Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Inşallah canım. Bugün üzüldüm dr um diyince ama o da senin gibi konuştu. 1 olsun bizim olsun ☺ fazlası da göz cikarmaz tabi. Bakalım şimdi salı gorecez ne olacak

Inşallah canım. Bugün üzüldüm dr um diyince ama o da senin gibi konuştu. 1 olsun bizim olsun ☺ fazlası da göz cikarmaz tabi. Bakalım şimdi salı gorecez ne olacak
yapacak bişey yok dua edecez sadece. ki ben tek yumurtanın olacağına daha çok inanıyorum çünkü bütün ilaçlar onu geliştiriyo ve çok gelişiyo tutma şansı daha yüksek oluyo gibi geliyo yada avutuyorum kendimi sonuç güzel olsun da ...

Bende sana katılıyorum canım ya da avutma yoluna geçtim bende allahım. Dualarımizi kabul etsin

Hergün aklimda sin her gün duamda güzel sonucu alacağız inşallah. Tek yumurta sanslilari olarak avuntumuz gerçek olacak. Şuan bebiş karnında haberi öğrenmeni bekliyor annesi
oyyyy ne datlı konuştunnn öyleeee inşallah Rabbim birlikte yaşatsın mutluluğu..:)

Hadi yaaa,sana denk geldimi hiç,e peki bir gün önce yada bir gün sonraya ayarlayamıyolarmı opuyu?
canım benimde geçen pazar günü opu vardı ve kendi doktorum opu yaptı..takibi kendi yapıyorsa takibi opu kendi doktrun girer girmesede rica et ben şahsen başka bir doktorun opu yapmasını istemem..

canım benimde geçen pazar günü opu vardı ve kendi doktorum opu yaptı..takibi kendi yapıyorsa takibi opu kendi doktrun girer girmesede rica et ben şahsen başka bir doktorun opu yapmasını istemem..
Bende canım ,senin Dr.erbil beymiydi?söylicem salı günü bakalım,gerçi daha belli değil pazar olacağı ama ben ya olursa diye telaştayım geçen sefer 11.gün toplamıştı,bu seferde 11.gün toplarsa pazara gelir diye hesap ettim

evet erbil bey canım mallesef yumurtam kalitesizmiş m1 kaliteymiş toplanınca dolu çıkmıştı ama beli bir gelişme göstermesi gerekiyorumş sonrası dölenme işlemi uygulanıyormuş..benim yumoşum spermle bile birleşemedi mallesef tedavim yarım kaldı..hakımızda hayırlsıs canım..inş senin yumoşların 1 kalite dölensin..

olsun inşallah şimdiki tedavinde güzelce kaliteli embriyoya sahip olursun,benim de 1 donmuş embriyom var Şubat ayından.bu ikinci olacak tabi yumurta gelişirse,gelişirse döllenirse,bu böyleee uzar gider.

Slm kizlar. Bende Bahceci Fulyada tedaviye basladim.ignelerimin 2.gunu.Doktorum Mustafa Bahceci.Amh 0.19 yas 36 ve 3.tedavim.Banada gonalf menopour ve femara verildi.Siskinlik cok fazla.

Dis doktoruna gitmem lazim.Dolgu icin.Bir problem olurmu kizlar?Bilginiz varmi acaba?

Hayirlisi olsun gulneva onemli olan yumiler buyusun kaliteli olsun dok.bu kadar takmayin derim hepsi iyi bir kere denk gelse nolcak sanki valla benim icin onemli olan yumurtam olsun embriyom olsun

Dok.runa sor istersen kafan rahat gidersin hayirli olsun tedavin

Tesekkurler cnm. Ben iyisi P.tesi ariyim bilgi aliyim.

Bide kizlar biz tablo yapabiliyormuyuz?Bizim gibi durumda olanlarin hangi doktorda tedavi olduklari onemli. Bilgi olarak bize ve bizden sonrakilere yardimci olacagini dusunuyorum.

Hayirlisi olsun gulneva onemli olan yumiler buyusun kaliteli olsun dok.bu kadar takmayin derim hepsi iyi bir kere denk gelse nolcak sanki valla benim icin onemli olan yumurtam olsun embriyom olsun
canım sonaa gelmek üzereyim diye düşünüyorum iki sene önce hiç böyle şeyler yaşamamıştım yumurta büyünce genelde döleniyordu bana denilen oydu 2 hücrelide olsa transfer ediliyordu sonrası malum tutnamıyordu kalitesiz olduğu için o daha büyük bir hüsran oluyordu..Allahım madi manevi güç versin hepimize tez zzmanada kavuştursun sağlıklı meleklerimize..senin transfer ne zaman canım..

Gulnevacim Amh in o kadar dusuk degil.Bence fshin dustugunde kaliteli yumurtan olacagini inaniyorum.Rabbim yardimcin olsun.Umitlerini yitirme lutfen.Sabrin sonu selamet. .

Hic oyle dusunme canim hic belli olmuyor 7 ay yumurta veremedigimi biliyorum ya kist oldu yabuyumddi.gecen ay hic yumurta yokken 2 tane buyudu ikiside dollendi msssallh tabi onemli olan bebis olmasi .opudan sonra lekelenmeler oldu dok.um cylo verdo ona basladim iciyorum adet olunca tekrar olursa ne ala mayisa allah nasip ederse trans.olucam..sakin umutsuz olma bir avantajin var yasin canim insallh olucak sende cok mucadele denkerdensin

çok çok çok çok çokkkk mutluyummmm nihayet oldu sonucum 88 çıktıııı Fethiye hocayııı çoookk seviyorummm

Kontrolden geliyorum kızlar bir iğne daha verdi dr um manapur 3 gün ikisini birden olacam sağ da hareket yok sol da gelisme var
menopurdan sonra değişim daha iyi oluyo... inşallah seninde güzel kaliteli yumilerin olacktır tatlımmmmmm

Uzun bi aradan sonra mrrh.
Benimde bu fsh ile basim dertte uzun bi suredir 6 ya kadar inmisken
Bu ay birden 20 ye cikti
meryem ana otu, incir ve sogan kuru yapmistim ondan mi oldu
bilemedim
fsh stresten sinirden bile artan bir değerdir tatlım... fsh'ın yükselmesi yumurta kalitesini düşürüyor bu bence doğru ama eğer fshını düşürmek istiyorsan belki biraz beslenme alışkanlığı yada stresi azaltmak lazım sanırım....

benim diğer tedavilerimde tedaviye başlamadan önceki aylar düşük olan fshın tedaviye başlayacağı ay fırlayacağı tutuyodu... sonradan sonraya ölçtürmemeye de başladım. en yüksek 19 oldu... amh 1,5 yıl kadar önce 0,79... onu da yenilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…