Yumurtası döllenmeyipte sonra döllenen var mı

Denizellam88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
12
2
1
37
Yumurta rezervim 3 toplanan 2 döllenen yumurta 0:(
Yumurta sayım az diye mi döllenmedi kalitesi fena değil demişti doktorum, sizin tecrübelerinize ihtiyacım var.. Yumurtası döllenmeyipte daha sonra döllenen arkadaşlar bir el kaldırsın bize moral olsun :)

Yumurta rezervim 3 toplanan 2 döllenen yumurta 0:KK43:
Yumurta sayım az diye mi döllenmedi kalitesi fena değil demişti doktorum, sizin tecrübelerinize ihtiyacım var.. Yumurtası döllenmeyipte daha sonra döllenen arkadaşlar bir el kaldırsın bize moral olsun :)
aynı olay benimde başıma geldi doktor tekrar gelin konuşalım dedi o kadar çok usanmıştım ki doktora gitmekten oyüzden gitmedim.
.ama biraz araştırdım.yumurta kalitesinden kaynaklanır diye okudum.rahatsızlığınız ne acaba?

Yumurta rezervim az 3 tane yumurta gözüküyor.tüp bebek yaptık ama toplanan 2 yumurta döllenmedi. 2. Tedaviye başladık yine döllenmicek diye çok korkuyorum. Benim durumumda olupta yumurtası sonradan döllenen birisini bulsam içim rahatlıcak. Doktor yumurtayı döllerken kalsiyum enjekte ediver dedi yumurtanın döllenmesini kolaylaştırıyomuş ama kesin bişey yok tabi. Allah bu yoldaki Hereke'ne sabır versin çok yıpratıcı bir süreç.. :(:KK43:

aynı olay benimde başıma geldi doktor tekrar gelin konuşalım dedi o kadar çok usanmıştım ki doktora gitmekten oyüzden gitmedim.
.ama biraz araştırdım.yumurta kalitesinden kaynaklanır diye okudum.rahatsızlığınız ne acaba?
Sizin problem neydi kaç defa denediniz tüp bebeği ve nerede tedavi gördünüz

benim de ilk tadavimde 20 yumurta toplandi. 2si olgun cikti ama dollenmedi. yumurta kaynakli oldugu soylendi.2. denemede karbon yontemi yapildi. yumurta toplama islemiden 2 gun sonra 4 yumurta dollendi .2 si teansfer edildi ama tutmadi. taze yumurta olmadiklari soylendi toplama isleminden 2 gun sonra dollendigi icin. 3. denemede 18 yumurtadan 1 tanesi dollendi ama tutmadi benim hikayem de boyle

Yumurta rezervim az 3 tane yumurta gözüküyor.tüp bebek yaptık ama toplanan 2 yumurta döllenmedi. 2. Tedaviye başladık yine döllenmicek diye çok korkuyorum. Benim durumumda olupta yumurtası sonradan döllenen birisini bulsam içim rahatlıcak. Doktor yumurtayı döllerken kalsiyum enjekte ediver dedi yumurtanın döllenmesini kolaylaştırıyomuş ama kesin bişey yok tabi. Allah bu yoldaki Hereke'ne sabır versin çok yıpratıcı bir süreç.. :KK43::KK43:
Korkma benim ilk tüp bebekte embriyo döllenmedi transfer iptal oldu ikinci tüp bebekte döllendi 3.gün embriyosuydu birinci ve ikinci kaliteydi tutmadı şimdi 3 tüp bebek 5 .gün embriyosu şimdi bekliyorum sonucu bu arada birde aşılamam var başarısız

Kızlar aynı sorunu bende yaşıyorum. Nolur biri çıkıp moral olsun bize :( bende 2 kere tüp denedim ikisinde de yumurta da şekil bozukluğu söylendi. Döllenmedi yani. Allah'ım tedavi gören hepimize şifa ve sabır versin cok zor bir süreç

Korkma benim ilk tüp bebekte embriyo döllenmedi transfer iptal oldu ikinci tüp bebekte döllendi 3.gün embriyosuydu birinci ve ikinci kaliteydi tutmadı şimdi 3 tüp bebek 5 .gün embriyosu şimdi bekliyorum sonucu bu arada birde aşılamam var başarısız
Hikayenizi okudum hamilesiniz ne kadar güzel. Sağlıkşa kucagınıza alın inş. Bendede yumurta kalite sorunu var onu araştırırken sizin iletiyi gördüm bana umut oldu

benim h ikayemde pazar günü son buldu.ilk tup temmuzda yapıldı.20yumurtamin hepsi olgun ve görünüşleri saglikli keza spermde öyle geriye beş embiri oldu onlarda kalitesiz ve iptal 2.pazar günü iptal 13yumurta toplandi 10 dolgun kalsiyumda kullanıldı ama malesef hiçbiri dollenmedi doğal yoldan da çok şükür bir kizim var.))cok şaşırtıcı demi sebebsiz infertilite

Back
X