Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Kizlar bisey sorucam benim tuplerim tikali oldugu icin tup bebek yqptiriyoruz benim amh 2.6 olmasina ragmen doktoum rezerv azligi var gibi dedi olabilirmi boyle birsey
hayatım selam,ben senin yazdıklarını okuyorum amh iyi çıktıysa çokda korkma,yumurta rezervenin azlığı o ayki stresinle alakalıdır,sonuçda doktorun ultrasonda gördüğünü söylemesi lazım,hem ayrıca belkide amh yaptırdığın laboratuvarla da alakası olabilir belki tekrar etmen gerekir,ama zaten bu ayki adetinde hormonlarına bakılacak muayenede olucaksın bir problem varsa doktorun sana söyler bence hiç endişelenme lütfen dönemsel bir sıkıntıdır inan bana bu ayki stresin yumurtalarına yansımıştır,hani sen ne yapsam nereye gitsem kime güvensem diye endişe ediyodun bence onun yansımasıdır,bu ay herşey yoluna girer inşallah merak etme hekimine güven bence evham yapma doğru merkez ve doğru hekimin yanındasın,hepimiz bu evrelerden geçtik evet çok stresli ama inan bana doğru hekimle fethiye hanımla bu yola devam edince herşey çokdaha kolay ve başarılı oluyor bunu birlikte görücez inşallah.

tedavin hayırlı olsun cnm kaç fsh ile tedavine başladınız.. kullandıkların fsh ını dengelemişmi.
Fsh im 22 ydi en son subat dq bakıldı canın. Dr um yumurtlaman var bu sebeple fsh a çok takılma dedi. Solda 3 4 yumurtam oluyordu sağ da hiç olmuyordu. Salı kontrole gittim. Sağ dq da 2 tane yumurta gördü dr um sevindik etkisi olduğunu düşünüyorum cnm

Cok cok saol arkadasim evet ondanda olabilir birde ben tup sorunumu subatta ogrendim ve cok uzuldum ondanda olabilir bende seviyorum ve guveniyorum cok bilgili ve aktariyor ben dualarla gittim doktoruma Allahim hqngisi hayirli saglikli evladima vesile olacaksa ona yonlendir diye cok dua ettim dogu fertille anlasmistimki bir gun aklimda fethiye ersanla uyandim bilmiyorum neden ama umudum var elbet ters giden seyler olabilir insallah bunlarida Allahin izniyle asacagiz

Canim bende orda yaptırdım. Cuma günü transferim oldu çoook güzel geçti Allah fethiye ersanda razi olsun. Embriyo yu dualarla yerleştirdi. Çok umutlu konuştu mutlu ayrıldım ordan inşallah Bebisim benimledir

Canim bende orda yaptırdım. Cuma günü transferim oldu çoook güzel geçti Allah fethiye ersanda razi olsun. Embriyo yu dualarla yerleştirdi. Çok umutlu konuştu mutlu ayrıldım ordan inşallah Bebisim benimledir
Insallah canim insallah rabbim evlat isteyen herkesede sana banada hayirli saglikli evlatlar versin

Kızlar birsey soracam

Sağlık bakanlığı yasasına göre 35 yasa kadar 1. Ve 2. Denemeler de 1 embriyo

35 yaştan sonra en fazla 2 embriyo konuyirmus bi yrde okudum. Şimdi olursa 3 4 yumurtam inşallah 1 tane mi koyabilecekler bana

Canım ben eskişehirdeyim burda sadece acıbadem tüp bebek tedavisi yapıyor 32 yaşındayım benimle yaşıt benden küçük pek çok tanıdığıma 2-3 tane transfer edildi bu yasayı çok takmıyolar bence

Aman takmasinlar yaa o ne öyle uğraş didin 1 tane koysunlar

Eğer özel hastanede yaptırıyorsan onlar 2 tane koyuyorlar ama fakültede yaptırıyorsan onlar prosedüre kesinlikle uyuyorlar.

Yaptırdığın hastane ile alakalı bana da ilk 2 tedavide 1 tane koydular özel merkez olmasına rağmen ona göre seçim yap 1 tane koyan yere gitme derim sonuçta başarı şansın artar ne kadar çok koyarlarsa

Yaptırdığın hastane ile alakalı bana da ilk 2 tedavide 1 tane koydular özel merkez olmasına rağmen ona göre seçim yap 1 tane koyan yere gitme derim sonuçta başarı şansın artar ne kadar çok koyarlarsa
Tedaviye başladım canım. Herşeyi sordum hiç bunu sormak aklıma gelmedi. Gerçi yaptiranlara sordum 2 tane konmus gerisi dondurulmus genelde. Benim zaten kritik olduğu için durum olursa 2 tane koyar diye düşünüyorum inşallah

günaydınnnnn

devrimcim özel hastanelerde dosyana 1 emriyo transferi işleniyor ama sana 2 transfer ediliyor genelde; tabi benim ilk merkezim gibi bi yerde değilsen.... yasalar yasalar dedi durdu doktorum sağolsun. diğer yerlerde ise bunun kontrolü yapılamayacağı için sorun olmuyor....

Sağol canım benimm. Benim Dr um dq 2 tane koyar sanırım ya. Insallah olur da 2 tane koyar

Günaydın bayanlar erkencisiniz bugün :) valla benim hep 1 yumurta olduğu için o aşamayı konuşma şansım olmadı hiç ama benim arkadaşıma 2 tane transfer etmişlerdi yaşı da küçüktü

Günaydın bayanlar erkencisiniz bugün :) valla benim hep 1 yumurta olduğu için o aşamayı konuşma şansım olmadı hiç ama benim arkadaşıma 2 tane transfer etmişlerdi yaşı da küçüktü
Muhtemelen benim de 1 yumurta olacak ama işte ben seneryolar yazıyorum

Hiç öyle düşünme ben de hep öyle dedim akıntının odu ışte gene yumurtam erken çatladı dedim ama 5 tane çıktı inşallah senin de bol ve kaliteli yumurtaların olur :)

Hiç öyle düşünme ben de hep öyle dedim akıntının odu ışte gene yumurtam erken çatladı dedim ama 5 tane çıktı inşallah senin de bol ve kaliteli yumurtaların olur :)
inşallah canımm inşallah. tahmini toplama günü kaçıncı güne denk geliyor. benim normalde ovülasyonum 10 14. günler de oluordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…