Göreceksin göreceğiz güzel günler gorecegizSenin adina çok çok sevindim arkadaşı masaAllah sana..bende senin durumundayim rezerv azligi var bazen cildiracak gibi oluyorum allahım inş. bende bu günleri görürüm..
İnş. Canim benimGöreceksin göreceğiz güzel günler gorecegiz
Oy Oyyy ne güzel bi haber yavArkadaşlar dün sonucumu aldım..değerim 211 yani pozitif..2 yıla yakındır mücadelesini veriyorum sonunda geldiler şükürler olsunİkiz olabilirlermiş,cok mutluyum umarım sağlıklı bir şekilde devam eder hamilelik..yarın tekrar tahlil vereceğim..Allahım tüm isteyenlere bu mutluluğu yaşatır inşallah..
Rabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Bize de dua et.Arkadaşlar dün sonucumu aldım..değerim 211 yani pozitif..2 yıla yakındır mücadelesini veriyorum sonunda geldiler şükürler olsunİkiz olabilirlermiş,cok mutluyum umarım sağlıklı bir şekilde devam eder hamilelik..yarın tekrar tahlil vereceğim..Allahım tüm isteyenlere bu mutluluğu yaşatır inşallah..
Yuh yani daha kaç olması gerekiyormuş saçma ya. Ablamın da iyi fsh amh onuda yaşıma göre düşük rezervin dedj ama kötü de değil dedi. Ama senin baya yüksek iyi bence değerin. Böyle olmasına rağmen yine d3 düşük olma ihtimali var mı bilemiyorumKizlar bisey sorucam benim tuplerim tikali oldugu icin tup bebek yqptiriyoruz benim amh 2.6 olmasina ragmen doktoum rezerv azligi var gibi dedi olabilirmi boyle birsey
Darısı sana kuzm. Senin de güzel haberini alacağız yakında :)Rabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Bize de dua et.
maşallah sanaaaa.... inşallahhhhhh sağlıkla kucağına alırsınnnnArkadaşlar dün sonucumu aldım..değerim 211 yani pozitif..2 yıla yakındır mücadelesini veriyorum sonunda geldiler şükürler olsunİkiz olabilirlermiş,cok mutluyum umarım sağlıklı bir şekilde devam eder hamilelik..yarın tekrar tahlil vereceğim..Allahım tüm isteyenlere bu mutluluğu yaşatır inşallah..
Inşallah canım duayla :)Darısı sana kuzm. Senin de güzel haberini alacağız yakında :)
Allahım ne güzel bir haber bu çok sevindim canım allah sana ve eşine kucaginiza almayı göstersin inşallah. sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğiyle bizlere de dua et bu güzel haberi bizimle paylaştığım bizi umutlandirdigin için de ayrıca teşekkürler :)Arkadaşlar dün sonucumu aldım..değerim 211 yani pozitif..2 yıla yakındır mücadelesini veriyorum sonunda geldiler şükürler olsunİkiz olabilirlermiş,cok mutluyum umarım sağlıklı bir şekilde devam eder hamilelik..yarın tekrar tahlil vereceğim..Allahım tüm isteyenlere bu mutluluğu yaşatır inşallah..
