Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Arkadaşlar Allah hepimize hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.. benim naçizane önerim de çayı, kahveyi, basit şekerli ürünleri hazır gıdaları bırakmanız... ve düzenli spor.. faydasını göreceksiniz inşallah..

Tamam canım. Günde kaç tane peki. Biesteron la kullanabiliriz ikisini de dimi
Yav kafam karıştı bir prog yapsak sabah şu akşam bu :) ne içecez ne yiyecegiz hepsini nasıl yapacağız :)
Kızlar benimde dhea biesteron var evde ama doktor opu dan önce bırak demişti o yüzden bırakmıştır tekrar mi baslasam doktor söylemeden bişey içmeye korkuyorum aslinsa

Spora vaktim olmuyo ya çalışıyorum

merhaba canım.. fsh sorunun hiç yoksa hayıt içme canım durduk yere hormonlarını değiştirirsin bozarsın.. gerek yokki..
ayda 3-4 bardak arslan pençesi ve çivan perçemi karışımı içebilirsin iyi gelir.. bünyeni rahatlatır..
cnm 0.13 çok kötü bi amh değil aslında senin 2-3 tane yumurtan kesin olur.. benim 0.09 ama aylardır her ay 3-4 tane yumurta oluyor.. doğal bitkilerin doğurganliğa çok etkisi olmuyor canım ama saf arı sütü alıp mutlaka kullan iyi bir yerden al.. kesin faydası oluyor en azından yumurta kaliteni arttırıyor..

Spora vaktim olmuyo ya çalışıyorum

ben kendime 240 liraya hepsi burada dan eliptik bsiklet almıştım evde bilgisayarımdan dizi açıp onu yapıyordum tempolu 30 dakika bile işe yarıyor... imkanı olmayan mutlaka evde yapabileceği şeylere yönelsin..vücudu genç tutan şeylerden biri spor ve su ..

Hımm bunları bildiğim iyi oldu pek bilgim olmuyo sora sora ogreniyorum.. Arı sütü nerelerde bulabilirim

Tamam canım. Günde kaç tane peki. Biesteron la kullanabiliriz ikisini de dimi
Yav kafam karıştı bir prog yapsak sabah şu akşam bu :) ne içecez ne yiyecegiz hepsini nasıl yapacağız :)

dhea günde 3
melatonin gece yatmadan önce
koenzimde günde 2
sabah aç karnına arı sütü dil altına küçücük
polen ve bal tahta kaşıkla yenecek.sabah açkarnına
beslenmeye dikkat.sabah yenebilirse bir adet yumurta mutlaka.
tavuk yemezsenizde bu süreçte iyi olur.(nerdeeeee o eski tavuklar)
zaten hayıt aslanpençesi civanperçemi devam.
aslında nar ve nar suyu regli öncesi içilebilir.rahim duvarını kalınlaştırır bebik daha iyi tutunur.
eeee birde 2 güne bir e devam...
haftada 4 gün 40 dk yürüyüşte dr.ların önerdikleri...

Hımm bunları bildiğim iyi oldu pek bilgim olmuyo sora sora ogreniyorum.. Arı sütü nerelerde bulabilirim

canım Eğriçayır marka var çok iyi ve doğal..
araştır biraz istersen eğer veririm sipariş yerinin telini özelden eve kadar kargo ile gönderiyorlar kapıda kargoya kartlı yada nakit ödeme yapabiliyorsun.. ist bi yerden alıyoruz biz 1 gün sonra sende oluyor tum türkiyeye gönderiyorlar..
nerede tedavi oluyorsun doktorun kimdi.. kaç yaşındasın cnm..

sağol canım benim.. sen nasılsın hayatım.
iyiyim bugünlerde sanırım bahar ında etkisiyle...
haziran ı beklicem dr. için.
bu sefer Nova Art a gideceğim kısmet olursa.
işte şimdilik ot kür ne bulursam yapayım.
malum 2 negatif ağır geldi aslında.hiç üstünde durmasamda.
sen memorialde tedavi oluyordun.yanlış mı hatırlıyorum.
şöyle bir şey var.eğer Allah 3. dede kısmet etmezse para biriktirip seneye son şansımı istanbulda denemek istiyorum.
rabbim herşeyin hayırlısını versin.
Seninde inşallah bu tedavin sağlıklı bir gebelikle sonuçlansın...

Bu güzel oldu :))

biraz bünyen dinlensin cnm haziranada bişey kalmamış zaten inşallah iyi haberlerin gelir ozaman:)
bende fsh 30 olunca öyle olmuştum ot kür ne bulduysam içmiştim:)) ama birde detoks etkisi oldu dahada zayıfladım gibi:))
evet cnm şişli memorialdayım orasıda fsh sınırlı bi yer 15 üstü olunca kabul etmiyor..
sağol canım inş hersey güzel olacak..

Kocama fa keciboynuzu kaynttim mi ohhhh yav zaten 2 aydır histereskopi ol 15 gun ilişki yasak tüp bebek tedavisine başla ilişki yasak bu ay yasak yok çalışmak var :)
yaaaa tabii bir de işin o kısmı var
neyse işte gönlünüzce günlerede çok takılmadan çalışmalar sürsün.streste olmasın.
keçi boynuzu evet çok iyi.birde keçi boynuzu özü mü pekmezimi ne varmış.
eşimde ondan almış yazık. resmini whatsuptan atmış.bende boş durmuyorum yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…