Hadi bakalım canım aynı gün başlıyoruz desenegünaydınn :) benimde sorunum aynı ve 31 martta 2. tüp bebek denemem başlayacak ilk tedavim tek bir yumurta geliştiği için yarım kalmıştı bu sefer umutluyum inşallah daha güzel sonuçlanacak sizlerde dualarınızı eksik etmeyin
SAĞOL KUZUM.. Allahım kabul etsin.en doğru kararhem aranızda bağ da kuvvetleniyor. Allahım yardımcımız olsun. kızlar söz veriyorum size yarın ikinize de meryem suresi okuyacağım. hep umutlu olalım. rabbimin rahmetinden şüphemiz hiç olmasın.
maşallah sağlıkla kucağına al inşallahhhhhdarısı başımızaa bence de herşeyden önemlisi moral motivasyon.... sen şu an bile eminim biçok insana umut oldun burdan...
valla bence deee
bende ilçedeyim, ben de çalışıyorum. o yüzden benim tüm iş arkadaşlarım ve müdürlerim biliyo. hatta en baştan zorlu ve stresli bir süreç üstelik iğneler hormonal dengemi bozduğundan sinirli de olabilirim dedim.... tedavi sürecindeyken kimse tek laf etmiyor bana. hastaneye giderken de kimse çok sık gittin, nedir ne değildir; bi gidiyosun tüm gün gelmiyosun falan demiyo. çok rahatım... aileler de biliyo.... beni saklamak strese sokardı, sen de nasıl rahat ediyosan öyle yap. 2-3 günde bir muayeneye giderken problem yaratmadılarsa sorun yok...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
anlatırken bile insanı heyecan basıyor :) plan güzel bence yeterlidircanım ben iki defa gittim o iki günde rapor aldım. troid tedavim var gitmem lazım dedim bişey demediler sağolsunlar çok deşmediler. doktor haftasonlarına denk getirmeye çalıştı. 2 gün hafta sonu 1 gün hafta içi gittim. dün de yumurtalarım toplandı. bügün boş günümdü dersim yoktu evdeyim dinleniyorum. cuma öğleden sonra dersim yok büyük ihtimalle cuma gün transferim olacak 2 gün haftasonu iki gün rapor alırım çarşamba da yine dersim yok. 5 gün dinlenme yeter heralde sonra da çalışırım artık. inşallaah bir sorun çıkmaz.. 2 hafta sonra hamileyimmmm derim inşallahhh
canim benim doktorumun soyledigi baska birseyi de ekleyeyim ben ki kendisi hakketen bu ise yillaribi vermis. Bu bir infertilite sorunu degil. Bizim durumumuzda en onemli seylerden biri dr secimi dilim yandi oradan biliyorum. Dr larin cogu isim yapmak icin garantiye almak icin bizim dururmumuzda olanlarla ilgilenmiyorlar. Cunku nerede 15 20 yumurta nerede 2 3 yumurta. Hala sonuc ne olur bilemiyorum ama su surec bile bir hayalken hamd etmemek aptallik olur. Allahim hepimize kolaylik versin, dogru insanlarla karsilastirsin.maşallah sağlıkla kucağına al inşallahhhhhdarısı başımızaa bence de herşeyden önemlisi moral motivasyon.... sen şu an bile eminim biçok insana umut oldun burdan...
valla bence deee
bende ilçedeyim, ben de çalışıyorum. o yüzden benim tüm iş arkadaşlarım ve müdürlerim biliyo. hatta en baştan zorlu ve stresli bir süreç üstelik iğneler hormonal dengemi bozduğundan sinirli de olabilirim dedim.... tedavi sürecindeyken kimse tek laf etmiyor bana. hastaneye giderken de kimse çok sık gittin, nedir ne değildir; bi gidiyosun tüm gün gelmiyosun falan demiyo. çok rahatım... aileler de biliyo.... beni saklamak strese sokardı, sen de nasıl rahat ediyosan öyle yap. 2-3 günde bir muayeneye giderken problem yaratmadılarsa sorun yok...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
amin kuzu hepimizin kini.SAĞOL KUZUM.. Allahım kabul etsin.
ah o dru nası seçeceğimi bi bilebilsem sorunu da çözcem... hangi doktorla görüşsem kendince çok başarılılar ve bunu anlatıp duruyorlar... artık arkadaşları takip ediyorum, tedavi yöntemlerine bakıyorum... vs... hatta artık bazı şeyleri cidden doktora danışmadan kendim yapıyorum.canim benim doktorumun soyledigi baska birseyi de ekleyeyim ben ki kendisi hakketen bu ise yillaribi vermis. Bu bir infertilite sorunu degil. Bizim durumumuzda en onemli seylerden biri dr secimi dilim yandi oradan biliyorum. Dr larin cogu isim yapmak icin garantiye almak icin bizim dururmumuzda olanlarla ilgilenmiyorlar. Cunku nerede 15 20 yumurta nerede 2 3 yumurta. Hala sonuc ne olur bilemiyorum ama su surec bile bir hayalken hamd etmemek aptallik olur. Allahim hepimize kolaylik versin, dogru insanlarla karsilastirsin.
