menopurdan sonra değişim daha iyi oluyo... inşallah seninde güzel kaliteli yumilerin olacktır tatlımmmmmm
Inşallah canimm valla bu yumurta takibi insanı strese sokuyormus insqllah olur şimdi bekle saliyi
fsh stresten sinirden bile artan bir değerdir tatlım... fsh'ın yükselmesi yumurta kalitesini düşürüyor bu bence doğru ama eğer fshını düşürmek istiyorsan belki biraz beslenme alışkanlığı yada stresi azaltmak lazım sanırım....
benim diğer tedavilerimde tedaviye başlamadan önceki aylar düşük olan fshın tedaviye başlayacağı ay fırlayacağı tutuyodu... sonradan sonraya ölçtürmemeye de başladım. en yüksek 19 oldu... amh 1,5 yıl kadar önce 0,79... onu da yenilemedim
Hic oyle dusunme canim hic belli olmuyor 7 ay yumurta veremedigimi biliyorum ya kist oldu yabuyumddi.gecen ay hic yumurta yokken 2 tane buyudu ikiside dollendi msssallh tabi onemli olan bebis olmasi .opudan sonra lekelenmeler oldu dok.um cylo verdo ona basladim iciyorum adet olunca tekrar olursa ne ala mayisa allah nasip ederse trans.olucam..sakin umutsuz olma bir avantajin var yasin canim insallh olucak sende cok mucadele denkerdensin
canım sonaa gelmek üzereyim diye düşünüyorum iki sene önce hiç böyle şeyler yaşamamıştım yumurta büyünce genelde döleniyordu bana denilen oydu 2 hücrelide olsa transfer ediliyordu sonrası malum tutnamıyordu kalitesiz olduğu için o daha büyük bir hüsran oluyordu..Allahım madi manevi güç versin hepimize tez zzmanada kavuştursun sağlıklı meleklerimize..senin transfer ne zaman canım..
aynı şekilde bende cnm kasım ayından bu yana yumurta veremiyorum.. her ay adet olunca memoriala koşuyorum, yumurtalarla ilgili, hormonlarla ilgili yada kist vs derken, bi sebep çıkıyo tedavi başlayamıyor..
Ahh canim bilmezmiyim.insallh bu ay guzelce buyurler sana bebis olur soyle arka arkaya hamis kalriz hepimiz insallh
Anam hadi bakalım kuzum iyi olacak bu sefer. Ben de anestezi olmadan çektirdim hiç hissetmedim korkma sakinGene sil baştan tahliller beni bekler kızlar regl olunca ara demişti dr um bugün aradım perşembe günü hsg çekilecek ve anestezi olmayacak
inşallah çok ağrılı olmaz
bende çok korkmuştum ama çokta korktuğum gibi olmadı...2 kere ilaç verilirken ağrı oldu sadece zaten hepsi 5-10 dk sürüyor.Gene sil baştan tahliller beni bekler kızlar regl olunca ara demişti dr um bugün aradım perşembe günü hsg çekilecek ve anestezi olmayacak
inşallah çok ağrılı olmaz
inşallahhh koccaman kaliteli yumoşlar olmuşlardır :)yarın sabah 9.30 da kontrol inşallah büyümüştür yımırtalar
inşallahh canımm hepimize bol güzel yumoş diliyorum içlerinden bebiş çıkanındaninşallahhh koccaman kaliteli yumoşlar olmuşlardır :)
yaw çatlasınlarda vakti zamanı geldiğinde :)Sağolun kızlar valla çok iyi geldi daha cesur hissettim kendimi sayenizde :) devriiim az kalmış hadi bakalım inşallah tam kıvamında buyumuslerdir :) geçen sabah yumurta hasladim daha haşlanırken çatlayıp dağıldılar kocam ne dese beğenirsiniz sen de yumurtaları catlatmadan rahat edemiyon :) kizayim mi guleyim mi bilemedim :)
Sağolun kızlar valla çok iyi geldi daha cesur hissettim kendimi sayenizde :) devriiim az kalmış hadi bakalım inşallah tam kıvamında buyumuslerdir :) geçen sabah yumurta hasladim daha haşlanırken çatlayıp dağıldılar kocam ne dese beğenirsiniz sen de yumurtaları catlatmadan rahat edemiyon :) kizayim mi guleyim mi bilemedim :)
süper oldu olmaz mıAllah nasip eder gebe kalırsak kocalarimiza bir tekerleme: yimirta yimirta dedin başımın etini yedin al sana benden bir yimirta doya doya sev oksa :) sonu oldu mu bilemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?