canım ben jeli hep sağlık ocağındaki doktora yazdırmştım sigorta karşılıyor sgk varsa..rapora gerek yokkk yazdırsbilirsin ve doktorununda insafına kalmış yazmasıda..kızlar selam cricone jeli kaç adet veriyor doktorlar transfer de,birde bunlar aile hekimine yazdırılıyormu ,fiyatlıymış epey,sizler nasıl yaprınız (tüp bebek raporum yok benim)
ok peki kaç tane kullanılıyor yaklaşık, 1 tanesi 75 tl yazıyo?sgk var,ozaman önce güvençbey yazcak sonra sağlık ocağı dimicanım ben jeli hep sağlık ocağındaki doktora yazdırmştım sigorta karşılıyor sgk varsa..rapora gerek yokkk yazdırsbilirsin ve doktorununda insafına kalmış yazmasıda..
Slm arkadaşım. Senin durumunda hamile kalan olabilir tabiki. Yumurta takibi senin yaptirdiğin. Bende yaptirmistim ama tutmadı. Tüp bebeğe geçtik. Kaç yasindasin? Kac senedir cocuk istiyorsunuz? Ve Dr. Ne diyor, olmazsa fazla bekleme bence. Aşilama ve tüp bebek dene.Kızlar maraba bana yardımcı olurmusunuz benim geçen yıl amh 0.25 iken şimdi 0.75 çıktı adetim her ay düzenli doktor bu sebeple yanlış olabileceigini söyledi yeni testler istedi yaptırdım herşey normal sadece amh biraz düşük ama normal gebe kalabileceimi söyledi klomen tedavisine başladık sağda 20mm solda 17mm yumurtam oluştu ovitrella verdi göbekten vuruldumbugün 7.gunumdeyim benim durumunda olupta normal yolla hamile kalan varmı kafam çok karışık ne dusunecegimi bilmiyorum lütfen cevap yazın
Canım ben iki yıla girdi evliliğim geçen yılki doktor çikolata kisti dedi amh bitmek üzere dedi fsh yüksek dedi tüp bebekle bile şansın az dedi bi ark aracılığıyla bu doktor buldum kendi özel muaynanesi nysdüzenli adet gören ko kadının rezervi bu kadar az olmasına inanmıyorum deyip yeni tahliller istedi ve herşey normal çıktı amh de 75 çıktı artı çikolata kisti diye biseyde yok iki cm bi basit kist var sadece buda engel de il dedi tedaviye başladı yani ufak bu tedaviyle gebe kalabilirsin dediSlm arkadaşım. Senin durumunda hamile kalan olabilir tabiki. Yumurta takibi senin yaptirdiğin. Bende yaptirmistim ama tutmadı. Tüp bebeğe geçtik. Kaç yasindasin? Kac senedir cocuk istiyorsunuz? Ve Dr. Ne diyor, olmazsa fazla bekleme bence. Aşilama ve tüp bebek dene.
Bende 30 yaşındayım ve iki seneyi geçiyor evliliğim.. Çatlatma ignesinden sonra pek bisey yaşamadim hatırlamıyorum.. Bir sure tedavi ol o zaman bu Dr.la. ama gelişme gormezsen ısrar etme bence.Bu arada bu catlatma ignesinden sonra neler yaşadın sen ben iğneden birgün sonra bildiğin adet ağrısı yaşadımkasiklarda baskı var birde dün 6.günüm du yarım saat kadar süren karnındabu yanma oldu aklımı aldı anlayamıyorum ha bide bikacgundir çok sık idraraçıkıyorum bilmiyorum... bu arada 30 yaşındayım
Sen klomen tedavisi ne kadar zaman gördün peki neden tutmamış tüp bebek vs ne diyolarBende 30 yaşındayım ve iki seneyi geçiyor evliliğim.. Çatlatma ignesinden sonra pek bisey yaşamadim hatırlamıyorum.. Bir sure tedavi ol o zaman bu Dr.la. ama gelişme gormezsen ısrar etme bence.
