Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Bir son dakika gelişmesi de benden bu cuma yumurtalarım ya da yumurtam toplanacak hayırlısıyla, havuza yumurta eklemeye başladık yani. Şu işin en güzel kısmı yumurta toplatmak narkozu bi aliyon sonrası mışıl mışıl uyku

Cuma bereketi olsun canim :) Ultrasonda bile gorulmeyen dolu dolu yumislerin olsun insallah

Kızlar merhabalar pazartesi 1 yumurta vardı doğal ilaçsız başladık bakalım yarın 2. Kontrol inş güzel buyuyordur altın yumurtam☺
Organik yumurtalarımiz ben de yarın gidicem yumurta toplatmaya inşallah dolu olur içleri de emeklerimiz boşa gitmez allah yardımcımız olsun

Can'ım hiç yumoş bulunmadı mı

Kızlar dusuk amh , yuksek fsh olup hamile kalan yok mu hiç çok mu az sansımız, yıllarca ugrasmamız mı gerekecek
tatlım bu topikte aynı durumda olup hamile olanlar var. önemli olan doğru merkez doğru tedavi profesyonel doktor. o yüzden vakit kaybetmeden iyi bir doktor bul. benim ağzım yandı nerdeyse 1 yılım kendime ve psikolojime zarar vererek geçti. yanlış doktordan dolayı

Ben 1 adet negatif tüp bebek deneyimi yasadım. Arastırdım iyi bir doktor diye gittim ama kafamda bir sürü soru işareti var iyi mi kötü mü çokta aklım ermiyor. Acaba memnun olanlar doktorunu merkezini yazabılır mı ? 2. Denemede merkez değişikliği düşünüyorum yeni bir baslangıc acısından. Cok harap oldum. Hayata küstüm resmen. Sizden baska derdimi anlayacak yok

canım kafandaki sorulara cevap alamıyorsan değiştir bence. ben tesadüfen değiştirdim çünkü farkında değildim kafamda bir sürü soru vardı soruyordum çelişkili cevaplar alıyordum sonra dönüp kendime kaç yıllık doktor okadar hasta görmüş ondan iyimi bileceksin diyordum. sonra tesadüfen doktor değiştirdim sonra baktım ki gerçekten benim düşündüklerim doğruymuş. sorduğum soruların cevabı cuk diye oturdu çok şükür şimdi daha çok inanıyorum daha umutluyum.

Cok tesekkur ederim canı , dediğin gibi prof diyorum cok hasta gordu diyorum, ama yine de bir yanım tereddutlu kalıyor. Ben de degişik doktorlarla görüşecegım. Mekan degişiminde ferahlık vardır,. Hepimiz için hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…