel düşünücez sen de benim düşündüğüm gibi düşünüyorsun. ben ikinci tedaviye başladığımda hiç birşey araştırmadım okumadım. doktoruma güvendim sadece

Inşallah inşallah. Çok çok umutlandim hemde daha çok :)))) Rabbim kucağımizi boş bırakma amin...

O kadar çok okudum araştırdım ki canım. Yurt dışı sitelerinden tut bizim.sitelere. dediğin gibi 45 fsh ile kendiliğinden hamile kalanlar tanıdım. Dr uma da güveniyorum. Bu yüzden olacak er ya da geç. Belki bu sefer belki 2. Sefer belki kendiliğinden
Inan mak basarmanin yarisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…