Bende senin gibi myom ameliyatı oldum :) sonra polip çıktı histereskopi oldum. Şimdi temiz pak başladık tedaviye. Iltihap yoksa sıkıntı olmaz diye biliyorum ama emin değilim cnm bu konuda ona dr un karar verir zaten.
Cnm prosedür öyle ama genelde 2 tane kotlyuyorlar gizlice :) garantiye almak için. Yasa bakmiyorlar yani. Ben sordum dr uma bugün 2 tane koyacağız dediÇok geçmiş olsun canım. İnşallah ikimizin de dilekleri kabul olur.
Peki emriyo sayısı hakkında bilgin var mı. Nette 35 yaşından sonra ancak 2 emriyo transfer edilir diyor.
Inşallah canimm güzel olacak merak etmeAdetimin 5. günü yarın kontrolüm var dua edin ne olur inşallah herşey yolunda gider
Inşallah canimm güzel olacak merak etme
İnsallah hersey gonlunce olur. Bizi de haberdar et ben de haftaya basliycam cok heyecanliyimAdetimin 5. günü yarın kontrolüm var dua edin ne olur inşallah herşey yolunda gider
Canim dualarimiz seninle inşallah güzel olacak. Stres oluyor elde değil ama min düzeye indirmek lazım :)Kizlar benimde yarin kontrol var.Lutfen bana da dua edin.Insallah yumurtam olmustur. Kendi kendime her ne kadar stres yok desemde elimde degil.
evet canım yarın yapacam ama hiç cesaretim yok çok gerginim ne zor birşeymiş çok korkuyorum.ağlıyorum bugünden beri. bide bugün çok yordum kendimi dikkat etmedim hiç..Canimm naptin nasıl gidiyor yarin mi yapacaksın test
canım erken yapmaya cesaretim olmadı malesef yarın nasıl gidecem onu düşünüyorum çok korkuyorum çok duaya ihtiyacım var..Rabbim veren de sensin alan da. bize vereceğin evlatlar sadece bize gönderilmiş birer emanet olacak. sen bizlere emanet edeceğin sağlıklı evlatlar ver aminn..Bu arada sevdakusum arkadaşımızın yarın test günü eğer erkenden yapmadıysa tabii :) inşallah o da bize umut olur burda guzeel haberler verir bize :)
Cnm igne yaparken yavas mi batirdinarkadaşlar ilk defa dün olduğum iğne göbekten ,iğne yeri bugün halen çok ağrıyor ve kızardı ve kabardı,kolonyayla ovuyorumda ,ne yapababilirm?dokundumu acaba,yada dağılmadımı ?
Rabbim by sefer yuzune baksin. Insallah zamani gelmistir cnmcanım erken yapmaya cesaretim olmadı malesef yarın nasıl gidecem onu düşünüyorum çok korkuyorum çok duaya ihtiyacım var..Rabbim veren de sensin alan da. bize vereceğin evlatlar sadece bize gönderilmiş birer emanet olacak. sen bizlere emanet edeceğin sağlıklı evlatlar ver aminn..
hatırladım canım ben hem şubatta hem martta aşılama yaptırdım olmayınca hemen tüpe başladık Allah hepimizin yardımcısı olsun. Seninde gönlüne göre olsun inşallahSevda seninle subat asilama topiginde tanismistim...yumurtalarin toplanmis,cok sevindim insallah hayirli haberlerle annelerine gelirler..ben de tup bebege basladim...simdilik dogum kontrol hapi aliyorum, haftaya ignelere baslicam,,Insallah sizin guzel haberleriniz bana da moral olur...Allah yardimciniz olsun...
inşallahhhRabbim by sefer yuzune baksin. Insallah zamani gelmistir cnm
arkadaşım iğnede boşluk olmamasına çok yavaş ya da çok hızlı yapmamaya, çok derine ya da çok yüzeysel yapmamaya dikkat et yani demem o ki herşeyin kararında olacak. tedavin hayırlı olsunarkadaşlar ilk defa dün olduğum iğne göbekten ,iğne yeri bugün halen çok ağrıyor ve kızardı ve kabardı,kolonyayla ovuyorumda ,ne yapababilirm?dokundumu acaba,yada dağılmadımı ?
İnşallah haberdar ederim Rabbim yüzümüzü güldürsün benim ilk tedavim yumurta gelişmediği için yarım kalmıştı şimdiki tedavide üçüncü günü kontrolde sağda 2 solda 1 yumurta görüldü az gözükebilir ama benim için çok büyük bir gelişme inşallah güzel güzel sağlıkla büyürlerİnsallah hersey gonlunce olur. Bizi de haberdar et ben de haftaya basliycam cok heyecanliyim
Buralarda olduğuna sevindim canım allah yüzünü guldursun inşallah testim pozitiiiiif diye haykirirsin burdan dualarim seninle canım benim kendine iyi bak :)canım erken yapmaya cesaretim olmadı malesef yarın nasıl gidecem onu düşünüyorum çok korkuyorum çok duaya ihtiyacım var..Rabbim veren de sensin alan da. bize vereceğin evlatlar sadece bize gönderilmiş birer emanet olacak. sen bizlere emanet edeceğin sağlıklı evlatlar ver aminn..
sağol canım Allah razı olsun desteğiniz benim için çok önemli inşallah olur da umut olurum size sizlerde iyi sonuçlar alırsınızBuralarda olduğuna sevindim canım allah yüzünü guldursun inşallah testim pozitiiiiif diye haykirirsin burdan dualarim seninle canım benim kendine iyi bak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?