Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

înşAllah canım yazarım buraya. Ne zaman arıyolar hastaneden durumu bîldirmek için bilgin var mı bu konuda
Ertesi gün arıyorlar sanırım kaç yumurta alındığını falan söylüyorlar
Sonra yumurtaların bölünme durumuna göre tekrar haber veriyorlar. 3. Gun ya da 5. Gun transfer yapıyorlar hücre sayısına göre. Hatırladığım böyle stres yapma çok güzel olacakk

inşallah canım inşallah

Senin yarın 11. Gun mu oluyir canım. Benim bugün 7. Günüm ignelere başlayalı. Ne zaman toplanacak. Tabi toplanacak yumurta olursa înşAllah :)
canım yarın adetimin 12. Günü tedavinin 11. Günü oluyor dün akşam 9 da iki tane çatlatma iğnesi yapmamı istemişti doktor yarın 8 e de randevu vermişti. İnşallah olur tabi yumurtaların neden olmasın. Ben kendime çok şaşırdım 1850 tl lik iğne düşün artık ne kadar olduklarını buna rağmen en son gittiğimde 4 tanesini toplarız yumurtaların dedi

NE bilim 3 gün önce sol da 1 tane 6 mm vardı birde daha küçük diğer gkrunenler buyumemisti. Sonra bi iğne daha verdi. Bunu da vurucaksin dedi. Benim o fiyati bile geçti valla en yüksek doz alıyorum inşallah. Yarin 8. Günüm olacak. Sekillenmis olur sanırım biraz daha. Cetrotide ne iğnesi bana gelirken yanında getir dedi bunu yarın için. Yumurtaların durumuna göre onu yapacaz dedi. 5 kutu var bundan da

Kadınlar muayene odasından çıkıyolar 10 tane 8 tane falan diyolar bende toplanabilecek 4 tane var buna da şükür tabi ama en azından 2 transfer olur 2 tanede dondurulur diye hayal etmiştim malum nerdeyse 9 bin lira bi daha ya yaparız ya yapamayız. Bendeki hayal dünyasını görüyo musun ikiz falan doğururum ben beynimden bu gidişle :))

bende 6 kutu kullandım ondan o da yumurta geliştirici canım göbekten yapılıyo

Bende onu hayal ediyorum. Bugün Kuzenim le görüştüm. Sağ yumurtalık alındı. Solun yarısı alındı. Yeni evlenmisti birde. Dr lar çocuğun olmaz demişti. Yarım yumurtalikla imkansız dediler. Doğal yolla ikizleri oldu. Diyorum böyle bir mucize bize de ver allahım

Hımm hergün 1 tane mi insqllah benimde yolunda gider cuma cumartesi benin de toplanır. 4 olsa öpüp başıma koyarım
evet canım günde 1 tane. İnşallah 4 ten de fazla olsun verecek olan Allah sonuçta. O durumda doğal yolla ikiz mucize gerçekten Allahım bize de ver :))(amin)

evet canım günde 1 tane. İnşallah 4 ten de fazla olsun verecek olan Allah sonuçta. O durumda doğal yolla ikiz mucize gerçekten Allahım bize de ver :))(amin)
Amin canimm. Benim normal de 1 yumurtam büyüyordy güzel. Tedaviye başlamadan önce . Bu ilaçlar ters etki de yapabiliyormus ya vücut tepki gosterebiliyirmus inş oyke bişey olmaz. Herşey Allahtan canım. Olacak olacak. Güzel olacak. Sen güzel haberler ver yarın ben de o moralle gideyim inşallah
Sabah ben kontrole sen yumoslari vermeye

Herkese allah kolaylık versin inşallah akşama çoook güzel haberler duyarız sizlerden allah yardımcınız olsun :)

Günaydın kızlar benîm yumurta toplama işlemi bitti çok şükür. 4 tane toplarız demişti doktor 5 tane topladım demiş eşime. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Oyyy çok sevindim canimm. Benim de suan sağ da 1 tane köşede çok. Sol da 2 tane görünüyor. Menopur a devam dedi 3 gün daha. Benim yumurta toplama 14 15. Gubu bulacak sanırım. Yarin sabah ta bir igneye baslayacam catlamamasi için mis. Cuma yine kontrol bakalim

çok sevindim bak ne güzel bir sürü yumurtan oluşmuş kaliteli büyüsünler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…