Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Kontrolden geliyorum kızlar bir iğne daha verdi dr um manapur 3 gün ikisini birden olacam sağ da hareket yok sol da gelisme var
hadi hayırlısı canım, menopur bende vurulmuştum kalçadan, inşallah kaliteli yumurtaların olur..

Benim gobekten bu da. Insallah canım biraz üzüldüm ama hayırlısı bakalim
kaç folükül görülüyor peki, benimde bir tarafımda az alıyor, diğer tarafıma göre...benimde hep moralim bozuluyor, daha fazla olsaydı diye ama şükür diyelim, hiç olmasalardı ya...kaliteli olmaları önemli...kaçıncı deneme peki ?

Ilk deneme canım. Sağ zaten zayıf benim. Solda 6 m bi tane görüldü birde daha küçük. Sağ da 1 tane kucuk
Inşallah Büyürler

Ilk deneme canım. Sağ zaten zayıf benim. Solda 6 m bi tane görüldü birde daha küçük. Sağ da 1 tane kucuk
Inşallah Büyürler
zamanla büyürler merak etme, söylediğim gibi kaliteli bölünmesi önemli, inşallah kalitelidirler. Benim bir keresinde sadece tek tarafta 2 tane büyüdü, diğer tarafta hiç yoktu, eşit büyüdüler, kontrole gittim bir baktıkki yerlerinde yoklar, çatlamışlar..ağlamaya başlamıştım, apar topar eşimi çağırdık,aşılama yapıldı ama sonuç gene değişmedi. Hiç belli olmuyor yani, kafana takma..

Anam of ya hersey zor valla. Büyüsun dersin çatlamasin çatlar ama. Allah yardımcımız olsun insallah canım. Ilk gittiğimde adetin 2. Günüydü sağda 2 ta e folikul vardı sevindik hatta bugün hala anılar. 4 gündür iğne yapıyorum Oysaki buyurbiraz yumurta dediğin :)

Büyürler merak etme, ama çoğalmazlar. Şuan küçük olanlarda büyürse sorun olmaz, onlar dozu ona göre ayarlıyorlar. Eğerki baktınız fazla gelişme yok, iptal edip bir sonraki ay başlarsınız, üzülme daha ilk deneme vücut iğnelere tepki veriyor, kimi büyüyor kimide büyümüyor, benimkilerde hızlı büyüyorlar.fos çıkıyorlar...aykırı davranıyorlar anlayacağın

Darısı başımıza inşallah hep beraber rabbim tamamına erdirsin inşallah.

Bence zaten benim 1 tane bilemedin 2 tane olacak. Ona da şükür napalım. Kısmet valla kuzum. Ilk deneme de tutma şansı zaten zormuş öğrendim bunu da. Senin ki de tam asiymis :)

Hadi yaaa,sana denk geldimi hiç,e peki bir gün önce yada bir gün sonraya ayarlayamıyolarmı opuyu?

Pazara denk gelmedi ama 2 defa izinliyken denk geldi birini erbil bey digerinide burcak han.yapti.ikisude cok iyiydi ben erbil beyide seviyorum..pazari atlatabilirsiniz ama erken catlama durumu olabilir riske atma derim diger dok.larda cok iyi havuz yaptigin icin arada boyle durumla karsilasabilirsin..kacinci gunun bugun

Bence zaten benim 1 tane bilemedin 2 tane olacak. Ona da şükür napalım. Kısmet valla kuzum. Ilk deneme de tutma şansı zaten zormuş öğrendim bunu da. Senin ki de tam asiymis :)
İnan hiç belli olmaz, ben burada çok şeye şahit oldum, tek yumurtası toplanıp hamile kalanlar, tüp yaptırıp tutmayıp kendiğinden hamile kalanlar...Rabbim yeterki ol desin, sen umutlarını yıkma, olacaktır inşallah..

Canim zaten herseyin başı kısmet. Diyorum ya allah ol desin yeter ki insqllah hepimiz artık emekkerimziin karşılığını alırız canım

Uzun bi aradan sonra mrrh.
Benimde bu fsh ile basim dertte uzun bi suredir 6 ya kadar inmisken
Bu ay birden 20 ye cikti
meryem ana otu, incir ve sogan kuru yapmistim ondan mi oldu
bilemedim

arkadaşlar progesteron adetın20 . gunu kan tahlılınde 12 çıkmış yumurtlamış mıyım? ne anlama geliyor.

cevaplarsanız çok sevınırım. ben kımyasal gebelik geçirdim yıne o lekelenmeye benzer tarzda bişey yaşıyorum. yumurtladı ise o gunleri degerlendirmiştim o yuzden merak ediyrum

Uzun bi aradan sonra mrrh.
Benimde bu fsh ile basim dertte uzun bi suredir 6 ya kadar inmisken
Bu ay birden 20 ye cikti
meryem ana otu, incir ve sogan kuru yapmistim ondan mi oldu
bilemedim
Merhaba
Benimde senin gibi oldu yediklerimden ictiklerimden değil ama. 5 6 iken 22 ye çıktı. En yuksek değer baz aliniyormus düşse de artık bi kere yikseldiyse rezervin düştüğü anlamına geliyor. Fsh ı düşürmek çözüm değil dedi dr bana. Çünkü rezerv dustukce fsh yükseliyor. Fsh yükseliyor diye rezerv düşmüyor dedi. Ama yumurtan olduğun sürece korkma d3ei. Sadece yunuttaliklarin sinyal vermeye başlamış oluyor dedi.

Bugün iğnelerin 3.günü,geçen sefer 11.gün opu olmuştum.

canım benimki o zamanlar sadece 2 taneydi sonradan 3 tane oldu. 3 ü de döllendi ama bir tanesi çok iyi gelişti zaten bir tane transfer edildi. doktor embriyon çok kaliteli dedi rahim kalınlığında çok iyi dedi inşallah duayla tutacak çok dua et dedi. bende inandım olacağına yani sonuç olarak bir tane olsun kaliteli olsun bizim olsun..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…