Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Yine hüsran hep hüsran 1.36 değerle yine anne olamiyorum..

canimm üzülme ya kısmet pes etmek yok olacak ki inan bana

Ah ah arkadasim ah nasil bir sinav bu, nasil bir aci, gozyasim sel oldu.. Bir suru insan istemediği sokaklara attigi bebeklere biz sahip olmak için neler çekiyoruz..Allahım bize de ver yarabbim.

Ah ah arkadasim ah nasil bir sinav bu, nasil bir aci, gozyasim sel oldu.. Bir suru insan istemediği sokaklara attigi bebeklere biz sahip olmak için neler çekiyoruz..Allahım bize de ver yarabbim.
Tahmin ediyorum kuzum zor evt inan uzuntunu anlıyorum ama vakti zamanı var. Dondurulmuş var mi

Yok canim dondurulacak kalmadi.. 3 tane yumurta vardi ikisi dollendi ikisinide koydular.İnsaAllah senin yüzün güler arkadaşım desteğin için çok tesekkur ederim..

Yok canim dondurulacak kalmadi.. 3 tane yumurta vardi ikisi dollendi ikisinide koydular.İnsaAllah senin yüzün güler arkadaşım desteğin için çok tesekkur ederim..
NE demek canım sabahtan beri bakıyordum yazdın mi sonucu diye. Üzülme sakin olur mu pes etmek yok. Allahım maddi manevi güç destek versin olacak canimm merak etme sen bu kadar isterken olmamasıni düşünmek yok

beni boyle bir günde motive ettin arkadaşım Allah senden razi olsun moral oldun bana
Herşeyi paylaşmak için burdayım gö bekler sisecek bu sene 2016 da dogum yapacagiz
Bizlerde deneyen lere umut olacağız
Sonuçta deneme bu oluru var olmazı var. Bu sefer olmadı sadece. Ama olacak

Ay ne güzel soyledin yaa insaAllah kocaman gobusler olsun içinde çifter cifter yavrularimiz buyusun

Selam herkese tekrar, ümidini kaybetmeyen arkadaşlarım benim pes etmek yok :) bunu asla unutmayiin güzel haberlere sevinecegimiz günler de olacak elbette. Sabah merkezden aradılar beni de 4 yumurtadan 3 unu dondurmuslar bakalım ne zaman ameliyat olucam zaman geçmiyorlar sanki allah yardımcımız olsun

Hadi bakalım bize güzel 1 tane de yeter ama fazlası göz cikarmaz:) inşallah canım en kisa zaman da su ameliyat bitecek ve bebisi alacaksın yuvasina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…