- 22 Eylül 2011
- 949
- 1.233
- 133
Benim 14. Gün toplandıinşallah canımm inşallah. tahmini toplama günü kaçıncı güne denk geliyor. benim normalde ovülasyonum 10 14. günler de oluordu
kontrollerde zaten anlarlar değil mi canım, çatlamadan toplama gününü falan ayarlarlar. ay deli oldum he yarın kontrol var. bakalım ne durumda yımırtalarBenim 14. Gün toplandı
inşallah canımm. suan bile masamın üstünde incir ve ceviz var :) acı eksi ve tatlı kimse önermiyor. en sevdiğim şeyler. ama yememeye çalışıyorumHadi hayırlısı canım bazen yumurtalar asi oluyo erken çatlıyo benim başıma geldi maalesefincir bende cook ise yaradı bi de ben havucun yumurtayı catlattigini okumuştum hiç havuç tuketmedim o da ise yaradı :) yumurtalarım catlamadan toplandı allah nasip ederse transferden sonra da acı eksi ve tuzludan da uzak dur güzel haberlerini bekliyom :)
Sabırlı bir anne adayı gördüm sanki :) allah sabrının mükafatını versin inşallah ben heyecanlandım şimdi :) yok canım değişmez ama nasıl olsa az kaldı bekleyeyim diyorsan o başka tabii hadi inşallah güzel haberler verirsin bizlere :)kızlarrrrr çok heyecanlıyım yarın gebelik testi yaptırmam gerekiyor bugünden yaptırsam sonuç değişir mi??????
birazdan gidip yaptırıyorum lütfennn dua edinnnSabırlı bir anne adayı gördüm sanki :) allah sabrının mükafatını versin inşallah ben heyecanlandım şimdi :) yok canım değişmez ama nasıl olsa az kaldı bekleyeyim diyorsan o başka tabii hadi inşallah güzel haberler verirsin bizlere :)
Allahim yüzünü guldursun inşallah hamilesindir ben duaya başladım bile :)birazdan gidip yaptırıyorum lütfennn dua edinnn
canım benim sen yinede yarın yaptır bence 1 gün daha bekle hem hiç bahsetmedin tüp bebek tedavinden nerde yaptırdın memnun kaldınmıkızlarrrrr çok heyecanlıyım yarın gebelik testi yaptırmam gerekiyor bugünden yaptırsam sonuç değişir mi??????
Canim hadi hayirli güzel haberler ver bize inşallahkızlarrrrr çok heyecanlıyım yarın gebelik testi yaptırmam gerekiyor bugünden yaptırsam sonuç değişir mi??????
varsa bugünde çıkar ama değer yarına göre daha düşük olur tabi... inşallah pozitif haber alırsın canım... ve sonuna kadar güzel giden bir gebeliğin olurkızlarrrrr çok heyecanlıyım yarın gebelik testi yaptırmam gerekiyor bugünden yaptırsam sonuç değişir mi??????
çok çok çok çok çokkkk mutluyummmm nihayet oldu sonucum 88 çıktııııAllahim yüzünü guldursun inşallah hamilesindir ben duaya başladım bile :)
88 cıktı çokkk mutluytummmmAllahim yüzünü guldursun inşallah hamilesindir ben duaya başladım bile :)
Canimmm çok sevindim.gozun aydınçok çok çok çok çokkkk mutluyummmm nihayet oldu sonucum 88 çıktııııFethiye hocayııı çoookk seviyorummm
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah darısı hepimizin başına :)çok çok çok çok çokkkk mutluyummmm nihayet oldu sonucum 88 çıktııııFethiye hocayııı çoookk seviyorummm
Canim Merhabakızlar ben dün kist aspire ettirdim ya Bahçecide narkozlu 450 tl ücreti,ykb özel sağlık sigortam var yatarak tamamını karşılıyor,deneyelim dediler karşıladı;-))benim bildiğim tüp bebek tedavisini karşılamıyo dimi?bilgisi olan varmı,yani kist aspirasyonuda aynı opu gibi ya acaba onuda denesemiydimki?
Allahım coooook sevindim diken ustundeydim sen dediginden beri çok şükür çok şükür canım allah kucağında göstersin sağlıklı mutlu bi gebelik geçirirsin inşallah öpüyorum çok :)88 cıktı çokkk mutluytummmm
anladım canım sağol,aslında karşılasa ne güzel olur...Canim Merhaba
Ben sigorta acentesiyim ve Yapı Kredi sağlık da satıyorum :)
Bu olay farklı bende histereskopi oldum mesela tüp bebek merkezinde de olsa karşılayabilir bunu ama diğer işlemleri karşılamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?