benımde negatıf bugun test gunumdü yıne boş döndüm doktordanYine hüsran hep hüsran 1.36 değerle yine anne olamiyorum..
insallah canım üzülmemek elde deıl üzülüyoruz ama üzülmemiş gıbı yapıyoruz benım bu 3. denemeydıCanimm üzülme dicem ama zor biliyorum
Zamanı değilmiş demek ki moralini güçlü tut olacak mutlaka
Canim zor biliyorum benim de ilk olacak ama ablamın 3. Olacak. Zor maddi manevi ama zamanı var demek ki daha gelmedi. Nerde yaptın sen tedaviyiinsallah canım üzülmemek elde deıl üzülüyoruz ama üzülmemiş gıbı yapıyoruz benım bu 3. denemeydı
eskişehir acıbadem de doktorum 1 dahaki aya tekrar cagırdı rahıme bır çentik atıcam dedı tutunmada bır sorun var dedı emrıyon kalıtelıydı ve ben olacagına cok ınanıyordum dedı sen nerde yaptırdınCanim zor biliyorum benim de ilk olacak ama ablamın 3. Olacak. Zor maddi manevi ama zamanı var demek ki daha gelmedi. Nerde yaptın sen tedaviyi
canım ismimi değiştirdim boş gebelik malesef hayırlısı :)papyonkilikli canimm yarın kaçta randevun
selam arkadaşlar daha önce burada yazmıştım karşıpenceredkkarga olarak malesef boş gebelik. hayırlısı rabbimden. dualarınızı eksik etmeyin[/QUOT
Canım benim biz güçlü kadinlariz sakin uzme kendini tamam mi sonuçta hicbisey bitmiş değil allah yardimcin olsun
Ben asm de yaptiracagim salı günü basliyir tedavim canım. Evet o yöntem etkili oluyormuş canım hadi inşallaheskişehir acıbadem de doktorum 1 dahaki aya tekrar cagırdı rahıme bır çentik atıcam dedı tutunmada bır sorun var dedı emrıyon kalıtelıydı ve ben olacagına cok ınanıyordum dedı sen nerde yaptırdın
Anam bende seni merak etmiştim canimm hayırlısı kuzum benimiyiyim güzl arkadaşım hamdolsun. biraz yürek yangını var o da geçecek inşallah zamanla. hayat devam ediyor ne yapalım kısmetimiz böyleymiş. önümüzdeki maçlara bakacağız
kısmet canım benim.Anam bende seni merak etmiştim canimm hayırlısı kuzum benim
Öyle canimm allahım hayırlısıni bilir kuzumkısmet canım benim.
Hadi hayırlısı canimm inşallah güzel sonuç senden gelirbenim de dun yumurtalar toplandı 3 adet doktor senınkı fazla bekletilmez 5 güne kadar dedi belki pazartesi transver olabilirim
Hadi hayırlısı canimm inşallah güzel sonuç senden gelir
benımde negatıf bugun test gunumdü yıne boş döndüm doktordan
Canım ben yumurta sayısının bazen arttığını biliyorum mesela adetin 2. Günü az olup sonra cogalabiliyo yumurtaların sayısı ama hiç yumuryta olmayıp sonradan görülme olayını duymadım sen hiç kur falan yapmadın mi yumurtalar içinkızlar ben adetin 2.günü doktora gidiyorum bakıyor usg de yumurta görmedi ,adetin 7.günü yine gittim yine olmadığı için geçen ay pas geçtik,yarın gitcem yine 2.günüm benim merak ettiğim 7.günden sonra yumurta görünme ihtimali yokmu ?benim yumurtaların daha geç görünme durumu olabilirmi ki böyle bişey,bi yerde okudum 20.güne kadar olabilir diye ona göre dr.a sorayım diyorum.bilgi sahibi olanlar aydınlatırmı beni,güzel pazarlar dilerim.
Corekotu bal tarçın yaptım geçen ay. Arisutu bal polen yiyorum. Kuru incir yiyorum. Benim bir dondurulmusum var evvelki aydan 3 yumurta toplanmıştı.Canım ben yumurta sayısının bazen arttığını biliyorum mesela adetin 2. Günü az olup sonra cogalabiliyo yumurtaların sayısı ama hiç yumuryta olmayıp sonradan görülme olayını duymadım sen hiç kur falan yapmadın mi yumurtalar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?