Inşallah canım benim de senin gibi olur ☺ne güzel valla umut doldu içime yine seviyorum sizleri burayı iyi ki varsınızÇok doğru söylemiş bak ben canlı örneğim mesela :) herşey yolundaydı yumurta yoktu şimdi tahliller alt ust yumurta var allah bu yolda hepimize sabır ve sağlık versin
Allah anne ne sağlık sıhhat versin torunlarını sevmek nasip esin inşallah gerçekten de şanslı azinliktasin canım ben de tavuğun tadını unuttum vallaben bursanın bi ilçesinde oturuyom. ailem yarım saat mesafedeki köyde oturuyor. yoğurdumdan yumurtama ve hatta tavuğuma bi çok şeyim köyden geliyor... yıllardır dışardan çok çok fazla bir şey yemedim, hamburgerin tadını unuttum resmen... az da olsa tükettim,kola içtim, öğrenciyken tost vs. tabi ki yediğim oldu.... tamam zararlı da yani ne biliyim alkol kullananlar da bile sorun olmazken, ondan da mı tehlikeli demeden geçemiyorum... sucuk salam sosis sevmem zaten, kırk yılın başı yersem... kırmızı etim bile köyden geliyor çoğu zaman.....kışa girerken bi danayı kestirip çocuklarına dağıtıyo annem sağolsun :))))) ped meselesine gelince ben de o meşhuuuurrrr markayı or..d'i kullanmıyorum ama sonuçta başka bi markayı kullanıyorım. şu k.t.x olan hani :)))) günlük ped hiç kullanmadım desem yeri var, tıpkı devrim gibi histeroskopiden sonra sadece....
sigara dışında bi kötü alışkanlığım olmadı. onu da tabi ki tedavi dolayısıyla içmiyorum artık.
bazı şeyler de kısmet galiba.... ama elbette katılıyorum yediğimiz içtiğimize dikkat etmemiz lazım ki ben şanslı azınlıktayım.... yediğim biçok şey anacığımın bahçesinden
Orası öyle canimm kısmet gerisi. Ne bağımlı insanların bebeği oluyor. Alkol sonrası yaşanan iliskilerden hemen bebek oluyor. :) şans bu genetik belki de. Bazı bünyeleri hersey etkiliyor bazıları masallah banamisin demiyor. Biz narin hassas insanlarız demek ki:)ben bursanın bi ilçesinde oturuyom. ailem yarım saat mesafedeki köyde oturuyor. yoğurdumdan yumurtama ve hatta tavuğuma bi çok şeyim köyden geliyor... yıllardır dışardan çok çok fazla bir şey yemedim, hamburgerin tadını unuttum resmen... az da olsa tükettim,kola içtim, öğrenciyken tost vs. tabi ki yediğim oldu.... tamam zararlı da yani ne biliyim alkol kullananlar da bile sorun olmazken, ondan da mı tehlikeli demeden geçemiyorum... sucuk salam sosis sevmem zaten, kırk yılın başı yersem... kırmızı etim bile köyden geliyor çoğu zaman.....kışa girerken bi danayı kestirip çocuklarına dağıtıyo annem sağolsun :))))) ped meselesine gelince ben de o meşhuuuurrrr markayı or..d'i kullanmıyorum ama sonuçta başka bi markayı kullanıyorım. şu k.t.x olan hani :)))) günlük ped hiç kullanmadım desem yeri var, tıpkı devrim gibi histeroskopiden sonra sadece....
sigara dışında bi kötü alışkanlığım olmadı. onu da tabi ki tedavi dolayısıyla içmiyorum artık.
bazı şeyler de kısmet galiba.... ama elbette katılıyorum yediğimiz içtiğimize dikkat etmemiz lazım ki ben şanslı azınlıktayım.... yediğim biçok şey anacığımın bahçesinden
Su ped olayi, elinde yikanabilen organik pedler mi, reklam olmaz bence ne ilaclar telaffuz ediyoruz bu mu reklam olacak ne diye aliyorsunuz sizOrası öyle canimm kısmet gerisi. Ne bağımlı insanların bebeği oluyor. Alkol sonrası yaşanan iliskilerden hemen bebek oluyor. :) şans bu genetik belki de. Bazı bünyeleri hersey etkiliyor bazıları masallah banamisin demiyor. Biz narin hassas insanlarız demek ki:)
Yok canım gene tek kullanimlik ama sağlık bakanlığı onaylı olanlardan ben bi arkadaşım sayesinde tanıştım ürünle ama illede o pet olsun demiyorum sağlık bakanlığı onaylı olması önemli çünkü şu an marketlerde satılanlar tarım ve köy işleri bakanlığı onaylı maalesef. Eğer büyük şehirlerden birinde yasiyosan eczanelerde bu petlerden bulabilirsin. bence o kadar da maliyetli değilSu ped olayi, elinde yikanabilen organik pedler mi, reklam olmaz bence ne ilaclar telaffuz ediyoruz bu mu reklam olacak ne diye aliyorsunuz siz
Bende bilmiyorum ki canimm bugün duydum ama markasını bilmiyorum :)Su ped olayi, elinde yikanabilen organik pedler mi, reklam olmaz bence ne ilaclar telaffuz ediyoruz bu mu reklam olacak ne diye aliyorsunuz siz
http://www.neo-comfort.com/index.html
Bunun gibi birseymi kullandiginiz
Yok canım ne yanlış anlayacağız yav sonuçta burda sağlık için herşeyi zaten paylaşıyoruz :)Lütfen yalnış anlaşılmasın gerçekten reklamını yapmıyorum sadece bilgilendirmek istiyorum herkesi dediğim gibi sağlık bakanlığı onayı önemli olan eczanelerde başka isimlerde onaylı pedler var onlardan da kullanılabilirsiniz
Hepimiz öyle olduk ne faydali bize ne zararlı :) iyi oluyir kuzum demesen ben devam edecektim bit elin nesi iki elin sesi demisler:))Öyle tabii ama gene de yalnış anlaşılmak istemem sağlıkli ürünler sağlıklı yiyecekler derken kafayı yiycem zaten allahım akıma mukayyet olsun ne diyeyim başka :)
Ciddi misin yq Anam ben bitmisim o zaman onla yasiyorum nerdeyseAyy son bi bilgilendirme çamaşır suyu hakkında asla kullanılmaması gereken şeylerden biri maalesef eldiven takıyorum bişey olmaz demeyin solumak bile yetiyor ben sıvı arap sabunu aldım onunla yapiyom temizliğimi :) herşeyi bilen kadın diyo arkadaşlar bana artık siz düşünün :)
Bugün baya şey öğrendim :)Ben arkadsimdan dduymuştum onunki hiic sorunlu bi gebelik değildi gittiği özel doktoru ona söylemiş evinde bile bulundurma diye
Sormam mi hic canim :) hele ki ben birde yeni bu işlere başlayan biri olarak senden öğreneceğim çok şey varDedim ya herşeyi bilen kadınım ben :) aklına ne geliyosa sorabilirsin canım bilmesemde seve seve arastiririm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?