Tabi subuda ekledi stres kaynaklida olabilor dedi ama bende cok sasirdimYuh yani daha kaç olması gerekiyormuş saçma ya. Ablamın da iyi fsh amh onuda yaşıma göre düşük rezervin dedj ama kötü de değil dedi. Ama senin baya yüksek iyi bence değerin. Böyle olmasına rağmen yine d3 düşük olma ihtimali var mı bilemiyorum
Canım benim doktorlar bu tedavilerin %100 garantisi yok demek yerine bu yolları seçiyorlar en ufak birşey eksik ya da fazla çıksa ona doğru yonleniyorlar çünkü yapacak başka birşey yok burda çoğu soruna cevap bulup doktoruna danisabilirsin biz hep burdayız önce allaha güven sen. herşey gönlünce olsun :)Kizlar bisey sorucam benim tuplerim tikali oldugu icin tup bebek yqptiriyoruz benim amh 2.6 olmasina ragmen doktoum rezerv azligi var gibi dedi olabilirmi boyle birsey
Amin canim rabbim herkesinde benimde gobul muradimizi versin..dedigin gibide olabikir aslinda sansimiz %70 civqrinda dedi ama neyse ilaclara henuz baslayamadim adet olirsam basliycaz orda daha cok netlesir sanirim bir sorum daha var kizlar pzt yuksek ciknis doktor pihtilasma sorunu olabilir yeniden test yapalim sonra genetik test yapariz dedi bu durum cok sknti yaratirmiCanım benim doktorlar bu tedavilerin %100 garantisi yok demek yerine bu yolları seçiyorlar en ufak birşey eksik ya da fazla çıksa ona doğru yonleniyorlar çünkü yapacak başka birşey yok burda çoğu soruna cevap bulup doktoruna danisabilirsin biz hep burdayız önce allaha güven sen. herşey gönlünce olsun :)
Pıhtılaşma sorunu kontrol altında tutuluyor canjm. Gebelikten itibaren bebeğin tutunmasini için iğne oluyorsun ama hamile kalana engel bir sorun değilAmin canim rabbim herkesinde benimde gobul muradimizi versin..dedigin gibide olabikir aslinda sansimiz %70 civqrinda dedi ama neyse ilaclara henuz baslayamadim adet olirsam basliycaz orda daha cok netlesir sanirim bir sorum daha var kizlar pzt yuksek ciknis doktor pihtilasma sorunu olabilir yeniden test yapalim sonra genetik test yapariz dedi bu durum cok sknti yaratirmi
Napiyorsun canimm sporunu yaptın mi bugün bakam is yok hiç bende öyle oturuyorum :)Canım benim doktorlar bu tedavilerin %100 garantisi yok demek yerine bu yolları seçiyorlar en ufak birşey eksik ya da fazla çıksa ona doğru yonleniyorlar çünkü yapacak başka birşey yok burda çoğu soruna cevap bulup doktoruna danisabilirsin biz hep burdayız önce allaha güven sen. herşey gönlünce olsun :)
Cok saol canim insallahPıhtılaşma sorunu kontrol altında tutuluyor canjm. Gebelikten itibaren bebeğin tutunmasini için iğne oluyorsun ama hamile kalana engel bir sorun değil
Şimdi yapmaya gidiyorum son bi bakayım dedim diğer konulara da baktım ışte herkese cevap yetistiriyom :) umutsuzlara umut vermeye calisiyom dua edip iyi dileklerde bulunuyom ınan burdaki muhabbetler disardakilerden daha samimi oluyo nedense kimsede art niyet aramiyosun dualar daha içten sevinçler daha samimi sanki :) normal gebe kalanlara imreniyom mesela burda biri hamileyim diyo sanki ben gebeymisim gibi oh çok şükür diyom sanal aleme girişim hızlı oldu :) sana da kolay gelsin ne de olsa iştesin boş ta otursan evdeki rahatlık yok ama işinin yoğun olmaması da ayrı bi güzellik tabi :)Napiyorsun canimm sporunu yaptın mi bugün bakam is yok hiç bende öyle oturuyorum :)
Aynen öyle canimm burasi benim içimi rahatlatiyor. Kıskançlık yok. Sevjnilecek şeye hep beraber sevinir uzulecek şeye hep beraber üzülüyoruz ve bu da bana çok samimi geliyor.Şimdi yapmaya gidiyorum son bi bakayım dedim diğer konulara da baktım ışte herkese cevap yetistiriyom :) umutsuzlara umut vermeye calisiyom dua edip iyi dileklerde bulunuyom ınan burdaki muhabbetler disardakilerden daha samimi oluyo nedense kimsede art niyet aramiyosun dualar daha içten sevinçler daha samimi sanki :) normal gebe kalanlara imreniyom mesela burda biri hamileyim diyo sanki ben gebeymisim gibi oh çok şükür diyom sanal aleme girişim hızlı oldu :) sana da kolay gelsin ne de olsa iştesin boş ta otursan evdeki rahatlık yok ama işinin yoğun olmaması da ayrı bi güzellik tabi :)
Selam canimm
Benim fsh 22 amh 0.18 sol rezervim iyi sağ köyüydü. Yani sol da en azından 4 yumurta falan görüyorlar di. 1 ay boyunca aktardan yaptirdigim karışımı kullandım bal çörek otu tarçın ve bi sürü şey var içinde aktar kendi hazırladı yanımda. Dhea kullandım. Folik asit zaten 8 aydır kullanıyorum. Bugün tedavim başladı ve sağ da da 2 tane yumurta var dedi dr. Şaşırdı o da. Büyürlerse inşallah sağda da yumurta topları dedi. Ha bu arada hergün ceviz ve incir yedim 7 8 tane. Bunların faydası olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?