Bende klomen etki etmedi, iğne tedavisiyle büyütüp çatlatma iğnesi vurdum ama olmadı işte. Rezervim azalmış fsh değişiyor her ay ilaç kullandığım için. Bu ay 12 di. Eşimde bi sorun yok. Tüp bebeğe gectik biz zaten canım.Sen klomen tedavisi ne kadar zaman gördün peki neden tutmamış tüp bebek vs ne diyolar
Canim aradılar mi son durum ne şimdi ben de 7 de kontrol var 3 gündür 15 mm de kaldı yumurta bakalım. Büyümüş mu sanmıyorum amaKızlar nasılsınız herşey yolunda mi? Hepinizi çok merak ettim habersiz bırakmayalım birbirimizi o kadar sıkıldım ki hafta sonu kimseden haber alamayınca valla bu site kapansa falan naapicam derdimi sevincimi kiminle paylasicam, kimin derdine ortak olucam diye kara kara düşünür oldum, inşallah bu kısa arada güzel haberler biriktirmissinizdir, ben anlatayım cuma günü aradılar yumurtam bölünmeye başlamış bugün tekrar arayacaklar bölünme gerceklestiyse donduracaklar benden bu kadar, hepinizi öpüyor, seviyorum allaha emanet olun
Şimdi ben aradım canım 4 hücreli ikinci kaliteymis dondurmuslar, sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim buna da şükür ne diyelim. Of ya bu yumurtalar neden buyumez ki elimizden geleni yapıyoruz amaCanim aradılar mi son durum ne şimdi ben de 7 de kontrol var 3 gündür 15 mm de kaldı yumurta bakalım. Büyümüş mu sanmıyorum ama
Malesef iyi haber yok. Dün catlamis yumurta 17 mm de. Kaldık aralık ayınaŞimdi ben aradım canım 4 hücreli ikinci kaliteymis dondurmuslar, sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim buna da şükür ne diyelim. Of ya bu yumurtalar neden buyumez ki elimizden geleni yapıyoruz amahadi inşallah güzel haberlerle gel
bu gece değerlendir canım hazır çatlamış yumoşun belki bebiş olur size...çalışmalara devam ok..Malesef iyi haber yok. Dün catlamis yumurta 17 mm de. Kaldık aralık ayına
Çalıştık kuzum inşallah kısmet :)bu gece değerlendir canım hazır çatlamış yumoşun belki bebiş olur size...çalışmalara devam ok..
Hayırlısı arkadaşım . aralıkta güzel sonuç al inşallah süpriz olmazsaMalesef iyi haber yok. Dün catlamis yumurta 17 mm de. Kaldık aralık ayına
Inşallah canım hep önümüzdeki aya kalıyoruz ama kısmet vakti gelecektir inşallah Sağol canım benimHayırlısı arkadaşım . aralıkta güzel sonuç al inşallah süpriz olmazsa
tatlım umutsuzluk yok Rabbimin mucizeleri bitmez. inşallah iyi haber alırız..:Malesef iyi haber yok. Dün catlamis yumurta 17 mm de. Kaldık aralık ayına
Inşallah canım hergün güzel bir haber aliyorum çevreden. Inşallah sıra sizden almaya benden vermeye de gelecek :)tatlım umutsuzluk yok Rabbimin mucizeleri bitmez. inşallah iyi haber alırız..:
inşallah tatlım ben şuan hiç olmadığı kadar olumluyum. ben haşimato hastasıyım birkaç haftadır kendimi çok mutlu enerjik hissediyorum ilaçlarım etkisini yeni gösteriyo galiba. yada zencefil den dolayı 3 gündür zencefil kullanıyorum hem nefes daha rahat alıyorum hemde daha enerjik hissedeiyorum. bende astım da var nefes almak zor oluyodu.şimdi daha iyiym çok şükür inşallah daha iyi olup gelecek ay tüp bebek tedavisine başlıycam. böyle olumlu devam edersem sonucun da olumlu olacağına inanıyorum. inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız yeni yılda. yeni yıl bize mucizelerle gelir inşallah ..:)Inşallah canım hergün güzel bir haber aliyorum çevreden. Inşallah sıra sizden almaya benden vermeye de gelecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?