Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

inşallah bir ay sonunda hayırlı haberler alırsın canım..:) zor bir süreç Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. o iğneleri kendi başıma yapacağım aklımın ucuna gelmezdi ama bebiş sevdası herşeyi yaptırıyo. Rabbm bu emeklerimizi görüyo inşallah karşılıksız bırakmaz ellerimizi kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah..belirti olarak ilaçları kullandığımdan beri çok acıkıyorum ve ben normalde yemeğe çok düşkün biri değilim çok acıkıyorum..:) inşallah bebeğimin habercisidir. bide ara ara hafiften adet ağrısına benzer ağrılarım oluyo ki ben adet ağrısı da normalde pek bilmem. nasıl olacak bilmiyorum Hayırlısı..:))

Ben de sizin gibi iğne ve her şeyden çok korkan birisi olarak iğne ne ki göbeğim komple morardı çürüdü ağrısından yürüyemiyorum ama hiç şikayet etmiyorum kontrole gittiğimde hemşire iğne yapacak göbeğimi bir gördü şok bu ne dedi hemen dr çağırdı dr kızım neden söylemiyorsun nasıl dayanıyorsun neyse iğneler koldan ve kalçadan yapıldı içinden dedim ki sen birde yüreğindeki acıyı görsen bu ne ki .

Anam ne güzel haber bu acik tabikisi de iki canlisin inşallah
Dün çok komik annem ablam eşim yanımda nolur siz yapın iğneyi diyorum hepsi bakiyir yüzüme aldım elime cekilin ya dedimm zor oldu ama oldu valla
Inşallah canimm bahara güzel girelim güzel şeyler olsun artikin

Canlarim ben de buralardayim :) şimdi sporumu yaptım bakayım neler oluyo diye girdim biesteron iyi gelmişti bana resmen kilo vermiştim bırakınca bütün sistem alt üst oldu duzelteyim dedim. Herşeyin yolunda gitmesi ne güzel allah önümüzdeki engelleri bir bir kaldırsın inşallah sevdakusum işyerinde dikkat et evdeki gibi olmuyor maalesef devrimcim iğneler bende hiç ağrı yapmamıştı popodan yapmak daha berbat ayy ne heyecanlı işler önce adet olayım diye heyecan sonra iğneleri nasıl yapicam diye heyecan aman yumurtalarım büyüdü vay catlatma iğnesi itiraf ediyom en güzel kısmı yumurta toplama o nasıl güzel uyku :) allahım bukadar emeğin sonunda kimseyi geri çevirmesin inşallah :)

Evet ablamın dq öyle olmuştu göbek morarmisti
Canım benim yüreğini ferah tut nolur

inşallah bende bahardan çok umutluyum güneşi görünce içim kıpır kıpır oluyo. Rabbim bu yolda olacağına dair çok işaret gönderdi çok yardımcı oldu bana hep yanımda hissettim Rabbimin varlığını. biliyorum inşallah anne olacağım. size de dua ediyorum Rabbim isteyen herkese versin. o bebek katliamı yapan vahşi annelere değil bize versin Rabbim innnşallah...

canım benimde öyle morarma oldu ve şuan kalçadan kullandığım iğnelerde çok acıtıyo yürüyemiyorum ağrısından. ama inşallah bunlar karşılıksız olmaz.Rabbim boşuna yaşatmıyo bunları vardır bir sebebi..

Canım benim bu günleri de unutacagiz allahın izniyle yüreğini ferah tut ne asamadasin bilmiyoruz ama inşallah bu sefer yüzün gülsün çektiklerini unut allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Amin canimm inşallah evet bende de ağrı acı yapmadı amq. Adı iğne ya sanırım sonrasındaki kalçadan olan ağrı yapiyormus aman sonu güzel olsunda acilarin kadını olmaya alıştım

Aynen bazıları kolay bazıları zor elde eder isteklerini ama rabbim bilir insanı. Bizim de kucaklarimiz da olacak bebisler insallah

Canım benim bu günleri de unutacagiz allahın izniyle yüreğini ferah tut ne asamadasin bilmiyoruz ama inşallah bu sefer yüzün gülsün çektiklerini unut allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için zaten çektiklerimiz asla boşa gitmez de bari karşılığı dünya da ahirette gözümüzü aydın edecek hayırlı evlatlar olsun.

OLACAK canimm elbette inanmaktan asla vazgeçmek yok :)
İyi ki varsınız bir siz bir dualar bir de gündüz ağlayıp akşamda survivor'e bağlıyorum onları izlerken bu dünya da değiller gibi geliyor kaptırıyorum kendimi sonra kızıyorum kendime sonra teselli ediyorum falan filan

Kolay şeyler yasamiyoruz hele biz ailece :) anneme de zamanında çocuğun olmaz rezervin çok düşük demisler 8 sene sonra 3 bebeği olmuş :))) ablamın dq hala yok 8 senedir evli onun da yok. Ama ben inanıyorum bizim de olacak. Bu kadar isterken olmaması için bi neden de yoj

Mrb cnm kullandigim ay ki tedavimde 1 embiryom oldu donduruldu..önceki tedavilerde hic döllenme olmuyordu..ise yaradi sanirim...daha transfer asamasina gelemedim tekrar toplama olacak..

Hayirli olsun bahar insallh bir daha olur yanina kardesopun olunca dondurcakmisin yoksa iki embriyomu trans.ediceksiniz..simdiden hayirli ugurlu olsun

İnşallah canım olacak diye düşünüyorum benim annemde 43 yaşında doğum yaptı ben de benimde de yaşım çok genç bu arada sekiz kardeşiz maddiyatımız yok ev kalabalık ben üzülüyorum içten içe annemi kınamıştım şimdi bilerek ya da bilmeyerek kınadığın kalbini kırdığım veya patavatsızlık ettiğim bir durum varsa hepsinden dolayı rabbimden af diliyorum belki bundan sebep mi rabbim beni imtihan etti. Bu arada hiç patavatsız bir insan olmadım çünkü kimseye haklı olsam bile cevap veremem ı derece dr nasılsın diyor iyiyim demeye çekiniyorum şimdi ben geldim annemin yaşına çocuk istiyorum ee kader işte hem de yana yakıla.

Öyle düşünme zaman zaman hepimiz hatalar yaptık yanlış düşündük ama önemli olan insanın kalbidir vicdanıdir sen biliyorsun içini hatanı o yüzden içini ferah tut kötü şeyler düşünme anneler asla yanlış anlamaz çocuklarını

İnşallah canım hepimizin gönlündeki hayırlı muradları tez zamanda gerçekleşir.

Senin adina çok çok sevindim arkadaşı masaAllah sana..bende senin durumundayim rezerv azligi var bazen cildiracak gibi oluyorum allahım inş. bende bu günleri görürüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…