Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

benim tüp bebek yaptıktan sonra öyle oldu canım ondan önce normaldi
Benim hep öyle oluyor canım.. Ya birde benim bu ay yumurtam gelişmedi. Bu hafta iğne kullandım ama, Dr. Tarlusal yazdı. Kullanmam gerekir mi ? Kendim adet olamam mi? Başka Dr.da iğne kullandinsa gerek yok tarlusal a olursun de di. Kafam karıştı

bilmiyorum ki canım ben hep kullandım ne kadar doğru bilmiyorum bende

Canim araştır mutlaka Dr çok önemli sana zaman ayıran ve destek olan bir Dr seni tedavi de rahatlatiyor ve anlıyor kim di Dr un

Canim araştır mutlaka Dr çok önemli sana zaman ayıran ve destek olan bir Dr seni tedavi de rahatlatiyor ve anlıyor kim di Dr un
Canım kadıköy şifa. Prof birgül sarıkamş. Anaç ve cok
Yibir kadın ama bir yerde bir eksik var tam içim rahat degil

bende zayıftım tüp bebekten sonra göbek yaptım incir küründen sonrada iyice büyüdü o göbek :)
Merhaba sevdakuşu bende aynı dertten muzdaripdim ibrahim s.oğlunun 4 aşamalı kürlerine başladım çok şükür olumlu gidiyor.. iki aydır ilaçsız adet olabiliyorum :) ilk soğan kürüyle başlıyorsun sonra aslan pençesi sonrası incir kürü ben şuan incir küründeyim ve brokoli kürüyle bitiriyoruz. Bu tedavi fsh yüksekliği ve amh düşüklüğü ïçin başlamani tavsiye ederim :)

ben de incir kürünü tekrar deneyeceğim.faydası oluyor gerçekten hepsinin...

tatlım benim fsh normal ben soğan kürü ve aslanpençesi yaptım bana zarar verdi yüzüm sivilce doldu adetlerim düzensizleşti lekelenmeler oldu. zarar verdi bana yani. sebebi de troidlerim. benim rezervim troidlerimden dolayı azalmış o yüzden o bitkiler bana zarar veriyo

inciri de hep yapıyorum zaten ama bana faydası olmuyo çünkü troidler engelliyo gelişimini

Anladım canım troid varsa yan etki yapar haklısın Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Anladım canım troid varsa yan etki yapar haklısın Allah hepimizin yardımcısı olsun..
amin tatlım ama çok şükrediyorum en azından fsh iyi. benim bir tüp bebek denemem vardı 1 tane yumurta oluştu o da 1. kaliteydi. ama tutmadı. sağolsun doktorum tsh 5 iken transfer yaptı uyarmama rağmen önemsemedi. ondan tutmadığını düşünüyorum ben

O değerde nasıl transfer yapmış Allah anlayışlı ve iyi doktorlarla karşılaştırsın bizleri. Canım bende mart ayında tedavi oldum ankara novaart'ta ama negatif sonuçlandı şuan dualarla kendimi telkin ediyorum..

dua çok iyi geliyo canım bende okuyorum bol bol Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…