Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

insallah canım üzülmemek elde deıl üzülüyoruz ama üzülmemiş gıbı yapıyoruz benım bu 3. denemeydı
Canim zor biliyorum benim de ilk olacak ama ablamın 3. Olacak. Zor maddi manevi ama zamanı var demek ki daha gelmedi. Nerde yaptın sen tedaviyi

selam arkadaşlar daha önce burada yazmıştım karşıpenceredkkarga olarak malesef boş gebelik. hayırlısı rabbimden. dualarınızı eksik etmeyin

Canim zor biliyorum benim de ilk olacak ama ablamın 3. Olacak. Zor maddi manevi ama zamanı var demek ki daha gelmedi. Nerde yaptın sen tedaviyi
eskişehir acıbadem de doktorum 1 dahaki aya tekrar cagırdı rahıme bır çentik atıcam dedı tutunmada bır sorun var dedı emrıyon kalıtelıydı ve ben olacagına cok ınanıyordum dedı sen nerde yaptırdın

iyiyim güzl arkadaşım hamdolsun. biraz yürek yangını var o da geçecek inşallah zamanla. hayat devam ediyor ne yapalım kısmetimiz böyleymiş. önümüzdeki maçlara bakacağız

Ben asm de yaptiracagim salı günü basliyir tedavim canım. Evet o yöntem etkili oluyormuş canım hadi inşallah

benim de dun yumurtalar toplandı 3 adet doktor senınkı fazla bekletilmez 5 güne kadar dedi belki pazartesi transver olabilirim

kızlar ben adetin 2.günü doktora gidiyorum bakıyor usg de yumurta görmedi ,adetin 7.günü yine gittim yine olmadığı için geçen ay pas geçtik,yarın gitcem yine 2.günüm benim merak ettiğim 7.günden sonra yumurta görünme ihtimali yokmu ?benim yumurtaların daha geç görünme durumu olabilirmi ki böyle bişey,bi yerde okudum 20.güne kadar olabilir diye ona göre dr.a sorayım diyorum.bilgi sahibi olanlar aydınlatırmı beni,güzel pazarlar dilerim.

Canım ben yumurta sayısının bazen arttığını biliyorum mesela adetin 2. Günü az olup sonra cogalabiliyo yumurtaların sayısı ama hiç yumuryta olmayıp sonradan görülme olayını duymadım sen hiç kur falan yapmadın mi yumurtalar için

Corekotu bal tarçın yaptım geçen ay. Arisutu bal polen yiyorum. Kuru incir yiyorum. Benim bir dondurulmusum var evvelki aydan 3 yumurta toplanmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…