Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Hadi bakalım canım aynı gün başlıyoruz desene
Nerde tedavin
Haydi güzel haberler alalım

canım ben iki defa gittim o iki günde rapor aldım. troid tedavim var gitmem lazım dedim bişey demediler sağolsunlar çok deşmediler. doktor haftasonlarına denk getirmeye çalıştı. 2 gün hafta sonu 1 gün hafta içi gittim. dün de yumurtalarım toplandı. bügün boş günümdü dersim yoktu evdeyim dinleniyorum. cuma öğleden sonra dersim yok büyük ihtimalle cuma gün transferim olacak 2 gün haftasonu iki gün rapor alırım çarşamba da yine dersim yok. 5 gün dinlenme yeter heralde sonra da çalışırım artık. inşallaah bir sorun çıkmaz.. 2 hafta sonra hamileyimmmm derim inşallahhh

anlatırken bile insanı heyecan basıyor :) plan güzel bence yeterlidir

canim benim doktorumun soyledigi baska birseyi de ekleyeyim ben ki kendisi hakketen bu ise yillaribi vermis. Bu bir infertilite sorunu degil. Bizim durumumuzda en onemli seylerden biri dr secimi dilim yandi oradan biliyorum. Dr larin cogu isim yapmak icin garantiye almak icin bizim dururmumuzda olanlarla ilgilenmiyorlar. Cunku nerede 15 20 yumurta nerede 2 3 yumurta. Hala sonuc ne olur bilemiyorum ama su surec bile bir hayalken hamd etmemek aptallik olur. Allahim hepimize kolaylik versin, dogru insanlarla karsilastirsin.

SAĞOL KUZUM.. Allahım kabul etsin.
amin kuzu hepimizin kini.

ah o dru nası seçeceğimi bi bilebilsem sorunu da çözcem... hangi doktorla görüşsem kendince çok başarılılar ve bunu anlatıp duruyorlar... artık arkadaşları takip ediyorum, tedavi yöntemlerine bakıyorum... vs... hatta artık bazı şeyleri cidden doktora danışmadan kendim yapıyorum.

senin doktorun kimdi? nerde tedavi oldun

ooo öğretmensen çok daha kolay bi de derslerin yokmuş öğleden sonra... plan gayet güzel bence. ben de meb de memurum şekerim

Canim Ankara novaart mehmet erdem. Kendimi guvende hissettim ben orada. Ya sonucu iyi olmasa da yine ona giderim. Okadar guvendim ben. Herkese gore degisir tabi guven duyguau ama hani dersin ya bu iste bende aynen oyle oldu. Az konusuyor bikere. Meyvesi bol olan agacin boynu bukuk olur ya oyle de mutevazi geldi bana. Ama bak ben kendi diygularimi anlatiyorum. Dilerim sonumuz hepimizin guzel olur.

Ankara tüp bebek için çok daha iyi va başarılı

Ankara tüp bebek için çok daha iyi va başarılı
Katiliyorum ilk tedavimde kostura kostura istanbula gitmistim. Tecrubesizlik iste trdavi boyunca ne kan aldi ne de baska bisi yapti. Sonunda da hopppp gum. Bikackere daha deneyin bence sonra vazgecin dedi. esim de diyor ki Rabbim nasip eder de evladimuza kavusursak yanina gidip bikac kere deneyin bizce sonra meslegi birakin diyelim diyor. neyse Allahim onun da yolunu acik etsin.

Eşinin yorumuna bayıldım yalnız ☺çok doğru canım daha titiz çalışıyorlar.

yumurta kalitesini ne arttırır bide bugun çatlatma iğnem vurulabiilir acaba ne zaman toplanır

yumurta kalitesini ne arttırır bide bugun çatlatma iğnem vurulabiilir acaba ne zaman toplanır
bugün vurulursa 36 saat sonra toplanır.... ve yumurta kalitesi için eğer yumilerin toplanma zamanı gelmişse bişey yapmanız doğru olmaz, fayda da etmez...

Canım şimdiden hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider bol bol dua et ve en iyisini en güzelini ıste allahtan güzel haberlerini duymak dileğiyle

Canım şimdiden hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider bol bol dua et ve en iyisini en güzelini ıste allahtan güzel haberlerini duymak dileğiyle
Sağol canım inşallah bakalım ilk deneme ilk heyecan inşallah son olur
Hepimiz hayırlısı ile canimm

Sağol canım benim ne güzel dilekler bunlar allahım senin de benim de hepimizin de yüzünü guldursun inşallah. Bizim spermlerin hepsinin elinde çiçekler var ama benim yumurta larda iş yoktu çok şükür bu defa yumurtalarım da doğru yola geldi sabah aradılar merkezden 5 yumurta toplanmıştı 4 ü bölünmüş cumartesi donduracaklarmis bi sorun çıkmazsa tabii hepiniz dualarimdasiniz allahım benim gibi emek harcayanlarin emeklerini boşa çıkarma amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…