amin kuzu hepimizin kini.
ooo öğretmensen çok daha kolay bi de derslerin yokmuş öğleden sonra... plan gayet güzel bence. ben de meb de memurum şekerimcanım ben iki defa gittim o iki günde rapor aldım. troid tedavim var gitmem lazım dedim bişey demediler sağolsunlar çok deşmediler. doktor haftasonlarına denk getirmeye çalıştı. 2 gün hafta sonu 1 gün hafta içi gittim. dün de yumurtalarım toplandı. bügün boş günümdü dersim yoktu evdeyim dinleniyorum. cuma öğleden sonra dersim yok büyük ihtimalle cuma gün transferim olacak 2 gün haftasonu iki gün rapor alırım çarşamba da yine dersim yok. 5 gün dinlenme yeter heralde sonra da çalışırım artık. inşallaah bir sorun çıkmaz.. 2 hafta sonra hamileyimmmm derim inşallahhh
Canim Ankara novaart mehmet erdem. Kendimi guvende hissettim ben orada. Ya sonucu iyi olmasa da yine ona giderim. Okadar guvendim ben. Herkese gore degisir tabi guven duyguau ama hani dersin ya bu iste bende aynen oyle oldu. Az konusuyor bikere. Meyvesi bol olan agacin boynu bukuk olur ya oyle de mutevazi geldi bana. Ama bak ben kendi diygularimi anlatiyorum. Dilerim sonumuz hepimizin guzel olur.ah o dru nası seçeceğimi bi bilebilsem sorunu da çözcem... hangi doktorla görüşsem kendince çok başarılılar ve bunu anlatıp duruyorlar... artık arkadaşları takip ediyorum, tedavi yöntemlerine bakıyorum... vs... hatta artık bazı şeyleri cidden doktora danışmadan kendim yapıyorum.
senin doktorun kimdi? nerde tedavi oldun
Ankara tüp bebek için çok daha iyi va başarılıCanim Ankara novaart mehmet erdem. Kendimi guvende hissettim ben orada. Ya sonucu iyi olmasa da yine ona giderim. Okadar guvendim ben. Herkese gore degisir tabi guven duyguau ama hani dersin ya bu iste bende aynen oyle oldu. Az konusuyor bikere. Meyvesi bol olan agacin boynu bukuk olur ya oyle de mutevazi geldi bana. Ama bak ben kendi diygularimi anlatiyorum. Dilerim sonumuz hepimizin guzel olur.
Katiliyorum ilk tedavimde kostura kostura istanbula gitmistim. Tecrubesizlik iste trdavi boyunca ne kan aldi ne de baska bisi yapti. Sonunda da hopppp gum. Bikackere daha deneyin bence sonra vazgecin dedi. esim de diyor ki Rabbim nasip eder de evladimuza kavusursak yanina gidip bikac kere deneyin bizce sonra meslegi birakin diyelim diyor. neyse Allahim onun da yolunu acik etsin.Ankara tüp bebek için çok daha iyi va başarılı
Eşinin yorumuna bayıldım yalnız ☺çok doğru canım daha titiz çalışıyorlar.Katiliyorum ilk tedavimde kostura kostura istanbula gitmistim. Tecrubesizlik iste trdavi boyunca ne kan aldi ne de baska bisi yapti. Sonunda da hopppp gum. Bikackere daha deneyin bence sonra vazgecin dedi. esim de diyor ki Rabbim nasip eder de evladimuza kavusursak yanina gidip bikac kere deneyin bizce sonra meslegi birakin diyelim diyor. neyse Allahim onun da yolunu acik etsin.
bugün vurulursa 36 saat sonra toplanır.... ve yumurta kalitesi için eğer yumilerin toplanma zamanı gelmişse bişey yapmanız doğru olmaz, fayda da etmez...yumurta kalitesini ne arttırır bide bugun çatlatma iğnem vurulabiilir acaba ne zaman toplanır
Ayy inşallah yaa Rabbim yüzümüzü güldürsün :))))) gülücükler açsın yüzümüzde :)) ben Trabzon da başlıyorum canım sen?Hadi bakalım canım aynı gün başlıyoruz desene
Nerde tedavin
Haydi güzel haberler alalım
Bende istanbulda canım :) inşallah canjm ya bakalım az kaldıAyy inşallah yaa Rabbim yüzümüzü güldürsün :))))) gülücükler açsın yüzümüzde :)) ben Trabzon da başlıyorum canım sen?
Sağol canım inşallah bakalım ilk deneme ilk heyecan inşallah son olurCanım şimdiden hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider bol bol dua et ve en iyisini en güzelini ıste allahtan güzel haberlerini duymak dileğiyle
inşallah spermlerin hepsi çiçekle gelir de biri senin güpgüzel yumini kandırır emiiiiCanım şimdiden hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider bol bol dua et ve en iyisini en güzelini ıste allahtan güzel haberlerini duymak dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?