- 13 Şubat 2015
- 1.445
- 1.132
- 83
- 39
HADİ inşallah Rabbim hepimizin yüzünü guldur ur. Yaş kaçtı sizin. Bide fsh degeriniz nasıl benim amh değerine göre fsh çok iyi çıkıyo çok sukur umudum o.arkadaşım okadar benzer ki durumumuz biz de bebek düşünmeye başlamadan bu durumu öğrendik ve amh 0,15. Dr çok önemli moral çok önemli. maşallah 3 yumurta toplanmış benim ilk tedavim felaketti ikinci de benim de 3 toplantı 2 dölendi biri rahmimdeAllahım inşallah tamamına erdirir hepimizinkini... Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun ...
Bunlari okuyunca daha çok umut oluyo bana. Allah razı olsun sizlerden. Rabbim emeklerinizi emeklerimizi boşa cikarmasin.arkadaşım okadar benzer ki durumumuz biz de bebek düşünmeye başlamadan bu durumu öğrendik ve amh 0,15. Dr çok önemli moral çok önemli. maşallah 3 yumurta toplanmış benim ilk tedavim felaketti ikinci de benim de 3 toplantı 2 dölendi biri rahmimdeAllahım inşallah tamamına erdirir hepimizinkini... Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun ...
inşallah hepimizin sonucu güzel olur. hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallahAynı durumlar hepimizin ve inşallah hepimiz senin gibi olacağız ☺
ohooo canım fsh 25.65HADİ inşallah Rabbim hepimizin yüzünü guldur ur. Yaş kaçtı sizin. Bide fsh degeriniz nasıl benim amh değerine göre fsh çok iyi çıkıyo çok sukur umudum o.
inan arkadaşımbenim amacım da omzaten. ben çok arandım çok okudum umut hikayelerini melinasmom diye bir blog var oradaki başarı hikayelerini ezbere aldım. moral bozuldukça onu okudum. dilerim biz de evlatlarımızı kucaklarımıza alıp umut oluruz herkese.Bunlari okuyunca daha çok umut oluyo bana. Allah razı olsun sizlerden. Rabbim emeklerinizi emeklerimizi boşa cikarmasin.
Benim de oyle ama artık korkmuyorum fsh dan alt tarafı bi hormonohooo canım fsh 25.65
Nasıl yani bu fsh ile tedaviye başlanıyor mu üstelik hamile sin :)) benim fsh 3 ay baktım ucunda de iyiydi en son 6 çıktı.ohooo canım fsh 25.65
Canim benim Allah razı olsun. Paylaşımlar için. Bu arada yaş kactiinan arkadaşımbenim amacım da omzaten. ben çok arandım çok okudum umut hikayelerini melinasmom diye bir blog var oradaki başarı hikayelerini ezbere aldım. moral bozuldukça onu okudum. dilerim biz de evlatlarımızı kucaklarımıza alıp umut oluruz herkese.
canım fsh ın hep en yüksek değeri ele alınıyor. son tedavimde fshıma bakmadılar bile. tedaviden iki ay önce ölçtürdüm o zaman 3 küsür çıktı ama e2 değerim 400 lerdeydi üst sınırın 4 katı. kuzum bu değerler net değerler değil. şu anda sadece en iyi ölçümler yani daha iyisini buluncaya kadar en iyisi bu.Nasıl yani bu fsh ile tedaviye başlanıyor mu üstelik hamile sin :)) benim fsh 3 ay baktım ucunda de iyiydi en son 6 çıktı.
29 tatlımCanim benim Allah razı olsun. Paylaşımlar için. Bu arada yaş kacti
Iki si doğru orantılıdır canım bende yanlislik olabilir benim fsh 22 amh 0.18 mesela . Benim Dr um bana dedi ki fsh evet tehlikeli bir hormon ama fsh u düşürmek ise yaramaz dedi. Fsh yüksek diye rezervin düşmüyor, rezervin düştüğü için fsh yükseliyor. Bunu unut takılma sonuçta yumurtan oluyor önemli olan bu dedi. Bu umutla başlıyoruz tedaviyeAcaba benim amh yanlış mı çıktı diye düşünüyorum çünkü bu kadar düşük amh olanların fsh çok yüksek benim hep düşük çıktı.
bak şimdiden stres yapmışsıın hormon değerleri çok önemli değil arkadaşım önemli olan ultrason görüntüsü. fsh 40 amh ı 0,01 ile kendiliğinden hamile kalanlar varAcaba benim amh yanlış mı çıktı diye düşünüyorum çünkü bu kadar düşük amh olanların fsh çok yüksek benim hep düşük çıktı.
Ağzın bal yesinbak şimdiden stres yapmışsıın hormon değerleri çok önemli değil arkadaşım önemli olan ultrason görüntüsü. fsh 40 amh ı 0,01 ile kendiliğinden hamile kalanlar var
aynen öyle tatlım. hep güzel düşünücezIki si doğru orantılıdır canım bende yanlislik olabilir benim fsh 22 amh 0.18 mesela . Benim Dr um bana dedi ki fsh evet tehlikeli bir hormon ama fsh u düşürmek ise yaramaz dedi. Fsh yüksek diye rezervin düşmüyor, rezervin düştüğü için fsh yükseliyor. Bunu unut takılma sonuçta yumurtan oluyor önemli olan bu dedi. Bu umutla başlıyoruz tedaviye
senin de tatlımAğzın bal yesin
Inşallah inşallah. Çok çok umutlandim hemde daha çok :)))) Rabbim kucağımizi boş bırakma amin...canım fsh ın hep en yüksek değeri ele alınıyor. son tedavimde fshıma bakmadılar bile. tedaviden iki ay önce ölçtürdüm o zaman 3 küsür çıktı ama e2 değerim 400 lerdeydi üst sınırın 4 katı. kuzum bu değerler net değerler değil. şu anda sadece en iyi ölçümler yani daha iyisini buluncaya kadar en iyisi bu.amh değeri mesela dvitamin
ile artıyor. o kadar çok okudum ki bu konuyu. Ama hala şunu diyorum Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh..
O kadar çok okudum araştırdım ki canım. Yurt dışı sitelerinden tut bizim.sitelere. dediğin gibi 45 fsh ile kendiliğinden hamile kalanlar tanıdım. Dr uma da güveniyorum. Bu yüzden olacak er ya da geç. Belki bu sefer belki 2. Sefer belki kendiliğindenaynen öyle tatlım. hep güzel düşünücezsen de benim düşündüğüm gibi düşünüyorsun. ben ikinci tedaviye başladığımda hiç birşey araştırmadım okumadım. doktoruma güvendim sadece
tatlım bu tedavide her tedavide olduğu gibi duygu durumu çok önemli. seni mutlu eden şeyleri yapmak.Inşallah inşallah. Çok çok umutlandim hemde daha çok :)))) Rabbim kucağımizi boş bırakma amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?