- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
- Konu Sahibi BirGunesDoguyor
Selam arkadaslar, öncelikle bu konuyu acmamın sebebi, gerek burda gerek başka internet sitelerinde, yumurtanin 20-22 mm arasında olduğu zaman catladigi, daha da büyürse kistleseceginin yazılması. Hikayeme geçecek olursam, 3 yıllık evliyim 1 yıldır korunmadigim halde gebe kalamadim. Doktora gittim, bana ve eşime gerekli tahliller yapıldı, hsg çekildim ama hiçbir sorun görünmüyordu. En son doktorum klomen tedavisine basladi. Adetin 5. Günü gunde 2 kere kullandim 5 gün boyunca. Yumurtalarım 10. Gün sol 18, sağ 11 mm; 14. Gün sol 31, sag 17 mm oldu. 3 gün üstüste ilişki önerdi doktor.Tabi 31 i görünce çok büyüdü catlamayacak falan diye ümitsizliğe kapıldım, ama öyle olsa doktor, boşa ümitlenme derdi dimi? Her neyse doktorun tavsiyesine uymaya çalıştık. 22. Gün gittiğimde yumurtamin çatlamış olduğunu soyledi ve sağlıklı olup olmadığını öğrenmek için progesteron testi yapildi. 10un üstünde çıkarsa yumurtan kalitelidir dedi. Veee sonucum 23.21 çıktı. Şimdi ise beklemedeyim. Vel hasılı kelam yumurtam çok büyüdü diye ümitsizliğe kapılmayın :))