Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Canim ne güzel anlatmış sin :) inşallah rabbim herkesin kucagini doldursun. Igne leri aldım eczaneden bi garip oldum kismet se olur değilse zamanını bekliyirdur bebisler

Kızlar ya bu ignelerle beraber daha onceden yaptigimiz şu karisirlar çörek otu bal incir falan devam edilir mi dhea içiyorum içmeye devam edeyim mi

Kızlar ya bu ignelerle beraber daha onceden yaptigimiz şu karisirlar çörek otu bal incir falan devam edilir mi dhea içiyorum içmeye devam edeyim mi

tedaviye başlayınca kürleri ve dhea yı bırakman gerekli cnm.
saf balla takviye yapabilirsin..

tedaviye başlayınca kürleri ve dhea yı bırakman gerekli cnm.
saf balla takviye yapabilirsin..
Hımm tamam canım sagol bilgi için iceyim o zaman artık onları bu sabah icmistim dhea yi ama iğne akşam 8 de yapacam bir sıkıntı olmaz sanırım

Arkadaşlar merhaba daha önceden yazmıştım burda yumurta rezerv azlığım var ve önümğzdeki ay tüp bebeğe başlıyorum çok heyecanlı ve kaygılıyım. yaşım 29, fsh 10-15 arasında amh 0,7 (6 ay önce) en son 5 yumurta görülmüştü toplam. bana önerebileceğiniz tedavi başarısını arttıran bişeyler var mı? gerçekten çok ihtiyacım var bu tedavinin başarılı olmasına . şuanda dhea,melatonin ,koenzim q ve folik asit kullanıyorum

Selam canimm
Benim fsh 22 amh 0.18 sol rezervim iyi sağ köyüydü. Yani sol da en azından 4 yumurta falan görüyorlar di. 1 ay boyunca aktardan yaptirdigim karışımı kullandım bal çörek otu tarçın ve bi sürü şey var içinde aktar kendi hazırladı yanımda. Dhea kullandım. Folik asit zaten 8 aydır kullanıyorum. Bugün tedavim başladı ve sağ da da 2 tane yumurta var dedi dr. Şaşırdı o da. Büyürlerse inşallah sağda da yumurta topları dedi. Ha bu arada hergün ceviz ve incir yedim 7 8 tane. Bunların faydası olduğunu düşünüyorum

Son düzenleme:
Canım sen bu ay başladın o zamn, hayırlı olsun umarım başarılı olur tedavin gerçekten zorlu bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun. senin yaşın kaç?

Canım sen bu ay başladın o zamn, hayırlı olsun umarım başarılı olur tedavin gerçekten zorlu bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun. senin yaşın kaç?
Evet canimm bugün başladım. Ilk ignemi yaptım az önce ☺ 33 yaşındayım canjm senin nerde olacak tedavi

benim tedavim ankarada olacak canım özel bir klinikte olacak inşallah. Doktorumu 3 ay önce gördüm bana %35 şans dedi. stresten uzk durmak önemli dedi ama strese girmemek elde değil açıkçası. çörekotunu kullanıp fayda gören var mı acaba incir için kist yaptığını söyleyen arkadaşlar vardı.

Çörek otunun ben karışım da kullandım. Faydası olmuştur muhakkak

canim cok sevindim, yeni yumurtalarinda cikmasina...Hadi hayirli haberler olur insallah...

napıyorsun canım? gün saymalar nasıl geçiyor
dinleniyorum evde yarın işe başlıyorum. bilmem çok sıkıldım evde. bugün banyo yaptım ılık suyla çok kirlenmiştim bayağı kaldım banyoda ama okuduklarıma göre iyi değilmiş çok kalmamak gerekiyormuş banyoda. ama doktorum bana sadece 4. günden itibaren ayakta ılık suyla banyo yapabilirsin çok kalma demedi.kafam karıştı senin nasıl gidiyo peki..:)

Brsy olmaz canimm sanmıyorum kötü bişey olacağını. Sonuçta dr uyarirdi o zaman seni. Ne güzel ya insallah bekleyisin sonucu iyi olacak. Ben de dün ilk iğneyi korka tirsa yaptım. Ama acimadi :) alismisim kürleri falan bırakmak garip geldi. :) indir yiyorum sadece 4 5 tane sjmdi. Of uyusam uyansam 1 ay bitmiş olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…