- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
Benimde yarın kontrolüm var inşallah benimkilerde büyümüştür ya zaten sınırlı sayıdalar;-))yarın sabah 9.30 da kontrol inşallah büyümüştür yımırtalar
Aynen canimmBenimde yarın kontrolüm var inşallah benimkilerde büyümüştür ya zaten sınırlı sayıdalar;-))
İğnelere başlayalı 5.günüm bugün,menagon,klomen,clexan alıyorum,Aynen canimmkaçıncı günün
İğnelerin 5.günü,adetin 6.günüAynen canimmkaçıncı günün
Bende 7. Igne leri oldum az önceİğnelerin 5.günü,adetin 6.günü
NE farklı ilaçlar var gonal f ve menopur oluyorum bende şimdiİğnelere başlayalı 5.günüm bugün,menagon,klomen,clexan alıyorum,
İlaçlar farklı oluyo hakikaten ben de fostimon kullanmıştim son tedavimdeNE farklı ilaçlar var gonal f ve menopur oluyorum bende şimdi
Evet ya herkes her kontrolden sonra yazsın sonuçları kızlar hep beraber guxel sonuçlara insqllahBenimde ignelerimin 4.gunu kizlar. Carsamba gorusme var.En korktugum sey hic yumurta olamamasi.
Insallah bu sefer bebislerimize kavusuruz.Guzel haberlerinizi bekliyorum kizlar.
Etkileri aynıdır ama sanırım ya vermidon ve parol gibi olsa gerekİlaçlar farklı oluyo hakikaten ben de fostimon kullanmıştim son tedavimde
Bence korkma bak ben Ocak'ta başladım tedaviye ama yumurta yok diye başlayamadım,Şubat ta 3 yumurta vardı opu oldum 1 dondurulmuş embriyom var,Mart ta yine yoktu yumurta o ayıda pas geçtik ve Nisan'da yine var 3,4 tane başladık iğnelere,bende çok üzülüyordum yumurta yok deyince Dr.ama doktorum sabırlı olman lazım,uzun bir süreç bu diyor hep haklıda,bir ay olup bir ay olmayabilir normal dedi,moral bozmuyorum bende artık,bence sende bozma hiç keyfini,aklını,herşey hepimiz için güzel olacak inşallah...Benimde ignelerimin 4.gunu kizlar. Carsamba gorusme var.En korktugum sey hic yumurta olamamasi.
Insallah bu sefer bebislerimize kavusuruz.Guzel haberlerinizi bekliyorum kizlar.
Senin tedavi nerde canımBence korkma bak ben Ocak'ta başladım tedaviye ama yumurta yok diye başlayamadım,Şubat ta 3 yumurta vardı opu oldum 1 dondurulmuş embriyom var,Mart ta yine yoktu yumurta o ayıda pas geçtik ve Nisan'da yine var 3,4 tane başladık iğnelere,bende çok üzülüyordum yumurta yok deyince Dr.ama doktorum sabırlı olman lazım,uzun bir süreç bu diyor hep haklıda,bir ay olup bir ay olmayabilir normal dedi,moral bozmuyorum bende artık,bence sende bozma hiç keyfini,aklını,herşey hepimiz için güzel olacak inşallah...
Oyyy hadi bakakimm güzel güzel teslim.et yumurtaları ve guzel güzel geri al canimm hadi bakalım bol şansKızlar benimde yarın sabah 8 de yumurta toplama işlemîm yapılacak inşaAllah. 10 gün önce başladım tedaviye dünya kadar iğne yaptım göbekten kimini kalçadan yarında sonucu göreceğiz kısmetse Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Bahçeci Fulya Dr.Güvenç karlıkaya doktorum;-)Senin tedavi nerde canım
Hadi bakalimm inş guzel sonuçlar al canimmBahçeci Fulya Dr.Güvenç karlıkaya doktorum;-)
Âmin,hepimize güzel sonuçlar getirsin hayat...sen de erbil beye gidiyorsun sanırım bahçecideHadi bakalimm inş guzel sonuçlar al canimm
Yok canım ben asm de aydın Arıcı ya gidiyorum :)Âmin,hepimize güzel sonuçlar getirsin hayat...sen de erbil beye gidiyorsun sanırım bahçecide
Pardon yaa karıştırdım demekki .Yok canım ben asm de aydın Arıcı ya gidiyorum :)
Rica ederim canimm :) ablam ilk deneme sini Bahçeci de yapmıştı. Koşuyolu BahçeciPardon yaa karıştırdım demekki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?