- 13 Şubat 2015
- 1.445
- 1.132
- 83
- 39
inşallah bir ay sonunda hayırlı haberler alırsın canım..:) zor bir süreç Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. o iğneleri kendi başıma yapacağım aklımın ucuna gelmezdi ama bebiş sevdası herşeyi yaptırıyo. Rabbm bu emeklerimizi görüyo inşallah karşılıksız bırakmaz ellerimizi kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah..belirti olarak ilaçları kullandığımdan beri çok acıkıyorum ve ben normalde yemeğe çok düşkün biri değilim çok acıkıyorum..:) inşallah bebeğimin habercisidir. bide ara ara hafiften adet ağrısına benzer ağrılarım oluyo ki ben adet ağrısı da normalde pek bilmem.Brsy olmaz canimm sanmıyorum kötü bişey olacağını. Sonuçta dr uyarirdi o zaman seni. Ne güzel ya insallah bekleyisin sonucu iyi olacak. Ben de dün ilk iğneyi korka tirsa yaptım. Ama acimadi :) alismisim kürleri falan bırakmak garip geldi. :) indir yiyorum sadece 4 5 tane sjmdi. Of uyusam uyansam 1 ay bitmiş olsa
inşallah bir ay sonunda hayırlı haberler alırsın canım..:) zor bir süreç Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. o iğneleri kendi başıma yapacağım aklımın ucuna gelmezdi ama bebiş sevdası herşeyi yaptırıyo. Rabbm bu emeklerimizi görüyo inşallah karşılıksız bırakmaz ellerimizi kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah..belirti olarak ilaçları kullandığımdan beri çok acıkıyorum ve ben normalde yemeğe çok düşkün biri değilim çok acıkıyorum..:) inşallah bebeğimin habercisidir. bide ara ara hafiften adet ağrısına benzer ağrılarım oluyo ki ben adet ağrısı da normalde pek bilmem.nasıl olacak bilmiyorum Hayırlısı..:))
Anam ne güzel haber bu acik tabikisi de iki canlisin inşallahinşallah bir ay sonunda hayırlı haberler alırsın canım..:) zor bir süreç Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. o iğneleri kendi başıma yapacağım aklımın ucuna gelmezdi ama bebiş sevdası herşeyi yaptırıyo. Rabbm bu emeklerimizi görüyo inşallah karşılıksız bırakmaz ellerimizi kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah..belirti olarak ilaçları kullandığımdan beri çok acıkıyorum ve ben normalde yemeğe çok düşkün biri değilim çok acıkıyorum..:) inşallah bebeğimin habercisidir. bide ara ara hafiften adet ağrısına benzer ağrılarım oluyo ki ben adet ağrısı da normalde pek bilmem.nasıl olacak bilmiyorum Hayırlısı..:))
Evet ablamın dq öyle olmuştu göbek morarmistiBen de sizin gibi iğne ve her şeyden çok korkan birisi olarak iğne ne ki göbeğim komple morardı çürüdü ağrısından yürüyemiyorum ama hiç şikayet etmiyorum kontrole gittiğimde hemşire iğne yapacak göbeğimi bir gördü şok bu ne dedi hemen dr çağırdı dr kızım neden söylemiyorsun nasıl dayanıyorsun neyse iğneler koldan ve kalçadan yapıldı içinden dedim ki sen birde yüreğindeki acıyı görsen bu ne ki .
inşallah bende bahardan çok umutluyum güneşi görünce içim kıpır kıpır oluyo. Rabbim bu yolda olacağına dair çok işaret gönderdi çok yardımcı oldu bana hep yanımda hissettim Rabbimin varlığını. biliyorum inşallah anne olacağım. size de dua ediyorum Rabbim isteyen herkese versin. o bebek katliamı yapan vahşi annelere değil bize versin Rabbim innnşallah...Anam ne güzel haber bu acik tabikisi de iki canlisin inşallah
Dün çok komik annem ablam eşim yanımda nolur siz yapın iğneyi diyorum hepsi bakiyir yüzüme aldım elime cekilin ya dedimmzor oldu ama oldu valla
Inşallah canimm bahara güzel girelim güzel şeyler olsun artikin
canım benimde öyle morarma oldu ve şuan kalçadan kullandığım iğnelerde çok acıtıyo yürüyemiyorum ağrısından. ama inşallah bunlar karşılıksız olmaz.Rabbim boşuna yaşatmıyo bunları vardır bir sebebi..Ben de sizin gibi iğne ve her şeyden çok korkan birisi olarak iğne ne ki göbeğim komple morardı çürüdü ağrısından yürüyemiyorum ama hiç şikayet etmiyorum kontrole gittiğimde hemşire iğne yapacak göbeğimi bir gördü şok bu ne dedi hemen dr çağırdı dr kızım neden söylemiyorsun nasıl dayanıyorsun neyse iğneler koldan ve kalçadan yapıldı içinden dedim ki sen birde yüreğindeki acıyı görsen bu ne ki .
