Yumurtalık tembelliği

Hayır canım sadece ilaç kullandım o da cyclo başka ilaç kullanmadım sadece alttan ultrasona girdim şuan kilo vermek için endokrinoloji ye gidicem insülin direnci ölçtürmek için tek odaklı düşünmüşüm hep başka bi sıkıntı var olabilir mi sence sende de vitamin eksikliği falan gibi
Yok canım bende testler fln hepsi normal çıktı eşimde dedi bir sorun yok sağ tüpüm kapalı pko var adetim düzensiz bu ay femara kullandım ama hiç yumurta gelişmedi iptal etti doktor kilom fln da normal sadece şuan folik asit kullanıyorum

Hmmm ilk olarak ozaman o kistlerin yok olması gerekiyor ozaman
Doktor 2 tip tedavisi var dedi biri adeti düzene sokmak kistleri yok etmek 2.si hamileliğe yönelik tedavi Bende hamile kalmak istiyorum diyince yumurta takibine başladı ama hiç gelişmedi yumurta

Değil diye biliyorum canım farkını da çok bilmiyorum ama pko galiba birden fazla kist oluyor yumurtalık tembelliği ise yumurtanın döllenebilecek büyüklüğe ulaşamaması diye biliyorum yumurtanın döllenebilmesi için de n az 18mm olması gerekiyor diye biliyorum canım
Ya evet ben yumurta takibi yaptırdım ama hiç gelişmedi yumurta en fazla 14mm olup tekrar küçüldüler o yüzden iptal etti doktor femara kullandım şuan adet olmayı bekliyorum o da düzensiz Zaten :KK43:

Ya evet ben yumurta takibi yaptırdım ama hiç gelişmedi yumurta en fazla 14mm olup tekrar küçüldüler o yüzden iptal etti doktor femara kullandım şuan adet olmayı bekliyorum o da düzensiz Zaten :KK43:
Fsh, Lh, prolaktine baktırdın mı canım . Prolaktinin yüksekse de yumurtan gelişmez diye biliyorum

Bndede varmış yumurta tembelliği ama ben iki kere hamile kaldım biti dış gebelik diğeri kimyasal oldu 1 senedir de hamile kalamadım rahim filmi çekildim cok iyi çıktı sonuçlarım yumurtlama oluyo anlayamadım ben

Ben istesem çekerler mi Hsg filmini
Çekerler eğer biraz ağrıya dayanabilirim diyorsan araştırma hastanelerinden sıra al bekle çektir mutlaka. Özel hastanelerde pahalı biraz özelde çektirirsen çektirmişken anestezili çektir tabi ilk önce doktoruna danış

Çekerler eğer biraz ağrıya dayanabilirim diyorsan araştırma hastanelerinden sıra al bekle çektir mutlaka. Özel hastanelerde pahalı biraz özelde çektirirsen çektirmişken anestezili çektir tabi ilk önce doktoruna danış
Sanırım ağrılı baya

Yok canım bende testler fln hepsi normal çıktı eşimde dedi bir sorun yok sağ tüpüm kapalı pko var adetim düzensiz bu ay femara kullandım ama hiç yumurta gelişmedi iptal etti doktor kilom fln da normal sadece şuan folik asit kullanıyorum
Anladım canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın herşey yolunda gider

Yumurtalık tembelliğim var ve hamile kalamıyorum ben de canımdan bi parça olsun istiyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Cnm bndede yumurta tembelliği vardı ama suan hamileyim .olur inşallah ama doktora git mutlaka klomen iğne vs kullan

Cnm bndede yumurta tembelliği vardı ama suan hamileyim .olur inşallah ama doktora git mutlaka klomen iğne vs kullan
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah doktor cyclo dan başka ilaç yazmıyor acaba istesem yazar mı klomen

Back
X