Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

aynı şekilde bende cnm kasım ayından bu yana yumurta veremiyorum.. her ay adet olunca memoriala koşuyorum, yumurtalarla ilgili, hormonlarla ilgili yada kist vs derken, bi sebep çıkıyo tedavi başlayamıyor..

evet sona gelmek üzeresin ama geldiğin son tedavilerden kurtuluş sonu cnm, bebeğinede kavuşma içinde başlangıç..
buz bebişinle güzell bi başlangıç yapıp kucağına alacağına inanıyorum cnm..

aynı şekilde bende cnm kasım ayından bu yana yumurta veremiyorum.. her ay adet olunca memoriala koşuyorum, yumurtalarla ilgili, hormonlarla ilgili yada kist vs derken, bi sebep çıkıyo tedavi başlayamıyor..

Ahh canim bilmezmiyim.insallh bu ay guzelce buyurler sana bebis olur soyle arka arkaya hamis kalriz hepimiz insallh

Gene sil baştan tahliller beni bekler kızlar regl olunca ara demişti dr um bugün aradım perşembe günü hsg çekilecek ve anestezi olmayacak
inşallah çok ağrılı olmaz

Gene sil baştan tahliller beni bekler kızlar regl olunca ara demişti dr um bugün aradım perşembe günü hsg çekilecek ve anestezi olmayacak
Anam hadi bakalım kuzum iyi olacak bu sefer. Ben de anestezi olmadan çektirdim hiç hissetmedim korkma sakin

bende çok korkmuştum ama çokta korktuğum gibi olmadı...2 kere ilaç verilirken ağrı oldu sadece zaten hepsi 5-10 dk sürüyor.

Sağolun kızlar valla çok iyi geldi daha cesur hissettim kendimi sayenizde :) devriiim az kalmış hadi bakalım inşallah tam kıvamında buyumuslerdir :) geçen sabah yumurta hasladim daha haşlanırken çatlayıp dağıldılar kocam ne dese beğenirsiniz sen de yumurtaları catlatmadan rahat edemiyon :) kizayim mi guleyim mi bilemedim :)

yaw çatlasınlarda vakti zamanı geldiğinde :)
daha önce değil yani :)
pozitif sonuçlar olsun inşallahhh...

iyiymiş :) bizde de o espriler dolu valla betülüm.. sabahları yumurta ye bak protein alman lazım diyor eşim. ben yumurtayı yiyemiyorum, ben yumurtayamıyorum garibim yumurtayı nassı yiyim

Allah nasip eder gebe kalırsak kocalarimiza bir tekerleme: yimirta yimirta dedin başımın etini yedin al sana benden bir yimirta doya doya sev oksa :) sonu oldu mu bilemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…