Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Canim Merhaba
Ben sigorta acentesiyim ve Yapı Kredi sağlık da satıyorum :)
Bu olay farklı bende histereskopi oldum mesela tüp bebek merkezinde de olsa karşılayabilir bunu ama diğer işlemleri karşılamaz
Acıbadem sigorta hakkında bilgin varmı, yılda ne kadar ödeme yapmak gerekir gebe takibi ve doğum için..

Canim yasa ve cinsiyete göre değişiyor ve doğum için 1 sene bekleme süresi var
Ben tüp bebek yaptırıyorum malum denemeler çok... hastaneden memnunum ...hani hamile kalırsam orada doğum yapmayı istiyorum . yaşım 38-39 diyebiliriz, önceden yaptırmak gerekiyor doğum için değilmi ben onu anladım..

Evet canım rutin kontrolleri doğum anını karşılaması için 1 sene önce yaptırmak lazım. Ama mesela şimdi yaptırdın sigorta 4 ay sonra hamile kaldın. Doğum 2. Seneye sarkacagi için doğumu karşılar. Doğumu karşılaması için önemli olan 2. Seneye sarkması yani yenileme döneminden sonra doğumun olması. Ama rutin kontrolleri de karşılaşınca dersen tam 1 sene . Şimdi yaptın seneye nisan da hamile kalabilirsin
Ofisten çıktım ama sana hesaplama yaparım ama acıbadem sigorta pahalıdır.

Anladım canım, nerdeee hemen hamile kalmak 4. deneyeceğiz, hiç siftah yok demek sigortalar içinde pahalı olanı, hmm uygun olanın ödemeleri nasıl, Yapı kredi mesela..zahmet olmazsa yaklaşık fiyatı söylermisin, merak ettim, hiç araştırmadım şimdiye kadar, merak ettim,,,sağolasın

En uygunu ak sigorta canım benim mesela yatarak tedavi limitsiz ayakta tedavi 5000 tl limitli 7500 tl de doğum teminatı var yıllık 2400 tl ödüyorum bu sene yeni yeniledim
Kullanmama bağlı olarak her sene hasarsizlik ind alıyorsun.
Yapı Kredi sigorta da bu teminatlar ortalama 4 bin 5 bin tutar sanırım.
Acıbadem 6 bini bulur tam hesaplarim ben sqna

Anladım canım, zahmet verdim,çok teşekkürler, sağolasın...

çok çok çok çok çokkkk mutluyummmm nihayet oldu sonucum 88 çıktıııı Fethiye hocayııı çoookk seviyorummm

Allahım bu sayfada hamile haberi almak beni cookk mutlu ediyor.. Rabbim kucağına almayida nasip etsin arkadasim.. Sorunun neydi FSH ve amh kaçtı yazarsan çok sevinirim birde fethiye hoca kimdir hangi hastanede çok soru sordum kusura bakma

canım benim rica ederim FSH değerim 3 ay kadar yüksekti Dr Fethiye Ersan Tüp bebek merkezinde tedavi oldum canım Malatyada. takip altına aldı Fethiye hoca. giderek düştü değerim. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah ben mutlu oldum Allah hepimizi mutlu etsin

Allahım coooook sevindim diken ustundeydim sen dediginden beri çok şükür çok şükür canım allah kucağında göstersin sağlıklı mutlu bi gebelik geçirirsin inşallah öpüyorum çok :)
inşallah canım benimmmbende seni öpüyorummm

canım benim sen yinede yarın yaptır bence 1 gün daha bekle hem hiç bahsetmedin tüp bebek tedavinden nerde yaptırdın memnun kaldınmı
canımsın Malatya Dr Fethiye Ersan Tüp bebek merkezinde yaptırdım. memnun kalmak ne demek dün gidip hocamın ellerini ayaklarını öptüm. Hele kocamı bir görseydiniz nasıl mutlu oldu. kayınbabam kaynanam görümcem ablam hepsi sevinçten birbirlerine sarıldılar. bizim sulaleye senelerdir cocuk girmiyordu. Önce Allahın sonra Fethiye hocamın sayesinde yıllar sonra eksik yanımız tamamlandı

Kızlar Bahçeci Fulya'da olanlara bir sorum olacaktı,opu pazar gününe denk gelirse günümü değiştiriyolar,klinik açıkmı pazarları,aynı doktorumuzu geliyor yada.

Kontrolden geliyorum kızlar bir iğne daha verdi dr um manapur 3 gün ikisini birden olacam sağ da hareket yok sol da gelisme var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…