Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Bazen havuz oluşturmak için öyle yapıyo olabilirler bana da drum öyle yapabiliriz demişti ama başka şeyler çıktı yumurtalar dondurulup bekletiliyor transfer daha sonraya erteleniyor bu arada anne adayının aldığı ilaçlardan vücut arınmış oluyor bi de dondurmaya gidene kadar, cozuldukten sonra dayanamayan yumurtalar kendiliğinden elenmiş oluyor diye biliyorum ben tabii amaç başka da olabilir

E ne güzel canım neden onlar transfer yapılmıyor yeni yumurtaya bakılıyor
3 yumurtadan 1 i dollendi. donduruldu. tek embriyo olduğu için yine bakiliyo toplantıya döllenme olursa birkaç embriyo biriktirilip tranfser yapilcak

Son düzenleme:
3 yumurtadan 1 i dollendi. donduruldu. tek embriyo olduğu için yine bakiliyo toplantıya döllenme olursa birkaç embriyo biriktirilip tranfser yapilcak
Sizde sıkıntı yumurta rezervi mi canım.
Benim de salı günü bakilacak normal ise salı basliyir tedavim regl nin kaçıncı günü olması gerekiyor acaba
Doktorum bana ilaç verdi 21 gün içtim cuma bitti ilaç. Ilac in bittiği 4. Gun geleceksin dedi ama hastalanmadim daha. Histereskopi oldum umarım o geciktirmez

Evet rezerv az. Bende 21 gun cycli progynova içtim bitti 4, gun hastalAldım. Adet 2, gun yarın git cem yine. Senin ilaç. Sorun ne. Nerde tedavin

Evet rezerv az. Bende 21 gun cycli progynova içtim bitti 4, gun hastalAldım. Adet 2, gun yarın git cem yine. Senin ilaç. Sorun ne. Nerde tedavin
Benim de rezerv azlığı microgynon kullandım. 21 gün. Cuma bitti işte. Salı çağırdı bakalım. Asm de Prof dr aydin arici da tedavi görüyorum.

bende olmadım daha kullandıgımız ilaçlardan olabılır

merhaba bende eskişehir acıbademde cumartesi başladım tedaviye Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Pazartesi tekrar gidicem

Ya kızlar tedaviye adetin 2. Yada 3. Günü baslanuyormus ya e adetken alttan muayene mi ediliyor

Nasıldı durumlar canım
Ya adet in 2. 3. Günü yumurta a oluyir mu ki neye bakiyorlar
canım ben üst üste iki kere aşılama yaptırdım ikinci kez negatifi görünce aradım hastaneyi gel hemen dediler muayenede kistleşmiş iki yumurta görüldü ve hemen ameliyathaneye götürdü beni aldı onları sonra şu gonal f ve buna benzer bir sürü ilaç aldırdı ilk iğneyi yaptı yumurta rezervin biraz az dedi yarın yine gidicem bende anlamadım hiç

Anladım canimm hayırlısı valla. Bende ne olacak merak ediyorum süreç nasıl gidecek neler olacak zaman yaklaştıkça stres oluyirum. Nerde tedavin

Eskişehir acıbadem de. Allahım bir sürü yorgun ve kaygılı surat 18 yıldan sonra tek denemede hamile kalan 40 yaş üstü hanım mı ararsın 4. Denemede negatif alan gençler mi ararsın hepsi ordaydı ölüyorum sandım

Zor bir süreç ya allah isteyen ugrasan her kesin yardımcısı olsun inşallah
Allah zamanını biliyor mutlaka olacak er yada geç canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…