Benim hep öyle oluyor canım.. Ya birde benim bu ay yumurtam gelişmedi. Bu hafta iğne kullandım ama, Dr. Tarlusal yazdı. Kullanmam gerekir mi ? Kendim adet olamam mi? Başka Dr.da iğne kullandinsa gerek yok tarlusal a olursun de di. Kafam karıştıbenim tüp bebek yaptıktan sonra öyle oldu canım ondan önce normaldi
bilmiyorum ki canım ben hep kullandım ne kadar doğru bilmiyorum bendeBenim hep öyle oluyor canım.. Ya birde benim bu ay yumurtam gelişmedi. Bu hafta iğne kullandım ama, Dr. Tarlusal yazdı. Kullanmam gerekir mi ? Kendim adet olamam mi? Başka Dr.da iğne kullandinsa gerek yok tarlusal a olursun de di. Kafam karıştı
Canim araştır mutlaka Dr çok önemli sana zaman ayıran ve destek olan bir Dr seni tedavi de rahatlatiyor ve anlıyor kim di Dr unCok tesekkur ederim canı , dediğin gibi prof diyorum cok hasta gordu diyorum, ama yine de bir yanım tereddutlu kalıyor. Ben de degişik doktorlarla görüşecegım. Mekan degişiminde ferahlık vardır,. Hepimiz için hayırlısı olsun
Tamam canım sağol. Bende kullanım olmazsa ya.. Yazdı madem..bilmiyorum ki canım ben hep kullandım ne kadar doğru bilmiyorum bende
Canım kadıköy şifa. Prof birgül sarıkamş. Anaç ve cokCanim araştır mutlaka Dr çok önemli sana zaman ayıran ve destek olan bir Dr seni tedavi de rahatlatiyor ve anlıyor kim di Dr un
yaa kızlar 70 gün oldu ben hala adet olmadım ve 4 gündür sanki adetli gibiyim hafif sancım oluyo. niye adet olmuyorum ben en son doktor cyclo progynova verdi çarşamba günü bitti hala adet olmadım. dört gündür oldum olacam diyorum hala olmadım
Merhaba sevdakuşu bende aynı dertten muzdaripdim ibrahim s.oğlunun 4 aşamalı kürlerine başladım çok şükür olumlu gidiyor.. iki aydır ilaçsız adet olabiliyorum :) ilk soğan kürüyle başlıyorsun sonra aslan pençesi sonrası incir kürü ben şuan incir küründeyim ve brokoli kürüyle bitiriyoruz. Bu tedavi fsh yüksekliği ve amh düşüklüğü ïçin başlamani tavsiye ederim :)bende zayıftım tüp bebekten sonra göbek yaptım incir küründen sonrada iyice büyüdü o göbek :)
ben de incir kürünü tekrar deneyeceğim.faydası oluyor gerçekten hepsinin...Merhaba sevdakuşu bende aynı dertten muzdaripdim ibrahim s.oğlunun 4 aşamalı kürlerine başladım çok şükür olumlu gidiyor.. iki aydır ilaçsız adet olabiliyorum :) ilk soğan kürüyle başlıyorsun sonra aslan pençesi sonrası incir kürü ben şuan incir küründeyim ve brokoli kürüyle bitiriyoruz. Bu tedavi fsh yüksekliği ve amh düşüklüğü ïçin başlamani tavsiye ederim :)
tatlım benim fsh normal ben soğan kürü ve aslanpençesi yaptım bana zarar verdi yüzüm sivilce doldu adetlerim düzensizleşti lekelenmeler oldu. zarar verdi bana yani. sebebi de troidlerim. benim rezervim troidlerimden dolayı azalmış o yüzden o bitkiler bana zarar veriyoMerhaba sevdakuşu bende aynı dertten muzdaripdim ibrahim s.oğlunun 4 aşamalı kürlerine başladım çok şükür olumlu gidiyor.. iki aydır ilaçsız adet olabiliyorum :) ilk soğan kürüyle başlıyorsun sonra aslan pençesi sonrası incir kürü ben şuan incir küründeyim ve brokoli kürüyle bitiriyoruz. Bu tedavi fsh yüksekliği ve amh düşüklüğü ïçin başlamani tavsiye ederim :)
Anladım canımtatlım benim fsh normal ben soğan kürü ve aslanpençesi yaptım bana zarar verdi yüzüm sivilce doldu adetlerim düzensizleşti lekelenmeler oldu. zarar verdi bana yani. sebebi de troidlerim. benim rezervim troidlerimden dolayı azalmış o yüzden o bitkiler bana zarar veriyo
amin tatlım ama çok şükrediyorum en azından fsh iyi. benim bir tüp bebek denemem vardı 1 tane yumurta oluştu o da 1. kaliteydi. ama tutmadı. sağolsun doktorum tsh 5 iken transfer yaptı uyarmama rağmen önemsemedi. ondan tutmadığını düşünüyorum benAnladım canımtroid varsa yan etki yapar haklısın Allah hepimizin yardımcısı olsun..
çok iyi canım maşallah hiç ilaç kullanmıyor musunKızlar doğal tüp bebek yapıyoruz ve 1 yumurta var biliyorsunuz . Bugün 8. Günün ve 15 mm yumurta rahim kalınlığı 9.3 nasıl sizce
Yok canım vitamin ve takviyeler sadeceçok iyi canım maşallah hiç ilaç kullanmıyor musun
hımm iyi maşallah inşallah içi de doludur güzelce döllenir tatlımYok canım vitamin ve takviyeler sadece
Yarın yine çağırdı bakalım umarım güzeldir içi doludur
O değerde nasıl transfer yapmış Allah anlayışlı ve iyi doktorlarla karşılaştırsın bizleri. Canım bende mart ayında tedavi oldum ankara novaart'ta ama negatif sonuçlandı şuan dualarla kendimi telkin ediyorum..amin tatlım ama çok şükrediyorum en azından fsh iyi. benim bir tüp bebek denemem vardı 1 tane yumurta oluştu o da 1. kaliteydi. ama tutmadı. sağolsun doktorum tsh 5 iken transfer yaptı uyarmama rağmen önemsemedi. ondan tutmadığını düşünüyorum ben
Amin canım inşallah yahımm iyi maşallah inşallah içi de doludur güzelce döllenir tatlım
dua çok iyi geliyo canım bende okuyorum bol bol Allah kabul etsinO değerde nasıl transfer yapmış Allah anlayışlı ve iyi doktorlarla karşılaştırsın bizleri. Canım bende mart ayında tedavi oldum ankara novaart'ta ama negatif sonuçlandı şuan dualarla kendimi telkin ediyorum..
gayet güzel inşallah güzel kaliteli olur.haber ver bize deKızlar doğal tüp bebek yapıyoruz ve 1 yumurta var biliyorsunuz . Bugün 8. Günün ve 15 mm yumurta rahim kalınlığı 9.3 nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?