- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
evet evet aynı tablet.biesteron gibi.solgar ınki iyi.Ilac mi bu biesteron gibi mi canım alım bende
Tamam canım. Günde kaç tane peki. Biesteron la kullanabiliriz ikisini de dimievet evet aynı tablet.biesteron gibi.solgar ınki iyi.
Kızlar benimde dhea biesteron var evde ama doktor opu dan önce bırak demişti o yüzden bırakmıştır tekrar mi baslasam doktor söylemeden bişey içmeye korkuyorum aslinsaTamam canım. Günde kaç tane peki. Biesteron la kullanabiliriz ikisini de dimi
Yav kafam karıştı bir prog yapsak sabah şu akşam bu :) ne içecez ne yiyecegiz hepsini nasıl yapacağız :)
Spora vaktim olmuyo ya çalışıyorumArkadaşlar Allah hepimize hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.. benim naçizane önerim de çayı, kahveyi, basit şekerli ürünleri hazır gıdaları bırakmanız... ve düzenli spor.. faydasını göreceksiniz inşallah..
Canim Merhaba öncelikle Rabbim bebisini sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin Rabbim bizlere de nasip etsin. Canim benim amh 0.13 2 ay önce öğrendim. 3 defa fsh ölçtürdüm hepsi de iyi çıktı. 27 martta transferim olmuştu tek yumurtayla ama malesef tutmadı. Fsh ım yüksek değil ama ben Hayıt hapi kullanmaya başladım. 2 gündür kullanıyorum. Ama bırakıp bırakmamak ta kararsizim.
Bide ben 8 aydır evliyim bu durumumuzu öğrenene kadar korunuyorduk. Öğrendikten sonra zaten hemen tüp bebek tedavisine başladık. Yani hiç normal yoldan denemedik ve hala umudumuz var bir kaç ay denemek istiyoruz sonuçta Rabbim ol derse olur. O yüzden doğal bitkilerle yumurtalarim gelissin istiyorum. Önerecegin bir şey varmi
Ensucum sen nasilsin?tedaviye basladinmi?
Spora vaktim olmuyo ya çalışıyorum
Hımm bunları bildiğim iyi oldu pek bilgim olmuyo sora sora ogreniyorum.. Arı sütü nerelerde bulabilirimmerhaba canım.. fsh sorunun hiç yoksa hayıt içme canım durduk yere hormonlarını değiştirirsin bozarsın.. gerek yokki..
ayda 3-4 bardak arslan pençesi ve çivan perçemi karışımı içebilirsin iyi gelir.. bünyeni rahatlatır..
cnm 0.13 çok kötü bi amh değil aslında senin 2-3 tane yumurtan kesin olur.. benim 0.09 ama aylardır her ay 3-4 tane yumurta oluyor.. doğal bitkilerin doğurganliğa çok etkisi olmuyor canım ama saf arı sütü alıp mutlaka kullan iyi bir yerden al.. kesin faydası oluyor en azından yumurta kaliteni arttırıyor..
Tamam canım. Günde kaç tane peki. Biesteron la kullanabiliriz ikisini de dimi
Yav kafam karıştı bir prog yapsak sabah şu akşam bu :) ne içecez ne yiyecegiz hepsini nasıl yapacağız :)
hayırlı olsun canım sonu pozitif olsun inşallah...canım tedaviye başladım bu ay yine ama çok umudum yok başlamayı düşünmediğim için hiç hazırlık yapmamıştım..
sen nasılsın hayatım napıyorsun..
Hımm bunları bildiğim iyi oldu pek bilgim olmuyo sora sora ogreniyorum.. Arı sütü nerelerde bulabilirim
hayırlı olsun canım sonu pozitif olsun inşallah...
Ilac mi bu biesteron gibi mi canım alım bende
iyiyim bugünlerde sanırım bahar ında etkisiyle...sağol canım benim.. sen nasılsın hayatım.
Bu güzel oldu :))dhea günde 3
melatonin gece yatmadan önce
koenzimde günde 2
sabah aç karnına arı sütü dil altına küçücük
polen ve bal tahta kaşıkla yenecek.sabah açkarnına
beslenmeye dikkat.sabah yenebilirse bir adet yumurta mutlaka.
tavuk yemezsenizde bu süreçte iyi olur.(nerdeeeee o eski tavuklar)
zaten hayıt aslanpençesi civanperçemi devam.
aslında nar ve nar suyu regli öncesi içilebilir.rahim duvarını kalınlaştırır bebik daha iyi tutunur.
eeee birde 2 güne bir e devam...
haftada 4 gün 40 dk yürüyüşte dr.ların önerdikleri...
yarasınnnn şifa olsuuunn tüm hatunlara :))Bu güzel oldu :))
Kocama fa keciboynuzu kaynttim mi ohhhh yav zaten 2 aydır histereskopi ol 15 gun ilişki yasak tüp bebek tedavisine başla ilişki yasak bu ay yasak yok çalışmak var :)yarasınnnn şifa olsuuunn tüm hatunlara :))
iyiyim bugünlerde sanırım bahar ında etkisiyle...
haziran ı beklicem dr. için.
bu sefer Nova Art a gideceğim kısmet olursa.
işte şimdilik ot kür ne bulursam yapayım.
malum 2 negatif ağır geldi aslında.hiç üstünde durmasamda.
sen memorialde tedavi oluyordun.yanlış mı hatırlıyorum.
şöyle bir şey var.eğer Allah 3. dede kısmet etmezse para biriktirip seneye son şansımı istanbulda denemek istiyorum.
rabbim herşeyin hayırlısını versin.
Seninde inşallah bu tedavin sağlıklı bir gebelikle sonuçlansın...
yaaaa tabii bir de işin o kısmı varKocama fa keciboynuzu kaynttim mi ohhhh yav zaten 2 aydır histereskopi ol 15 gun ilişki yasak tüp bebek tedavisine başla ilişki yasak bu ay yasak yok çalışmak var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?