Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Arkadaşlar dün sonucumu aldım..değerim 211 yani pozitif..2 yıla yakındır mücadelesini veriyorum sonunda geldiler şükürler olsunİkiz olabilirlermiş,cok mutluyum umarım sağlıklı bir şekilde devam eder hamilelik..yarın tekrar tahlil vereceğim..Allahım tüm isteyenlere bu mutluluğu yaşatır inşallah..

Oy Oyyy ne güzel bi haber yav canım gözün aydın insqllah saglikla kucağına almak nasip olsun.

Rabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Bize de dua et.

Kizlar bisey sorucam benim tuplerim tikali oldugu icin tup bebek yqptiriyoruz benim amh 2.6 olmasina ragmen doktoum rezerv azligi var gibi dedi olabilirmi boyle birsey

Kizlar bisey sorucam benim tuplerim tikali oldugu icin tup bebek yqptiriyoruz benim amh 2.6 olmasina ragmen doktoum rezerv azligi var gibi dedi olabilirmi boyle birsey
Yuh yani daha kaç olması gerekiyormuş saçma ya. Ablamın da iyi fsh amh onuda yaşıma göre düşük rezervin dedj ama kötü de değil dedi. Ama senin baya yüksek iyi bence değerin. Böyle olmasına rağmen yine d3 düşük olma ihtimali var mı bilemiyorum

maşallah sanaaaa.... inşallahhhhhh sağlıkla kucağına alırsınnnn

Allahım ne güzel bir haber bu çok sevindim canım allah sana ve eşine kucaginiza almayı göstersin inşallah. sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğiyle bizlere de dua et bu güzel haberi bizimle paylaştığım bizi umutlandirdigin için de ayrıca teşekkürler :)

Tabi subuda ekledi stres kaynaklida olabilor dedi ama bende cok sasirdim

Canım benim doktorlar bu tedavilerin %100 garantisi yok demek yerine bu yolları seçiyorlar en ufak birşey eksik ya da fazla çıksa ona doğru yonleniyorlar çünkü yapacak başka birşey yok burda çoğu soruna cevap bulup doktoruna danisabilirsin biz hep burdayız önce allaha güven sen. herşey gönlünce olsun :)

Amin canim rabbim herkesinde benimde gobul muradimizi versin..dedigin gibide olabikir aslinda sansimiz %70 civqrinda dedi ama neyse ilaclara henuz baslayamadim adet olirsam basliycaz orda daha cok netlesir sanirim bir sorum daha var kizlar pzt yuksek ciknis doktor pihtilasma sorunu olabilir yeniden test yapalim sonra genetik test yapariz dedi bu durum cok sknti yaratirmi

Pıhtılaşma sorunu kontrol altında tutuluyor canjm. Gebelikten itibaren bebeğin tutunmasini için iğne oluyorsun ama hamile kalana engel bir sorun değil

Napiyorsun canimm sporunu yaptın mi bugün bakam is yok hiç bende öyle oturuyorum :)

Napiyorsun canimm sporunu yaptın mi bugün bakam is yok hiç bende öyle oturuyorum :)
Şimdi yapmaya gidiyorum son bi bakayım dedim diğer konulara da baktım ışte herkese cevap yetistiriyom :) umutsuzlara umut vermeye calisiyom dua edip iyi dileklerde bulunuyom ınan burdaki muhabbetler disardakilerden daha samimi oluyo nedense kimsede art niyet aramiyosun dualar daha içten sevinçler daha samimi sanki :) normal gebe kalanlara imreniyom mesela burda biri hamileyim diyo sanki ben gebeymisim gibi oh çok şükür diyom sanal aleme girişim hızlı oldu :) sana da kolay gelsin ne de olsa iştesin boş ta otursan evdeki rahatlık yok ama işinin yoğun olmaması da ayrı bi güzellik tabi :)

Aynen öyle canimm burasi benim içimi rahatlatiyor. Kıskançlık yok. Sevjnilecek şeye hep beraber sevinir uzulecek şeye hep beraber üzülüyoruz ve bu da bana çok samimi geliyor.
Iyi ki varız biz kendi isim allahtan rahatım çıkar giderim birazdan bana belli olmaz

tedavin hayırlı olsun cnm kaç fsh ile tedavine başladınız.. kullandıkların fsh ını dengelemişmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…