- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Anladım canimm inşallah yq bakalimm kısmet artık şimdi cumayi bekliyorum hayatım beklemek le
12 mm en büyüğü cuma yq kadar 1 olur mu acepbeklemek bizim işimiz
cumaya kadar 15-16 yı görür diye tahmin ediyorum.12 mm en büyüğü cuma yq kadar 1 olur mu acep
canım hastaneden çıkarken doktor cuma yada pazar transfer ederiz inşallah dedi hastanedendw gün içinde arayacaklardı henüz aramadılarSağol canimm. Allah razı olsun. Allqhimm Duysun dualarimizi inşallah. Ne zaman arayacaklar seni simdi transfer Gubu belli mi canimm
Hadi inş canimmm aradiklarinda haber et mutlakacanım hastaneden çıkarken doktor cuma yada pazar transfer ederiz inşallah dedi hastanedendw gün içinde arayacaklardı henüz aramadılar
Evet ya dr um da salı büyük ihtimal dedj çok heyecanlıcumaya kadar 15-16 yı görür diye tahmin ediyorum.
hazırlan bakalım haftaya pazartesi ya da salı opu olur inşallahhh hayırlısıyla :)
tamam canım yazarım inşallahHadi inş canimmm aradiklarinda haber et mutlaka
tamam canım yazarım inşallah
Evet ya dr um da salı büyük ihtimal dedj çok heyecanlı
Canim benimm Sağol inşallah önce biz sonra siz güzel haberler verecez birbirimize :) heyecanlı bir süreç her Kontrol ayrı bi heyecanDevrim seninde gelismeleri izliyorum canim, haberler cok guzel...bol bol saglikli yumurta ve bebek olsun insallah...ben ignelere baslayip opuya gelene kadar sizin sonuclariniz cikacak, insallah guzel haberlerinizle sevinicez... Allah yardimcimiz olsun...
Canim benimm Sağol inşallah önce biz sonra siz güzel haberler verecez birbirimize :) heyecanlı bir süreç her Kontrol ayrı bi heyecangüzel olsun hersey artık inşallah
Ben doğum kontrol hapi na başladığımda bile heyecanlanmistim:) valla cidden az olsun ama güzel yumurta mız olsun inşallah. Başkası üzülür bu kadar yumurtaya ben seviniyorum dr um öyle dedi napim 1 olsun gerekirse ama bizim olsunValla ya, gercekten tatli bir heyecan var...ben hala dogum kontrol hapi kullandigim icin cok havaya giremeim ama sizin hebeleriniz bile beni burdan heycanlandiriyor...Insallah rabbim herkese gonlundeki guzel dilegini verir ...ben de artik baslasin diye bekliyorum...Haftaya carsamba randevum var, persembe de ilk ignelere baslicaz..benim opu Nisan 25'ten sonralara gelecek...
Öncelikle merhabalar;Herkese merhaba
3 hafta önce FSH değerimin 14,5 AMH değerimin de 0.4 olduğunu öğrendim. 34 yaşındayım ve doktorum hemen tüp bebek tedavisi olmamı söyledi. Bir kaç gün iki gözüm iki çeşme ağladım hayata küstüm forum makale site ne bulduysam okudum, tanıdık bir aktara(ankarada istanbul baharat) gittim sağolsun verdiği moralle biraz toparlandım. Verdiği macun ve çayı içtim daha pozitifim. Hemen tüp bebek tedavisi diye hastane (Zekai Tahir Burak) hangi tahlil tetkik dediyse hepsini yaptırdım. Adetin 2. günü tedaviye başlıyoruz dediler. TSH değerim 4 çıktı çok yüksek değil tedaviyi etkilemez dediler onun için de bir ilaç verdiler bakalım.
Ne kadar psikoloji çok önemli deseler de gene kafam bu meseleyle çok meşgul ve kafamda onlarca soru işareti.
FSH sorunu ile başa çıkmış arkadaşların yardımını istiyorum, bu tüp bebek tedavisi nasıl bir şey, internette yazıldığı gibi gerçekten hemen adetin 2. günü başlayıp o ay tüp bebek yapılıyor mu, başlangıçta nelere dikkat etmem lazım, tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevirim.
