Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Selam kızlar moralim bozuktu da ancak yazabildim sadece bir yumurta toplandi dedi dr um yarın da bölünüp bolunmedigi hakkında bilgi verecekler off çok yoruldum

gayet güzel inşallah güzel kaliteli olur.haber ver bize de
Selam kızlar moralim bozuktu da ancak yazabildim sadece bir yumurta toplandi dedi dr um yarın da bölünüp bolunmedigi hakkında bilgi verecekler off çok yoruldum
Bende sana bakmaya girmiştim neden moralini Bozuyorsun bize 1 yumurta yeter yavrum. Benim de öyle ikimizinde altın yumurtası bunlar üzülmek yok

Kendimi durduramiyorum elimde değil neyse birazdan geçer sağolun kızlar siz de olmasanız daha zor olurdu eminim allah hepinizden razı olsun

Kızlar nasılsınız herşey yolunda mi? Hepinizi çok merak ettim habersiz bırakmayalım birbirimizi o kadar sıkıldım ki hafta sonu kimseden haber alamayınca valla bu site kapansa falan naapicam derdimi sevincimi kiminle paylasicam, kimin derdine ortak olucam diye kara kara düşünür oldum, inşallah bu kısa arada güzel haberler biriktirmissinizdir, ben anlatayım cuma günü aradılar yumurtam bölünmeye başlamış bugün tekrar arayacaklar bölünme gerceklestiyse donduracaklar benden bu kadar, hepinizi öpüyor, seviyorum allaha emanet olun

Kizlar iyi haftalar hepimizie. Insallah herkes iyidir ve hepimizin guzel haberler alacagi bir hafta olsun insallah.

Ben bisey soracaktim bu konuda tecrubeli arkadaslara. Persembe gecesi cok agrili sag kasik agrisiyla uyandim ve regli olacagimi anladim. Hafif hafif gelmeye baslamisti. Yanliz bu kasik agrisi o kadar bir agridi sanki bicak sapliyolardi. Bu konuyla ilgisi bilgi olan varmi arkadaslar? Butun gun batmalar da devam etti. Simdi gecti agrimiyor ama acikcasi cok endiselendim.

Bilgisi olan arakadaslar yardimci olursaniz sevinirim.

çook sevindim canım benden senden haber varmı diye baknıyordum..burdaki eski ve daimi okuyucularından biriyim burda ne sevinçler ne üzüntüler yaşadık ama burdaki topikteki herkez sonunda hamiş kaldı madi imkanlar ve sağlığımız el verdiğ sürece asla vazgeçmek yokk..3 negatif transfer sonrası doktor değiştirdim aylarca yumurtam büyümedi bu tadavilerde iki kere dölenmeme oldu ama asla vazgeçmedim ve 3 donmuş minişim oldu bakalım sıra transferde canım..darısı başına olsun..inş minişin bölüm... bölünsün Allahım kan can versin hayırlı sağlık evlat olsun..

canım biz sana burdan yorum yapsakta bilemeyiz ama ağrılı adet bende ayaklardan üşütünce oluyor ilthap olabilir bence sen bir kadın doğumcuya git mutlaka..

kızlar selam cricone jeli kaç adet veriyor doktorlar transfer de,birde bunlar aile hekimine yazdırılıyormu ,fiyatlıymış epey,sizler nasıl yaprınız (tüp bebek raporum yok benim)

Kızlar maraba bana yardımcı olurmusunuz benim geçen yıl amh 0.25 iken şimdi 0.75 çıktı adetim her ay düzenli doktor bu sebeple yanlış olabileceigini söyledi yeni testler istedi yaptırdım herşey normal sadece amh biraz düşük ama normal gebe kalabileceimi söyledi klomen tedavisine başladık sağda 20mm solda 17mm yumurtam oluştu ovitrella verdi göbekten vuruldumbugün 7.gunumdeyim benim durumunda olupta normal yolla hamile kalan varmı kafam çok karışık ne dusunecegimi bilmiyorum lütfen cevap yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…