Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

merhaba canım bu ilaç nedir.beni bilgilendirirmisiniz?bende de yumurta tembelliği var :((((( eşimde de sperm düşük..bir kez micro denedik.ekimde ege ünv.den randevu aldım orda denemeye başlıcam tekrar..

canım takip ettiğim kadarıyla yumurtanın kalitesinin artıran bir bitkisel takviye.sor bi doktoruna.önerirse ?? benim doktorlarım öncekiler önermedi.

Giz1978 ben face kullanmıyorum....O yüzden e-mailini istemiştim..Yine de teşekkürler...Ben kasım veya aralık gibi tüp bebek düşünüyorum.bakalım ne olacak...

Giz1978 ben face kullanmıyorum....O yüzden e-mailini istemiştim..Yine de teşekkürler...Ben kasım veya aralık gibi tüp bebek düşünüyorum.bakalım ne olacak...

toprak senin yaş kaç.kaçıncı deneme.??vede problem

sorun ne bilmiyorum 3 yıllık evliyim 3 defa hamile kaldım doğal yoldan ama devamı gelmedi. benim yaş 38 oldu o nedenle tüp bebek yaptırıyorum. ilkini nisanda yaptırdım olmadı hemen ertesi ay kendiliğimden kaldım ama devamı gelmedi.

sorun ne bilmiyorum 3 yıllık evliyim 3 defa hamile kaldım doğal yoldan ama devamı gelmedi. benim yaş 38 oldu o nedenle tüp bebek yaptırıyorum. ilkini nisanda yaptırdım olmadı hemen ertesi ay kendiliğimden kaldım ama devamı gelmedi.

topraksu,benim de yaş 38,ankara...dilerim dileğin göbeğine konar....

günaydın.kızlar

herkese.ayrı.ayrı.yazmak.istemedim.

natro.marka.arkadaşın.elinde.varmış.almış.eee.markada.önemli.degil.yarısını.bana.gönderdi.kullanıyorum.internette.var.12.veya16.dolaar.içinde300.tane.canım.

55.lira.biosteren.için.güzel.fiyat.derim

knihal.bende.msn.kullanmıyorum.canım..özelime.yazarsan.soracagın.ne.varsa.cevaplarım

toprak.sende.ankara.güzel.ben.çok.araştırdım

başkent.hulusi.bey.derim.bir.arkadaşın.kuzeni.dr.o.önermişti.bana.canım
genartta.iyi.erkek.sorununda.
gazi.deki.ahmet.erdem.kardeşler.hala.duruyorlarsa,
tolga.bey.kadın.sorunu.vaarsa

serdar.oguz.kadın.erkek.sorunun.varsa

merhaba bende ankaradayım.
ankarada tüp bebek merkezi bakıyorum. benim rezerv azlığım yok ama 3 kere doğal yolla hamile kalmama rağmen tedavilerde aşılama tüp bebek olsun kaliteli yumurtam olmuyor.
kendi kendime ace plus selenyum+b vitamini+demir hapı kullanmaya başladım. doğrumu yaptım bilmiyoum. başka ne yapabilirim ki. birde ankaradaki merkezler hakkında bilgisi olan var mı. ben bir maya birde başkentle görüştüm. başkent daha kafama yattı ama net değilim.

canım,arısütü-bal-polen...ben solgarın female multiple'ını (kadınlar için üretilmiş,hayıt da var içinde,60 kapsül 47tl),folicasid ve omega3kullanıyorum......geçen gün de konuşmuştuk galiba seninle.....maya ve başkent arasında kalmıştım ben de,sonra baharb ile de konuştum...ben bu ay adet olursam sanırım gidip hulusi beyle görüşücem....

canım,arısütü-bal-polen...ben solgarın female multiple'ını (kadınlar için üretilmiş,hayıt da var içinde,60 kapsül 47tl),folicasid ve omega3kullanıyorum......geçen gün de konuşmuştuk galiba seninle.....maya ve başkent arasında kalmıştım ben de,sonra baharb ile de konuştum...ben bu ay adet olursam sanırım gidip hulusi beyle görüşücem....

evet diğer topikte konuşmuştuk. sen yaştan dolayı rapor olmaz demiştin ya neden ki. 39 dan gün almamış olmak gerekir benim ocak ayında doluyor.
ben hulusi beyden randevu aldım çarşambaya kontrole gideceğim hem de tekrardan konuşacağım.
aslında bu solgar- gnc gibi vitaminleri bitkisel olduğu için hep kafamda soru işareti olmuştur o nedenle onların yerine eczaneden normal sağlık balanlığı onaylı hap tercih ediyorum. hayıt falan gibi bitkisellerinde hap olarak değilde direk alınamsı gerektiğini söylemişti bir kere saraçoğlunu dinlediğimde onları da kendim alıp demliyorum.

evet diğer topikte konuşmuştuk. Sen yaştan dolayı rapor olmaz demiştin ya neden ki. 39 dan gün almamış olmak gerekir benim ocak ayında doluyor.
Ben hulusi beyden randevu aldım çarşambaya kontrole gideceğim hem de tekrardan konuşacağım.
Aslında bu solgar- gnc gibi vitaminleri bitkisel olduğu için hep kafamda soru işareti olmuştur o nedenle onların yerine eczaneden normal sağlık balanlığı onaylı hap tercih ediyorum. Hayıt falan gibi bitkisellerinde hap olarak değilde direk alınamsı gerektiğini söylemişti bir kere saraçoğlunu dinlediğimde onları da kendim alıp demliyorum.

ben 73 doğumluyum.nisan ayında dolu dolu 38 olup,39dan gün almaya başladım....sonra ordaki hemşire de hesap etti,olmuyor.....ben de cuma ve,c.tesi adet günümü bekleyeceğim,adet olursam hemen randevumu alıp gideceğim hulusi beye hayılrısıyla....
Vitaminlerle ilgili,senin içine nasıl siniyorsa,senin için doğrusu odur tabii....ama ben eşim içinde 3 aydır,gnc ve solgarın vitamilerinden aldım ve durumu iyiye gitti..ha başka biryerlerden sorun yaratır mı,yaratmaz diye düşünüyorum,bitkisel çünkü....insanın içine sinmesi önemli...
Fsh ve e2ni ölçtürdün mü hiç son zamanda?

Back
X