Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

aynen öyle o kadar çok ağladım ki ilk tedavide. dr da kötümser yaklaştı hep. Ben Rabbime sığındım umudum o oldu. hamdolsun sonuç iyi oldu devamı da gelir inşallah :)

tatlım bu tedavide her tedavide olduğu gibi duygu durumu çok önemli. seni mutlu eden şeyleri yapmak.
Canim ben çalışıyorum çok stresli oluyo o yüzden kimseye de söylemedim. Rapor almak sıkıntı oluyo. Üstelik ilçedeyim. Tedavi için iki saat yol gidiyorum. Rabbim kolaylaştır. Rabbim hayra çevir. .

aynen öyle o kadar çok ağladım ki ilk tedavide. dr da kötümser yaklaştı hep. Ben Rabbime sığındım umudum o oldu. hamdolsun sonuç iyi oldu devamı da gelir inşallah :)
1 hafta evden çıkmadan ağladım. Ilk.dr boşa para harcama senin bebeğin olmaz dedi. Ultrason da bakti yumurtaları görünce şok oldu. Yapalım. Tüp bebek dedi yoook dedim.sen kal bi ☺ baştan bana öyle yaklaşan bir dr a neden başlayım. Dedim.

Canim ben çalışıyorum çok stresli oluyo o yüzden kimseye de söylemedim. Rapor almak sıkıntı oluyo. Üstelik ilçedeyim. Tedavi için iki saat yol gidiyorum. Rabbim kolaylaştır. Rabbim hayra çevir. .
aminnn aminn arkadaşım. ben de kimseye söylemedim biliyor musun ki hala eşim ve ben biliyoruz. 12 haftayı görebilirsek Allahımın izniyle o zaman söyleyeceğiz. çünkü bazen insanlar acımasız oluyor. bu süreçte izin alabiliyorsan izin al. ama yatmak için değil stresten uzak durmak için.

merhaba arkadaşlar. benimde yumurtalık revervlerim çok azalmış şuan tüp bebek tedavisi aşamasındayım 2güne kadar toplanacak inşşallah ama kaydedeğer mi sizce bilemiyorum 3yumurtam var bu şekilde olur başarı elde eden var mı. yaşım 30

Canim senin transfer oldu mu hangi asamadasin

Bizde de ikimiz tek biliyoruz kimse de bilmeyecek. Zor bir süreç Allah yanimizda O yeter

hep diyorum bazı dr lar insanlıklarını bir yerlerde unutmuşlar malesef.

Bizde de ikimiz tek biliyoruz kimse de bilmeyecek. Zor bir süreç Allah yanimizda O yeter
en doğru kararhem aranızda bağ da kuvvetleniyor. Allahım yardımcımız olsun. kızlar söz veriyorum size yarın ikinize de meryem suresi okuyacağım. hep umutlu olalım. rabbimin rahmetinden şüphemiz hiç olmasın.

Canim benimde 3 yumurtam var bugün toplandı. Önemli olan sayısı değil kalitesi. Hayirlisi olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…