Yumurtalık tembelliği

Şu an çok aklım karıştı ilaca rağmen adet olmadım geçen ayki değerlerim nasıl bilmiyorum ama Eylül ayındakiler pekte iyi değildi ama 26 eylülde adet oldum bi sonraki ovülasyon dönemimde kontrole gitmedim ekimin 9 undaydı Ekim 16 17 muhtemel adet dönemimdi 19. Günü geçikmemin

Şu an çok aklım karıştı ilaca rağmen adet olmadım geçen ayki değerlerim nasıl bilmiyorum ama Eylül ayındakiler pekte iyi değildi ama 26 eylülde adet oldum bi sonraki ovülasyon dönemimde kontrole gitmedim ekimin 9 undaydı Ekim 16 17 muhtemel adet dönemimdi 19. Günü geçikmemin

Abooo ne kadar gecikmiş öyle stres yaptıysanız ondan olabilir bi defa benim de böyle olmuştu gittik bi sıkıntı yoktu büyük İhtimalle hamile kalacam diye stres yapmıştım

Abooo ne kadar gecikmiş öyle stres yaptıysanız ondan olabilir bi defa benim de böyle olmuştu gittik bi sıkıntı yoktu büyük İhtimalle hamile kalacam diye stres yapmıştım
Aslında eşim şehir dışında çalışmaya başladı ondan uzakta olmanın üzüntüsü içerisindeyim büyük ihtimalle o yüzden dir

Amin gerçekten düşünüyorum ve istiyorum bebek bazen de yaşım küçük olduğu için olmuyordur diyorum bilmiyorum ama her konuda tevekkül ediyorum verdiği binlerce nimet için yeterince şükredemiyorken beklettiği bi nimet için tevekkülümü ve inancımı kaybetmiyorum inşallah bi gün ben de anne olabilirim allah isteyen dileyen herkese nasip etsin😊
Bencede biraz yaşla alakali. Biraz daha zaman gecsin 23 24 en ideal kadinin vucudunun dogurganligin basladigi zamanlar

Yumurtalık tembelliğim var ve hamile kalamıyorum ben de canımdan bi parça olsun istiyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bende de var canım tembellik yumurta rezervim azalmış polikistigim bı buçuk senedir olmuyordu bu ay normal yolla hamile kaldım (insAllah 🤲)
Rabbim ol dedi mi neler oluyor sağlıkla hayırlısıyla bı evlat verir insAllah sana da🤗

Bende de var canım tembellik yumurta rezervim azalmış polikistigim bı buçuk senedir olmuyordu bu ay normal yolla hamile kaldım (insAllah 🤲)
Rabbim ol dedi mi neler oluyor sağlıkla hayırlısıyla bı evlat verir insAllah sana da🤗
İnşallah canım:KK200: allah kavuştursun bebeğine inşallah tatlım

Back
X