Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

çok sevindim bak ne güzel bir sürü yumurtan oluşmuş kaliteli büyüsünler inşallah
Toplanmadan inanmicam sanırım inşallah aksilik olmaz canimm ondan daha sevinemiyorum sen nasılsın iyisin işlem. Rahat miydi yarın mi arayacak lar

Günaydın kızlar benîm yumurta toplama işlemi bitti çok şükür. 4 tane toplarız demişti doktor 5 tane topladım demiş eşime. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Maşallahhh güzelce döllensin bölünüp büyüsün hepsi inşallah kan can olsunlar :)

inşallah kaliteli kaliteli toplanır çokça, orgalutran mı verdi? çatlamasınlar vaktinden önce tabiii...büyüsünler

selam kızlar bugün kontrolüm vardı iğnelerin 6.günü , menagon ve klomen kullanmıştım,kontrolde 2 tane 10 mm civarında iyi dedi dr.2-3 te ufak varmış büyümemişler klomene devam et dedi ve menagon yerine merional 150 mg *2 + 1 toz verdi,dozu yükseltti,nasıl sizce?birde opu pazara denk gelmez dedi 13.gün civarı toplarız dedi.boşa telaş yaptım pazar olurda doktorum olmazsa diye;-))gerek kalmayınca da sormadım h.sonu için.

Guxel valla canım. Benim 450 mg yapıyorum hep iğneleri ona rağmen yavaş büyüyorlar.:)

Cetrodite mi ne öyle birşey canım sabahları saat 10 a kadar onu vuracam akşam 8 de de menopur vurulacam
kaçıncı gündeydin sen iğnelerin,benimde bugün 6.günüm cuma gitcem tekrar kontrole bana çatlamaması için iğne vermedi..cetrodite vermişti geçen sefer .

kaçıncı gündeydin sen iğnelerin,benimde bugün 6.günüm cuma gitcem tekrar kontrole bana çatlamaması için iğne vermedi..cetrodite vermişti geçen sefer .
Benim 8. Günüm du bugün. 3 kutu daha menopur verdi. Cuma kontrol var. Yarin sabahtan itibaren catlamamsi için Cetrodite vurucam

Allah razı olsun kızlar îyi dilekleriniz dualarınız bana güç veriyor ben iyiyim çok şükür ağrıyla uyandım ama geçtî şimdi.ben kısmetse akşam Kuran okuma dersimiz var rutin her salı oraya gîdicem hepimize dua edicem dua isticem inşallah Rabbim hepimize yardım etsin

Sağol canimm. Allah razı olsun. Allqhimm Duysun dualarimizi inşallah. Ne zaman arayacaklar seni simdi transfer Gubu belli mi canimm

o bile stres oluyor dimi...insan tedavi boyunca herşeye takılıyor,Allah yüzümüze baksında bizde sağlıklı birer evlat sahibi olalım inşallah
hiç belli olmaz o küçükler diğerlerine yetişmese bile toplanabilir hatta döllenebilir..
hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun...

sağol canım inşallah dediğin gibi olur,doktordan çıkar çıkmaz k.k girip bakıyorum,benle aynı durumda olan arkadaşların tedavisi nasıl diye,iyice takıntılı oldum,

Yumurtanın büyüklüğü ile kaliteli olmasi arasında bi otanti var mı

sağol canım inşallah dediğin gibi olur,doktordan çıkar çıkmaz k.k girip bakıyorum,benle aynı durumda olan arkadaşların tedavisi nasıl diye,iyice takıntılı oldum,
öyle oluyor tabiii bizde hep destek tam destek
insan bir omuz arıyor iyi birşeyler duymak istiyor
takıntı değilde işte ne biliym bilmek istiyor insan

Yumurtanın büyüklüğü ile kaliteli olmasi arasında bi otanti var mı

Psikopat gibi sabah akşam iğne göbek acimayaa başladı valla aman sonu güzel olsun acı mi kalır :)
yok tatlım yani büyüklüğü zaten toplanması 18 mm yi geçmesi lazım. yani toplandığı halde gerekli büyüklüğe ulaştığı halde Allah korusun işleme alınmayabilir ya da döllenmeyebilir.
tedavi sürecinde olan bütün kızçeler pozitif sonuç görün inşallah
benim tedavim bitti hala iğne yerleri acıyor son zamanlarda iğne vururken ağlıyordum çok zor çok

Anladım canimm inşallah yq bakalimm kısmet artık şimdi cumayi bekliyorum hayatım beklemek le

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…