Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

NE güzel haber canimmm. Insallahh annelerine de sıkı sıkı tutunurlar da güzel haberler verirsin. ☺ ben umutluyum ya bu topikte güzel haberler gelecek

Çok sağol ama daha sinavim bitmedi ki bebeğimi kazanayım tedavinin ortasında hiposalpenks görüldü ultrasonda o yüzden transfer olmayacak şimdi önce film çekilecek sonra tanı konursa sağ tüpüm alınacak sol tüpüm dış gebelikle alınmıştı zaten sabredip gün sayiyom anlayacağın bi de dua ediyom tabii hepimize

Olsun kuzum sağlıklı güzel yumurtalar olsun da geri kalanlar hallolur. En büyük derdim yumurta benim :) hiç üzülme stres olma güzel güzel aşama aşama ilerleyin hersey inşallah allahım yardımcımız olsun emeklerimiz boşa çıkmasın

Amin canım benim benim de en büyük derdim yumurtaydi dr um biesteron verdi bir ay kullandım kullanmadan önce de soğan kuru yapmıştım sonraki adet te de incir kuru yaptim gün aşırı çok şükür bende yan etki yapmadı bende de hem yumurtam azdı hem de erken catliyodu 2 yumurtayla basliyorduk tedaviye tedavinin sonunda elimiz boş donuyoduk allahım senin de yüzünü gul dursun inşallah hep iyi haberler yazmayı nasip etsin bizlere

Sağol canimm hepimizin duaları kabul olsun. Benimde yumurta rezervim dusuk biesteron kullanıyorum incir ceviz yiyorum yapabildiği her şeyi yapıyorum. 31 inde bakacaz durum ne iyiyse başlıyoruz işte. Insallah etkisi olmuştur da bu sene hepimiz hamis oluruz

seninki erken çatlıyomuş... benimkilerde büyümüyo zibidiler bi orta yol bulamıyolar.... biri 14 iken 6 olan var... 6-8 yumiyle başlayıp 3 le bitirdik ilk ikisinde...hepsi orantılı olsa, güzeeeellllceee büyüseler olmayacak sanki sonuncu dr zeki çıktı, birbirine yakın olan 3 ü nü söyledi... sonrada 3 tane topladık dedi

Amin canım inşallah bi de ekleyeyim eğer
ben burda bi çok şey öğrendim arkadaslar önce yeme aliskanliklarimi değiştirdim acı eksi tuzluyu ekmegi çıkardım hayatımdan sonra ped olayına kafam takıldı araştırdım günlük pedlerin ne kadar zararlı olduğunu diğer pedlerin de o kadar masum olmadığını öğrendim pedimi bile değiştirdim

Onu bende duydum ped leri ama napicaz ki

Valla ben reklama girmesin diye yazamiyom burda ama sen eczanelerden temin edebilirsin bakanlık onaylı pedler var cok ta maliyetli değil bi de günlük ped kkullaniyosan kesinlikle bırak ne kadar zarali olduğunu tahmin bile edemezsin dr lar bile diyo ki eğer çok akintiniz varsa kağıt havlu bile ondan daha iyi

Anladım canimm günlük ped normalde kullanmıyorum ama histereskopiden sonra az az kanama olduğu için 10 gündür kullandım
Eczaneye bakayım bende o zaman bi ya

Bu ped meselesi bende hayat memat meselesi gibi oldu tanıdığım her bayani uyarıyorum düşünsene neden bu kadar kısırlık sorunu var resmen 3. Dünya ülkesi gibi kullaniliyoruz yurtdışında ped bile yok ya tampon kullaniyolar ya da kauçuk bi aparat var onu kullaniyolar hele en meşhur bi marka var ya en pisi o

Evet aynı şeyi bana annem.dedi bizim zamanımızda bunlar yoktu ve kisirlik diye bi olay dq yoktu diyor. Tavuk ve pedler yapıyor bu kadar Kısırlığı diye. Sanırım haklı

Evet aynı şeyi bana annem.dedi bizim zamanımızda bunlar yoktu ve kisirlik diye bi olay dq yoktu diyor. Tavuk ve pedler yapıyor bu kadar Kısırlığı diye. Sanırım haklı
Kesinlikle haklı canım eklemeyi unuttum ama ben tavukta yemiyorum işlenmiş ve zamanı gelmemiş hiçbir sebzeyi yemiyorum düşün domatesi en son geçen yaz yedim mesela bi de yoğurt tabiiki dışarıdan alınan yogurtlarin hepsi karaciğer tahribatı yapiyomus ayy iyice kafayı yemiş gibi oldu bi de supermarketlerden asla et almayın bi kasap bulun kendinize daha çoook şey var ama siz elinizden gelebileni yapın bence

Ben bu dediklerini 1 aydır dikkat ediyorum işte fsh imi öğrendiğimden beri ne zor işimiz ya valla calismasam evde olsam daha kolay ama dışarda oglenleri yemek yemekten zaten bıktım kim bilir ne şartlarda neler yiyoruz. Elimizden geldiğince dikkat etmemiz lazım. Dr bana tavuğu slami sosis i trans yağı özellikle yasakladı elimden geldiğince balık falan yemeğe çalışıyorum şimdi

Canım benim fsh i hiç kafayı takma benim bütün tahliller normaldi dhea yi kullanmaya başladım fsh yükseldi e 2 yükseldi ama bu ay herşey daha olumlu gitti en azından şimdilik drumda tedavi süresince his fsh baktirmadi o yüzden sen yumurtalara odaklan yumurta varsa endişe etme bi de doktoruna güveniyorsan sorun yok inşallah herşey yolunda gider

Doktorum da öyle diyor 4 5 yumurta alacaz senden merak etme diyor inşallah canım.
Bakalım neler olacak.
Sen nerde tedavi görüyorsun

İnşallah hepsi birinci kalite olur da göbeğini doldurur (kafiyeli oldu :) )ben izmirdeyim canım israel aruhta tedavi görüyorum sen nerden katiliyosun :)

İnşallah hepsi birinci kalite olur da göbeğini doldurur (kafiyeli oldu :) )ben izmirdeyim canım israel aruhta tedavi görüyorum sen nerden katiliyosun :)
Bende ist dan katılıyorum canım :)
Benim moralimi çok bozdular öncesinde 25 fsh ile tüp bile deneme gerek yok olmaz dediler şimdiki dr um hiç oyke konuşmuyor önemli olan hala yumurtluyo olman dedi daha iyi hissediyorum kendimi
Bakalım gücüm yettigince deneyeceğim canım

Çok doğru söylemiş bak ben canlı örneğim mesela :) herşey yolundaydı yumurta yoktu şimdi tahliller alt ust yumurta var allah bu yolda hepimize sabır ve sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…