yumurtam çok büyüdü...

BirGunesDoguyor

İnsan nedir, şimdi bildim...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
1.804
2.448
Selam arkadaslar, öncelikle bu konuyu acmamın sebebi, gerek burda gerek başka internet sitelerinde, yumurtanin 20-22 mm arasında olduğu zaman catladigi, daha da büyürse kistleseceginin yazılması. Hikayeme geçecek olursam, 3 yıllık evliyim 1 yıldır korunmadigim halde gebe kalamadim. Doktora gittim, bana ve eşime gerekli tahliller yapıldı, hsg çekildim ama hiçbir sorun görünmüyordu. En son doktorum klomen tedavisine basladi. Adetin 5. Günü gunde 2 kere kullandim 5 gün boyunca. Yumurtalarım 10. Gün sol 18, sağ 11 mm; 14. Gün sol 31, sag 17 mm oldu. 3 gün üstüste ilişki önerdi doktor.Tabi 31 i görünce çok büyüdü catlamayacak falan diye ümitsizliğe kapıldım, ama öyle olsa doktor, boşa ümitlenme derdi dimi? Her neyse doktorun tavsiyesine uymaya çalıştık. 22. Gün gittiğimde yumurtamin çatlamış olduğunu soyledi ve sağlıklı olup olmadığını öğrenmek için progesteron testi yapildi. 10un üstünde çıkarsa yumurtan kalitelidir dedi. Veee sonucum 23.21 çıktı. Şimdi ise beklemedeyim. Vel hasılı kelam yumurtam çok büyüdü diye ümitsizliğe kapılmayın :))

Tebrik ederim canım.. İnşallah değerlerin kat be kat artar...
Bende bu ay doktora gittiğimde klomen sonrası yumurtam çok büyümüştü:3.5cm...
hemde regl bitiminden 1hafta sonra... Kist oluştu ve bir sonraki regli bekliyorum..

Senin durumun benim yakın bir arkadaşımda oldu.. Doktor kist oluştu demiş ama kistin arkadasında bir tane daha varmış..
Sonrasında doktor bile şaşırmış.. :KK66: Şimdi maaşallah bebişleri 4 aylık tatliş mi tatliş.. Rabbim o günleri sna da göstersin canım :)

İnşallah sağol canim hepimize göstersin :) doktor çok büyümüş 31 mm olmuş deyince çok korktum, ama ağrı olur başka sıkıntı olmaz dedi doktor, ağrı da olmadı çok şükür çatladı da. Rabbim verecekse her şey bahane, bir de sabretmeyi becerebilsek...

Selam arkadaslar, öncelikle bu konuyu acmamın sebebi, gerek burda gerek başka internet sitelerinde, yumurtanin 20-22 mm arasında olduğu zaman catladigi, daha da büyürse kistleseceginin yazılması. Hikayeme geçecek olursam, 3 yıllık evliyim 1 yıldır korunmadigim halde gebe kalamadim. Doktora gittim, bana ve eşime gerekli tahliller yapıldı, hsg çekildim ama hiçbir sorun görünmüyordu. En son doktorum klomen tedavisine basladi. Adetin 5. Günü gunde 2 kere kullandim 5 gün boyunca. Yumurtalarım 10. Gün sol 18, sağ 11 mm; 14. Gün sol 31, sag 17 mm oldu. 3 gün üstüste ilişki önerdi doktor.Tabi 31 i görünce çok büyüdü catlamayacak falan diye ümitsizliğe kapıldım, ama öyle olsa doktor, boşa ümitlenme derdi dimi? Her neyse doktorun tavsiyesine uymaya çalıştık. 22. Gün gittiğimde yumurtamin çatlamış olduğunu soyledi ve sağlıklı olup olmadığını öğrenmek için progesteron testi yapildi. 10un üstünde çıkarsa yumurtan kalitelidir dedi. Veee sonucum 23.21 çıktı. Şimdi ise beklemedeyim. Vel hasılı kelam yumurtam çok büyüdü diye ümitsizliğe kapılmayın :))
ben de çok sancılı yumurtladım ve hamile kaldım. içimde soru işareti var hep acabasağlıklı mı die banad a yapıldı hamilelik testi ile birlikte progestron iyi çıkmıştı bunu öğrenmek içimi rahatlattı gerçekten. şu an 5. haftam bitiyor haftaya kalp atışı için randevum var inş

İYi Akşamlar arkadaşlar 5 aydır korunmuyoruz eşimde ve bende bi sorun çıkmadı Şükürler olsun doktorum klomen verdi bugün gittiğimde yumurtamın birinin33 OLDUĞUNU liste çevirdiğini söyledi e2 testi istedi sonuca göre yarın iğne verebilirim dedi kafam çok Karışık keşke hiç ilaç kullanmasaydım yumurtalar ve çatlamıştı fonksiyonlarımızda hiç sıkıntı yoktu lütfen bi cvp verin moralim çok bozuklukbozukluk

Canım benim zor biliyorum ama sıkma canını, olanda hayır vardır. Rabbim elbet bir gün dualarimiza karşılık verecek, meleklerimizi bize gönderecek...

Canım benim zor biliyorum ama sıkma canını, olanda hayır vardır. Rabbim elbet bir gün dualarimiza karşılık verecek, meleklerimizi bize gönderecek...
bu yumurta büyümesiyle oluşan kist nasıl ve nezaman geçer peki
sanırım seninde başına aynı şey gelmiş canım kistin gittimi

Yok canım benim yumurtam çık büyüdü ama catlamisti kontrole gittiğimde, liste dönüşmedi yani. O kadar kafana takma, doktorun ne yapacağını biliyordur

İki ay da ilacın dozu fazla geldi, yumurtalar 35mm civarinda oluşmuştu, ama kistlesmedi catladilar çok şükür. Bu ay klomen gunde 1e düşürüldü 12. gün 19 mm olmuştu, 13. gün de çatlatma iğnesi vuruldum. Şu an beklemedeyim
İnşallah sen de bir an önce kistlerinden kurtulur bebisine kavusursun

X