Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Hadi hayırlısı canım bazen yumurtalar asi oluyo erken çatlıyo benim başıma geldi maalesef incir bende cook ise yaradı bi de ben havucun yumurtayı catlattigini okumuştum hiç havuç tuketmedim o da ise yaradı :) yumurtalarım catlamadan toplandı allah nasip ederse transferden sonra da acı eksi ve tuzludan da uzak dur güzel haberlerini bekliyom :)

inşallah canımm. suan bile masamın üstünde incir ve ceviz var :) acı eksi ve tatlı kimse önermiyor. en sevdiğim şeyler. ama yememeye çalışıyorum

kızlarrrrr çok heyecanlıyım yarın gebelik testi yaptırmam gerekiyor bugünden yaptırsam sonuç değişir mi??????

kızlarrrrr çok heyecanlıyım yarın gebelik testi yaptırmam gerekiyor bugünden yaptırsam sonuç değişir mi??????
Sabırlı bir anne adayı gördüm sanki :) allah sabrının mükafatını versin inşallah ben heyecanlandım şimdi :) yok canım değişmez ama nasıl olsa az kaldı bekleyeyim diyorsan o başka tabii hadi inşallah güzel haberler verirsin bizlere :)

birazdan gidip yaptırıyorum lütfennn dua edinnn

kızlar ben dün kist aspire ettirdim ya Bahçecide narkozlu 450 tl ücreti,ykb özel sağlık sigortam var yatarak tamamını karşılıyor,deneyelim dediler karşıladı;-))benim bildiğim tüp bebek tedavisini karşılamıyo dimi?bilgisi olan varmı,yani kist aspirasyonuda aynı opu gibi ya acaba onuda denesemiydimki?

Canim Merhaba
Ben sigorta acentesiyim ve Yapı Kredi sağlık da satıyorum :)
Bu olay farklı bende histereskopi oldum mesela tüp bebek merkezinde de olsa karşılayabilir bunu ama diğer işlemleri karşılamaz

Canim Merhaba
Ben sigorta acentesiyim ve Yapı Kredi sağlık da satıyorum :)
Bu olay farklı bende histereskopi oldum mesela tüp bebek merkezinde de olsa karşılayabilir bunu ama diğer işlemleri karşılamaz
anladım canım sağol,aslında karşılasa ne güzel olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…