MerhabaHerkese merhaba
3 hafta önce FSH değerimin 14,5 AMH değerimin de 0.4 olduğunu öğrendim. 34 yaşındayım ve doktorum hemen tüp bebek tedavisi olmamı söyledi. Bir kaç gün iki gözüm iki çeşme ağladım hayata küstüm forum makale site ne bulduysam okudum, tanıdık bir aktara(ankarada istanbul baharat) gittim sağolsun verdiği moralle biraz toparlandım. Verdiği macun ve çayı içtim daha pozitifim. Hemen tüp bebek tedavisi diye hastane (Zekai Tahir Burak) hangi tahlil tetkik dediyse hepsini yaptırdım. Adetin 2. günü tedaviye başlıyoruz dediler. TSH değerim 4 çıktı çok yüksek değil tedaviyi etkilemez dediler onun için de bir ilaç verdiler bakalım.
Ne kadar psikoloji çok önemli deseler de gene kafam bu meseleyle çok meşgul ve kafamda onlarca soru işareti.
FSH sorunu ile başa çıkmış arkadaşların yardımını istiyorum, bu tüp bebek tedavisi nasıl bir şey, internette yazıldığı gibi gerçekten hemen adetin 2. günü başlayıp o ay tüp bebek yapılıyor mu, başlangıçta nelere dikkat etmem lazım, tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevirim.
Öncelikle merhabalar;
Allah yardımcınız olsun bu süreçte.fsh değil ama önemli olan amh ve ultrasondaki folikül görünümü.
adetin 2. günü net bir şekilde anlaşılır ve ona göre iğne ve ilaçlara başlanır.doz ona göre belirleniyor.2. yada 3. gün.
fsh için stresten uzak duracaksınız. çünkü dalgalı bir seyir izler.önemli olan amh ve ultrason görüntüsüdür.
iğne ilaç başladığında macun ve çayı kullanmanı çok tavsiye etmem yani asıl tedaviye geçtiğinde.
herşey gönlünce olsun inşallah ilk tedavinde bebişe kavuşursun..
Merhaba
Benim de yaş 33 fsh 22 amh 0.18 çıktı. Bunlar rezervinin düştüğünü gösterir değerler malesef. Ama fsh ve amh ı yenmiş tüp bebekle hatta kendiliğinden hamile kalan çok arkadaşımız var. Sen bu dg erleri bir kenara bırak. Tedavine ve dr una güven. Ultrason da yumurta göründüğü müddetçe hepimizin şansı var
Adetin 2. 3. Gubu yapılan muayene ile başlanıyor tedavine. Mesela ben 8. Günüm deyim. Ve 3 farklı iğne ile en yüksek doz dan tedavi görüyorum. Allah yardımcın olsun seninde umarım tedavin güzel sonuçlanır
Evet ben de senin gibi subat dq öğrendim hemen başladım 1 senelik evliyim bide daha hemen bunlarla ugrasmak zorunda kaldık :) kısmet cnm zor olsa da olacak inanıyorum.Amin hepimiz için inşallah güzel sonuçlar olur. Artık her gün isteyen herkes için dua ediyorum. Ben birden bire öğrenip hemen tedaviye başlayacağız deyince o şoktayım hala.
Senin de ilk denemen mi ?
Evet ben de senin gibi subat dq öğrendim hemen başladım 1 senelik evliyim bide daha hemen bunlarla ugrasmak zorunda kaldık :) kısmet cnm zor olsa da olacak inanıyorum.
Bende senin gibi myom ameliyatı oldum :) sonra polip çıktı histereskopi oldum. Şimdi temiz pak başladık tedaviye. Iltihap yoksa sıkıntı olmaz diye biliyorum ama emin değilim cnm bu konuda ona dr un karar verir zaten.İnşallah ben de inanıyorum :) Bende iki yıllık evliyim önce miyom çıktı aslında 1 yıldır ankarada doktor hastane bırakmadım miyom için. Çok şükür miyomdan kurtuldum. Miyomdan sonra hadi tedaviye başlayalım diye bir sürü test yapıldı bu fsh amh çıktı.
Olsun iyi ki öğrenmişsin. Yoksa bir derdin olduğunu bilmemek daha kötü. En azından çaresini arıyoruz.
Bir sorum daha var kızlar. Benim ameliyattan sonra sürekli candida sebepli akıntım oldu. Sürekli flucan zalain verdiler. Şimdi gene başladı. Haftaya adetim başlayacak. Akıntı engelliyor mu tedaviyi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?