- 22 Eylül 2011
- 949
- 1.233
- 133
tatlım önemli olan bölünüp büyümesi inşallah o tek yumurta altın yumurta olur. :) dua etSelam kızlar moralim bozuktu da ancak yazabildimsadece bir yumurta toplandi dedi dr um yarın da bölünüp bolunmedigi hakkında bilgi verecekler off çok yoruldum
gayet güzel inşallah güzel kaliteli olur.haber ver bize de
Bende sana bakmaya girmiştim neden moralini Bozuyorsun bize 1 yumurta yeter yavrum. Benim de öyle ikimizinde altın yumurtası bunlar üzülmek yokSelam kızlar moralim bozuktu da ancak yazabildimsadece bir yumurta toplandi dedi dr um yarın da bölünüp bolunmedigi hakkında bilgi verecekler off çok yoruldum
Kendimi durduramiyorum elimde değil neyse birazdan geçer sağolun kızlar siz de olmasanız daha zor olurdu eminim allah hepinizden razı olsun
Bu gece hem sana hem bana edicem dua canım allah yardımcımız olsun inşallah sen incir kuru yapıyor muydun bu aşamadaKızlar dün 15 mm di bugün de 15 mm buyumemis dua edin nolur yarın kontrolde büyüsün
Yok canım incir yedim sadece hergün kuru incir kur yapmadım allah razı olsun bende ediyorum canım inşallah güzel haber alırızBu gece hem sana hem bana edicem dua canım allah yardımcımız olsun inşallah sen incir kuru yapıyor muydun bu aşamada
Canim allah razı olsun inşallah hepimizin Kucağı dolsundualarımız sizinle kızlar Rabbim büyütüp kucağınıza versin inşallah ..:)
çook sevindim canım benden senden haber varmı diye baknıyordum..burdaki eski ve daimi okuyucularından biriyim burda ne sevinçler ne üzüntüler yaşadık ama burdaki topikteki herkez sonunda hamiş kaldı madi imkanlar ve sağlığımız el verdiğ sürece asla vazgeçmek yokk..3 negatif transfer sonrası doktor değiştirdim aylarca yumurtam büyümedi bu tadavilerde iki kere dölenmeme oldu ama asla vazgeçmedim ve 3 donmuş minişim oldu bakalım sıra transferde canım..darısı başına olsun..inş minişin bölüm... bölünsün Allahım kan can versin hayırlı sağlık evlat olsun..Kızlar nasılsınız herşey yolunda mi? Hepinizi çok merak ettim habersiz bırakmayalım birbirimizi o kadar sıkıldım ki hafta sonu kimseden haber alamayınca valla bu site kapansa falan naapicam derdimi sevincimi kiminle paylasicam, kimin derdine ortak olucam diye kara kara düşünür oldum, inşallah bu kısa arada güzel haberler biriktirmissinizdir, ben anlatayım cuma günü aradılar yumurtam bölünmeye başlamış bugün tekrar arayacaklar bölünme gerceklestiyse donduracaklar benden bu kadar, hepinizi öpüyor, seviyorum allaha emanet olun
canım biz sana burdan yorum yapsakta bilemeyiz ama ağrılı adet bende ayaklardan üşütünce oluyor ilthap olabilir bence sen bir kadın doğumcuya git mutlaka..Kizlar iyi haftalar hepimizie. Insallah herkes iyidir ve hepimizin guzel haberler alacagi bir hafta olsun insallah.
Ben bisey soracaktim bu konuda tecrubeli arkadaslara. Persembe gecesi cok agrili sag kasik agrisiyla uyandim ve regli olacagimi anladim. Hafif hafif gelmeye baslamisti. Yanliz bu kasik agrisi o kadar bir agridi sanki bicak sapliyolardi. Bu konuyla ilgisi bilgi olan varmi arkadaslar? Butun gun batmalar da devam etti. Simdi gecti agrimiyor ama acikcasi cok endiselendim.
Bilgisi olan arakadaslar yardimci olursaniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?