Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

ben ben ben 3 yumurtatoplandı 2 si döllendi. biri tuttu konuşmaları oku tatlım moral bozmak yok.

bülent hocanın hastası olan var mı ? inşşallah yumurtalarınınız kalitelidir 1 tanesi bile yetiorda

bülent tıraş. önce de bulent hocaydı sımdıde acıbadem de..benim daha önceki bebeğimde IVF o zaman rezervlerim bundan bi tık daha iyiydi 8 yumurta toplandı 4 tanesi işe yarar işlem gördü 2 si döllendi ve 1 tane tuttu rabbime şükürler olsun kızım 3 yaşında zaamanı geldi die başladık tekrar tedaviye ama işte bu sefer 3 yumurta olunca hayal kırıklığı olmuştu sizlerle yazışmak rahatlattı beni...

Hiç üzülme inan 1 yumurta yeter yeter ki kaliteli olsun ki sen zaten basarmissin bi daha basarqcaksin :)

sen bizden daha tecrübelisin nedir bu umutsuzluk ... Rabbime sığın ona güven.

çok teşekkür ederim inşallah sizinde hayırlı haberlerinizi alırız..benim rahim filmim aşılama tutmayınca olmuştu temiz çıktı..bu son tüp denememizden sonrada histeroskobi oldum o da temiz çıktı çok şükür..histeroskobi esnasında birde rahime çizik atıldı..bu da yeni bir yöntemmiş daha önce burada bazı arkadaşlarımızdan da okumuştum bende olmasını çok istiyordum..doktorum onu da yaptı..rahime çizik embriyonunun tutunmasında etkili oluyormuş..bakalım kısmet..herşeyi zamanı gelince öğreniyoruz tek tek...umarım herkesin tüm duaları kabul olur ve verdiğimiz emeklerimizin karşılığını alırız..

maşallah sağlıkla kucağına al inşallahhhhh darısı başımızaa bence de herşeyden önemlisi moral motivasyon.... sen şu an bile eminim biçok insana umut oldun burdan...

Ağzın bal yesin
valla bence deee

Canim ben çalışıyorum çok stresli oluyo o yüzden kimseye de söylemedim. Rapor almak sıkıntı oluyo. Üstelik ilçedeyim. Tedavi için iki saat yol gidiyorum. Rabbim kolaylaştır. Rabbim hayra çevir. .
bende ilçedeyim, ben de çalışıyorum. o yüzden benim tüm iş arkadaşlarım ve müdürlerim biliyo. hatta en baştan zorlu ve stresli bir süreç üstelik iğneler hormonal dengemi bozduğundan sinirli de olabilirim dedim.... tedavi sürecindeyken kimse tek laf etmiyor bana. hastaneye giderken de kimse çok sık gittin, nedir ne değildir; bi gidiyosun tüm gün gelmiyosun falan demiyo. çok rahatım... aileler de biliyo.... beni saklamak strese sokardı, sen de nasıl rahat ediyosan öyle yap. 2-3 günde bir muayeneye giderken problem yaratmadılarsa sorun yok...

Allah yardımcımız olsun arkadaşlar dualarımız tum bebiş isteyenlerle..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh

günaydınn :) benimde sorunum aynı ve 31 martta 2. tüp bebek denemem başlayacak ilk tedavim tek bir yumurta geliştiği için yarım kalmıştı bu sefer umutluyum inşallah daha güzel sonuçlanacak sizlerde dualarınızı eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…