Amin canimm..sen cumartesi pıt pit kalp atışları ni müjdele bize şu an en önemlisi osenin de tatlım) evlatlarımızla birlikte yiyelim :)))
aynen öyle o kadar çok ağladım ki ilk tedavide. dr da kötümser yaklaştı hep. Ben Rabbime sığındım umudum o oldu. hamdolsun sonuç iyi oldu devamı da gelir inşallah :)O kadar çok okudum araştırdım ki canım. Yurt dışı sitelerinden tut bizim.sitelere. dediğin gibi 45 fsh ile kendiliğinden hamile kalanlar tanıdım. Dr uma da güveniyorum. Bu yüzden olacak er ya da geç. Belki bu sefer belki 2. Sefer belki kendiliğinden
Inan mak basarmanin yarisi
Canim ben çalışıyorum çok stresli oluyo o yüzden kimseye de söylemedim. Rapor almak sıkıntı oluyo. Üstelik ilçedeyim. Tedavi için iki saat yol gidiyorum. Rabbim kolaylaştır. Rabbim hayra çevir. .tatlım bu tedavide her tedavide olduğu gibi duygu durumu çok önemli. seni mutlu eden şeyleri yapmak.
inşallah sizler de pozitiflerinizi sevdakuşu ile birlikte.Amin canimm..sen cumartesi pıt pit kalp atışları ni müjdele bize şu an en önemlisi o
1 hafta evden çıkmadan ağladım. Ilk.dr boşa para harcama senin bebeğin olmaz dedi. Ultrason da bakti yumurtaları görünce şok oldu. Yapalım. Tüp bebek dedi yoook dedim.sen kal bi ☺ baştan bana öyle yaklaşan bir dr a neden başlayım. Dedim.aynen öyle o kadar çok ağladım ki ilk tedavide. dr da kötümser yaklaştı hep. Ben Rabbime sığındım umudum o oldu. hamdolsun sonuç iyi oldu devamı da gelir inşallah :)
Sen bişey kullandım mi takviye ilaç kur falan canımaynen öyle o kadar çok ağladım ki ilk tedavide. dr da kötümser yaklaştı hep. Ben Rabbime sığındım umudum o oldu. hamdolsun sonuç iyi oldu devamı da gelir inşallah :)
aminnn aminn arkadaşım. ben de kimseye söylemedim biliyor musun ki hala eşim ve ben biliyoruz. 12 haftayı görebilirsek Allahımın izniyle o zaman söyleyeceğiz. çünkü bazen insanlar acımasız oluyor. bu süreçte izin alabiliyorsan izin al. ama yatmak için değil stresten uzak durmak için.Canim ben çalışıyorum çok stresli oluyo o yüzden kimseye de söylemedim. Rapor almak sıkıntı oluyo. Üstelik ilçedeyim. Tedavi için iki saat yol gidiyorum. Rabbim kolaylaştır. Rabbim hayra çevir. .
Canim senin transfer oldu mu hangi asamadasin1 hafta evden çıkmadan ağladım. Ilk.dr boşa para harcama senin bebeğin olmaz dedi. Ultrason da bakti yumurtaları görünce şok oldu. Yapalım. Tüp bebek dedi yoook dedim.sen kal bi ☺ baştan bana öyle yaklaşan bir dr a neden başlayım. Dedim.
canım arı sütü bal polen kullandım incir yedim hurma yedim bir de dhea (biesteron ) ve quenzim q10 kullandım. o kadar nescafeyi zaten aylar önceden bırakmıştım. sigarayı da öyle.Sen bişey kullandım mi takviye ilaç kur falan canım
Yok canım. Histereskopi oldum şimdi 31 inde başlıyor tedavim salı günüCanim senin transfer oldu mu hangi asamadasin
Bizde de ikimiz tek biliyoruz kimse de bilmeyecek. Zor bir süreç Allah yanimizda O yeteraminnn aminn arkadaşım. ben de kimseye söylemedim biliyor musun ki hala eşim ve ben biliyoruz. 12 haftayı görebilirsek Allahımın izniyle o zaman söyleyeceğiz. çünkü bazen insanlar acımasız oluyor. bu süreçte izin alabiliyorsan izin al. ama yatmak için değil stresten uzak durmak için.
Aynı larını kullanıyorum ben de suan da hadi bakalım.canım arı sütü bal polen kullandım incir yedim hurma yedim bir de dhea (biesteron ) ve quenzim q10 kullandım. o kadar nescafeyi zaten aylar önceden bırakmıştım. sigarayı da öyle.
hep diyorum bazı dr lar insanlıklarını bir yerlerde unutmuşlar malesef.1 hafta evden çıkmadan ağladım. Ilk.dr boşa para harcama senin bebeğin olmaz dedi. Ultrason da bakti yumurtaları görünce şok oldu. Yapalım. Tüp bebek dedi yoook dedim.sen kal bi ☺ baştan bana öyle yaklaşan bir dr a neden başlayım. Dedim.
Hadi bakalım hayırlısı olsun iyi haberlerini alırız insallahYok canım. Histereskopi oldum şimdi 31 inde başlıyor tedavim salı günü
Sağol canım inşallah hepimiz için güzel olsun. Bu sene hamile kalalim da bebek bakımı ile ilgili konuşalımHadi bakalım hayırlısı olsun iyi haberlerini alırız insallah
en doğru kararhem aranızda bağ da kuvvetleniyor. Allahım yardımcımız olsun. kızlar söz veriyorum size yarın ikinize de meryem suresi okuyacağım. hep umutlu olalım. rabbimin rahmetinden şüphemiz hiç olmasın.Bizde de ikimiz tek biliyoruz kimse de bilmeyecek. Zor bir süreç Allah yanimizda O yeter
Canim benimde 3 yumurtam var bugün toplandı. Önemli olan sayısı değil kalitesi. Hayirlisi olur insallahmerhaba arkadaşlar. benimde yumurtalık revervlerim çok azalmış şuan tüp bebek tedavisi aşamasındayım 2güne kadar toplanacak inşşallah ama kaydedeğer mi sizce bilemiyorum 3yumurtam var bu şekilde olur başarı elde eden var mı. yaşım 30
Aynen öyle. Pis doktorhep diyorum bazı dr lar insanlıklarını bir yerlerde unutmuşlar malesef.
Allah razı olsun tatlım. .en doğru kararhem aranızda bağ da kuvvetleniyor. Allahım yardımcımız olsun. kızlar söz veriyorum size yarın ikinize de meryem suresi okuyacağım. hep umutlu olalım. rabbimin rahmetinden şüphemiz hiç olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?