Canım benim bu günleri de unutacagiz allahın izniyle yüreğini ferah tut ne asamadasin bilmiyoruz ama inşallah bu sefer yüzün gülsün çektiklerini unut allah hepimizin yardımcısı olsun :)Ben de sizin gibi iğne ve her şeyden çok korkan birisi olarak iğne ne ki göbeğim komple morardı çürüdü ağrısından yürüyemiyorum ama hiç şikayet etmiyorum kontrole gittiğimde hemşire iğne yapacak göbeğimi bir gördü şok bu ne dedi hemen dr çağırdı dr kızım neden söylemiyorsun nasıl dayanıyorsun neyse iğneler koldan ve kalçadan yapıldı içinden dedim ki sen birde yüreğindeki acıyı görsen bu ne ki .
Amin canimm inşallah evet bende de ağrı acı yapmadı amq. Adı iğne ya sanırım sonrasındaki kalçadan olan ağrı yapiyormus aman sonu güzel olsunda acilarin kadını olmaya alıştımCanlarim ben de buralardayim :) şimdi sporumu yaptım bakayım neler oluyo diye girdim biesteron iyi gelmişti bana resmen kilo vermiştim bırakınca bütün sistem alt üst oldu duzelteyim dedim. Herşeyin yolunda gitmesi ne güzel allah önümüzdeki engelleri bir bir kaldırsın inşallah sevdakusum işyerinde dikkat et evdeki gibi olmuyor maalesef devrimcim iğneler bende hiç ağrı yapmamıştı popodan yapmak daha berbat ayy ne heyecanlı işler önce adet olayım diye heyecan sonra iğneleri nasıl yapicam diye heyecan aman yumurtalarım büyüdü vay catlatma iğnesi itiraf ediyom en güzel kısmı yumurta toplama o nasıl güzel uyku :) allahım bukadar emeğin sonunda kimseyi geri çevirmesin inşallah :)
Aynen bazıları kolay bazıları zor elde eder isteklerini ama rabbim bilir insanı. Bizim de kucaklarimiz da olacak bebisler insallahinşallah bende bahardan çok umutluyum güneşi görünce içim kıpır kıpır oluyo. Rabbim bu yolda olacağına dair çok işaret gönderdi çok yardımcı oldu bana hep yanımda hissettim Rabbimin varlığını. biliyorum inşallah anne olacağım. size de dua ediyorum Rabbim isteyen herkese versin. o bebek katliamı yapan vahşi annelere değil bize versin Rabbim innnşallah...
Canım benim bu günleri de unutacagiz allahın izniyle yüreğini ferah tut ne asamadasin bilmiyoruz ama inşallah bu sefer yüzün gülsün çektiklerini unut allah hepimizin yardımcısı olsun :)
OLACAK canimm elbette inanmaktan asla vazgeçmek yok :)Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için zaten çektiklerimiz asla boşa gitmez de bari karşılığı dünya da ahirette gözümüzü aydın edecek hayırlı evlatlar olsun.
İyi ki varsınız bir siz bir dualar bir de gündüz ağlayıp akşamda survivor'e bağlıyorum onları izlerken bu dünya da değiller gibi geliyor kaptırıyorum kendimi sonra kızıyorum kendime sonra teselli ediyorum falan filanOLACAK canimm elbette inanmaktan asla vazgeçmek yok :)
Kolay şeyler yasamiyoruz hele biz ailece :) anneme de zamanında çocuğun olmaz rezervin çok düşük demisler 8 sene sonra 3 bebeği olmuş :))) ablamın dq hala yok 8 senedir evli onun da yok. Ama ben inanıyorum bizim de olacak. Bu kadar isterken olmaması için bi neden de yojİyi ki varsınız bir siz bir dualar bir de gündüz ağlayıp akşamda survivor'e bağlıyorum onları izlerken bu dünya da değiller gibi geliyor kaptırıyorum kendimi sonra kızıyorum kendime sonra teselli ediyorum falan filan
Mrb cnm kullandigim ay ki tedavimde 1 embiryom oldu donduruldu..önceki tedavilerde hic döllenme olmuyordu..ise yaradi sanirim...daha transfer asamasina gelemedim tekrar toplama olacak..
Kolay şeyler yasamiyoruz hele biz ailece :) anneme de zamanında çocuğun olmaz rezervin çok düşük demisler 8 sene sonra 3 bebeği olmuş :))) ablamın dq hala yok 8 senedir evli onun da yok. Ama ben inanıyorum bizim de olacak. Bu kadar isterken olmaması için bi neden de yoj
Öyle düşünme zaman zaman hepimiz hatalar yaptık yanlış düşündük ama önemli olan insanın kalbidir vicdanıdir sen biliyorsun içini hatanı o yüzden içini ferah tut kötü şeyler düşünme anneler asla yanlış anlamaz çocuklarınıİnşallah canım olacak diye düşünüyorum benim annemde 43 yaşında doğum yaptı ben de benimde de yaşım çok genç bu arada sekiz kardeşiz maddiyatımız yok ev kalabalık ben üzülüyorum içten içe annemi kınamıştım şimdi bilerek ya da bilmeyerek kınadığın kalbini kırdığım veya patavatsızlık ettiğim bir durum varsa hepsinden dolayı rabbimden af diliyorum belki bundan sebep mi rabbim beni imtihan etti. Bu arada hiç patavatsız bir insan olmadım çünkü kimseye haklı olsam bile cevap veremem ı derece dr nasılsın diyor iyiyim demeye çekiniyorum şimdi ben geldim annemin yaşına çocuk istiyorum ee kader işte hem de yana yakıla.
