Yumurtalık tembelliği

Amin gerçekten düşünüyorum ve istiyorum bebek bazen de yaşım küçük olduğu için olmuyordur diyorum bilmiyorum ama her konuda tevekkül ediyorum verdiği binlerce nimet için yeterince şükredemiyorken beklettiği bi nimet için tevekkülümü ve inancımı kaybetmiyorum inşallah bi gün ben de anne olabilirim allah isteyen dileyen herkese nasip etsin😊
Çıktım şimdi doktordan yumurtlama olmuş tabi gebelik daha belli olmaz 10 gün sonra tekrar test yap dedi hersey yolunda dedi

Aslında biraz kilo problemim var ve ne yaparsam yapayım veremiyorum ne diyetler ne çaylar kullandım hatta acı çehre bile yuttum ama bi faydası olmadı acaba insülin direnci yüzünden cyclo bi fayda sağlamamış olabilir mi ki insülin direnci için hiç gitmedim doktora

Çıktım şimdi doktordan yumurtlama olmuş tabi gebelik daha belli olmaz 10 gün sonra tekrar test yap dedi hersey yolunda dedi
Aaa inşallah bebiş olur hamile haberini alırız çok sevindim inşallah muradına erersin:KK36:

İnşallah en kısa sürede alırız bebiş haberini isteyen herkesin yumurtaların karşımdan büyümüş ama çatlamamiş mı kı
Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻🥰 yumurtaları çatlatacak mısınız dedim gerek yok çatlamak üzere zaten gün aşırı birlikte olun dedi 🤷🏻‍♀️

Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻🥰 yumurtaları çatlatacak mısınız dedim gerek yok çatlamak üzere zaten gün aşırı birlikte olun dedi 🤷🏻‍♀️
Amin canım inşallah 🤲🏻🥰 kaç kilosun canım çünkü ilk gittiğim doktor kilolu değilsin yoksa önce zayıflaman gerekecekti demişti yani kilo önemli bi etken

Bana da yumurtalık tembelliği var demişti doktor 4 ay klomen kullandım sonuç alamadık sonra Arı sütü bal polen karışımı denedik başka bi doktora gittiğimde 2 tane yumurtam gelişmişti hem de ilaç kullanmadan ve sen de tembellik yok dedi bana doktor ama ben inanıyorum ki arı sütü bal polen iyi geldi tabi hala hamile kalamadım
Yumurta tembelliğiyle pko aynı şey mi

Amin canım inşallah 🤲🏻🥰 kaç kilosun canım çünkü ilk gittiğim doktor kilolu değilsin yoksa önce zayıflaman gerekecekti demişti yani kilo önemli bi etken
En son 4 ay önce tartıldım 88 olmuştum
4 yıldır zayıflamak için elimden gelenin fazlasını yaptım 70 kiloda başlamıştımgit gide daha çok aldım

Benim değil hemen hemen 2 sene olacak :KK43: hsg çektirdin mi
Hayır canım sadece ilaç kullandım o da cyclo başka ilaç kullanmadım sadece alttan ultrasona girdim şuan kilo vermek için endokrinoloji ye gidicem insülin direnci ölçtürmek için tek odaklı düşünmüşüm hep başka bi sıkıntı var olabilir mi sence sende de vitamin eksikliği falan gibi

Yumurta tembelliğiyle pko aynı şey mi
Değil diye biliyorum canım farkını da çok bilmiyorum ama pko galiba birden fazla kist oluyor yumurtalık tembelliği ise yumurtanın döllenebilecek büyüklüğe ulaşamaması diye biliyorum yumurtanın döllenebilmesi için de n az 18mm olması gerekiyor diye biliyorum canım

Hmm biraz fazla evet canım verebilsen çok iyi olurdu ama inşallah tez zamanda bebeğin olur kuzum 🤲🏻
Sanırım insülin direnci yüzünden veremiyorum 4 yıl uğraştım ama uğraştıkça daha çok alıyorum aç karnına ölçüm şekerimi 120 çıktı 120 olmaması gerekirdi

Back
X