- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
ben ben ben 3 yumurtatoplandı 2 si döllendi. biri tuttumerhaba arkadaşlar. benimde yumurtalık revervlerim çok azalmış şuan tüp bebek tedavisi aşamasındayım 2güne kadar toplanacak inşşallah ama kaydedeğer mi sizce bilemiyorum 3yumurtam var bu şekilde olur başarı elde eden var mı. yaşım 30
Senin güzel haberler benden önce gelecek inşallah :)Hadi bakalım hayırlısı olsun iyi haberlerini alırız insallah
Bülent söy adı nebülent hocanın hastası olan var mı ? inşşallah yumurtalarınınız kalitelidir 1 tanesi bile yetiorda
Inşallah tatlim arka arkaya güzel haberler alalım inşallah :)Senin güzel haberler benden önce gelecek inşallah :)
Inşallah tatlim arka arkaya güzel haberler alalım inşallah :)
Hiç üzülme inan 1 yumurta yeter yeter ki kaliteli olsun ki sen zaten basarmissin bi daha basarqcaksin :)bülent tıraş. önce de bulent hocaydı sımdıde acıbadem de..benim daha önceki bebeğimde IVF o zaman rezervlerim bundan bi tık daha iyiydi 8 yumurta toplandı 4 tanesi işe yarar işlem gördü 2 si döllendi ve 1 tane tuttu rabbime şükürler olsun kızım 3 yaşında zaamanı geldi die başladık tekrar tedaviye ama işte bu sefer 3 yumurta olunca hayal kırıklığı olmuştu sizlerle yazışmak rahatlattı beni...
eh bana da müsaadeKızlar ben yatıyorum sabah is varhepinize moral ve destek için teşekkür ederim. Görüşmek üzere
sen bizden daha tecrübelisin nedir bu umutsuzluk ... Rabbime sığın ona güven.bülent tıraş. önce de bulent hocaydı sımdıde acıbadem de..benim daha önceki bebeğimde IVF o zaman rezervlerim bundan bi tık daha iyiydi 8 yumurta toplandı 4 tanesi işe yarar işlem gördü 2 si döllendi ve 1 tane tuttu rabbime şükürler olsun kızım 3 yaşında zaamanı geldi die başladık tekrar tedaviye ama işte bu sefer 3 yumurta olunca hayal kırıklığı olmuştu sizlerle yazışmak rahatlattı beni...
çok teşekkür ederim inşallah sizinde hayırlı haberlerinizi alırız..benim rahim filmim aşılama tutmayınca olmuştu temiz çıktı..bu son tüp denememizden sonrada histeroskobi oldum o da temiz çıktı çok şükür..histeroskobi esnasında birde rahime çizik atıldı..bu da yeni bir yöntemmiş daha önce burada bazı arkadaşlarımızdan da okumuştum bende olmasını çok istiyordum..doktorum onu da yaptı..rahime çizik embriyonunun tutunmasında etkili oluyormuş..bakalım kısmet..herşeyi zamanı gelince öğreniyoruz tek tek...umarım herkesin tüm duaları kabul olur ve verdiğimiz emeklerimizin karşılığını alırız..Amin inşallah hepimiz evlatlarımızı kucaklarımıza alırız. Çok teşekkür ederim. Ben ilk önce tüp bebekle başladım. iki yumurtam gelişti. biri 4 hücreli iken tranfer yapıldı. iki aydır yumurta normal geliştiği için aşılama yapıldı. bugün 5.günüm.ama hiç umudum yok. ayrıca rahim ve tüp filmi çekilmedi. Bunları kafama takıyorum.Soruyorum ama yanıt alamıyorum bu konuda.Buda olumsuz olursa yapılacak tüm testler yapılmadan başlamayacağım. Her kişinin durumu farklı her hastaya farklı ve benzerr yöntemler uyguluyorlar. Bilgileriniz çok faydalı bunu konuşacağım doktorumla. sitede de Bülent hocaya sormuştum.tek tek toplanarak , uygulandığını söylemişti. hayırlı haberlenizi almak üzere. Kendinize iyi bakınız.
maşallah sağlıkla kucağına al inşallahhhhhinan arkadaşımbenim amacım da omzaten. ben çok arandım çok okudum umut hikayelerini melinasmom diye bir blog var oradaki başarı hikayelerini ezbere aldım. moral bozuldukça onu okudum. dilerim biz de evlatlarımızı kucaklarımıza alıp umut oluruz herkese.
valla bence deeeAğzın bal yesin
bende ilçedeyim, ben de çalışıyorum. o yüzden benim tüm iş arkadaşlarım ve müdürlerim biliyo. hatta en baştan zorlu ve stresli bir süreç üstelik iğneler hormonal dengemi bozduğundan sinirli de olabilirim dedim.... tedavi sürecindeyken kimse tek laf etmiyor bana. hastaneye giderken de kimse çok sık gittin, nedir ne değildir; bi gidiyosun tüm gün gelmiyosun falan demiyo. çok rahatım... aileler de biliyo.... beni saklamak strese sokardı, sen de nasıl rahat ediyosan öyle yap. 2-3 günde bir muayeneye giderken problem yaratmadılarsa sorun yok...Canim ben çalışıyorum çok stresli oluyo o yüzden kimseye de söylemedim. Rapor almak sıkıntı oluyo. Üstelik ilçedeyim. Tedavi için iki saat yol gidiyorum. Rabbim kolaylaştır. Rabbim hayra çevir. .
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhAllah yardımcımız olsun arkadaşlar dualarımız tum bebiş isteyenlerle..
güüünaaayyyyydııınnnnnnnnnnGünaydın kızlar
En güzeli canım çal söyle güneş de var hava mis
güüünaaayyyyydııınnnnnnnnnn
(çok ağustos böceği gördüm kendimi )
burası sis, hemde çok fena... sabah büyük bi enerjiyle uyandım amaEn güzeli canım çal söyle güneş de var hava mis
Anamm bura mis gibi güneş ☺gel burayaburası sis, hemde çok fena... sabah büyük bi enerjiyle uyandım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?