İnşallah canım hepimizin gönlündeki hayırlı muradları tez zamanda gerçekleşir.Öyle düşünme zaman zaman hepimiz hatalar yaptık yanlış düşündük ama önemli olan insanın kalbidir vicdanıdir sen biliyorsun içini hatanı o yüzden içini ferah tut kötü şeyler düşünme anneler asla yanlış anlamaz çocuklarını
arkadaşlar merhabalar. umudunuzu asla kaybetmemeniz için yazıyorum bunları şuan size... benim hikayemi kısaca anlatmak istedim ki belki bazı arkadaşlarımıza moral ve umut olur inşallah. öncelikle şuna kesinlikle inanmanız lazım ki; allah nasip edeceği zamanı bilir..... doğumun ve ölümün vakti belli. siz ne yaparsanız yapın bunu değiştiremezsiniz. allaha tevekkülü asla bırakmayın nasibinde ne varsa onu yaşıyor insan. yeterki sonu güzel olsun.
ilk tedavime 2013 kasımda istanbul zeynep kamil hastanesinde başladım. ilk denememdi ve çok tecrübesizdim. orada tedavi gören kişilerle konuşarak neler yaşanacağını öğrendim hep. inanın herkesin hikayesi farklı .
kullanılan bir sürü ilaçtan sonra ilk yumurta toplama işlemi gerçekleşti. ve biz olumsuz hiçbişey düşünmedik başlarda çünkü tüp bebek deyince kesin tutuyor gözüyle baktık hep olaya. en büyük yanılgımız bu oldu tabiki.
ertesi gün hastaneyi aradık ve embriyolarda bölünme olmadığı ve transfer yapılamayacağını öğrendik. büyük bir hayal kırıklığıydı. doktorlar 2 ay ara vererek tekrar denememizi önerdiler.
nisan ayında 2. denememiz oldu. Şükür bu defa bölünme gerçekleşmiş ve 1 tane transfer edildi. sıra 12 gün beklemeye geldi... geçmek bilmedi 12 gün. sonunda gittim ve sonuç pozitif değer 64... o mutluluğun tarifi yoktu benim için. tamam dedim bu defa oldu. 2 gün sonra kan değerini yenilediğimizde yükselmesi gereken değerlerin düşmeye başladığını gördük değer 42. iki gün sonra tekrar yeniledik değer 20 lere düşmüş... bunun adına kimyasal gebelik deniliyormuş öğrenmiş olduk. böylece 2. denememizde hüsranla sonuçlandı.
temmuz ayında 3 deneme için tekrar hastane yollarına düştüm. ilaçlar falan filan derken yumurta toplama gününe kadar geldik şükür. yumurta toplama işlemi gerçekleşti ve hemşirelerin dediği şu oldu; yumurtalıklarınız boş çıktı hiçbir işlem yapılamıycak bidahaki sefere inşallah..... Bir şok daha..... dedimki bizim hiç bebeğimiz olmıycak... uğraşmasakmı artık....
ve 4. deneme için ekim 2014 te tekrar başladık tedaviye. artık eskisi gibi umutlu değildim maalesef yaşadığım onca olumsuzluktan sonra bu tadavide hüsranla sonuçlanacak dedim hep. yumurta toplama yapıldı ve nihayet bu defa bölünme gerçekleşti 4. denemem olduğu için 2 transfer yapıldı.. 12 gün sonra kan testi için gittim sonuç pozitif değer 272 ..... 3 gün sonra değer 808 ve sonuç 10 gün sonra ultrason kontrolünde çift kese... ikiside tutmuş. 2 hafta sonra kalp atışları. şaka gibi... 3 ayın sonuna kadar hep korku ve tedirginlikle geçse de şuan tam 23+2 günlük hamileyim. 2 side erkek olucak ve şuan onların hareketlerini hissetmek çok güzel...
inancınızı asla kaybetmeyin ve çok uzun süre ara vermeyin. rabbim isteyen herkese bu güzelliği nasip etsin inşallah. benim içinde nolur dua edin sonuna kadar gidebileyim ve kucağıma alabileyim...
rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah...
( bu arada eşimde sperm sayısı az benim yumurta rezervim az.. ilaçlarla en fazla 3-4 yumurta elde edilebiliyordu.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?